קשר של 2 חסרי ניסיון.

blonde liliy

New member
קשר של 2 חסרי ניסיון.

אני בת 26...בלי ניסיון מיני. בוא נגיד שנפתחתי בכלל לעולם הזה מאוחר מידי. הייתי ביישנית מאוד.
היום מי שמסתכל עלי בחיים לא יוכל לנחש,כי אם שופטים לפי מראה אז הם לא יבינו אתזה..איך בחורה שנראית סבבה והכל לא הייתה כבר בכמה קשרים רציניים? אני בעצמי יודעת שאני לא בנאדםקל.גם הביישנות יתר שהייתה לי. גם האובר בררנות.גם כל מיני תסביכים שיש לי ומונעים באמת להיפתח וישר מחפשת לברוח בקשר. אז כן היו נשיקות וכאלה. וקשרים של חודש וחצי אבל לא מעבר.

כרגע אני בקשר עם מישהו כבר חודשיים.שזה נראה לי הכי הרבה שהיה לי.
מההתחלה היו לי איתו בעיות שרציתי לחתוך....כרגיל חיפשתי מה רע. והוא נלחם עלי ולא וויתר.בקטע שבאמת כבר היה נראה לי אובסיבי אבל נשארתי. הקטע הוא שהוא מאוד כמוני....רק עם טיפה ניסיון מיני. (2 בחורות).אבל ניסיון בלנהל קשר אין לו. הוא לא היה יוצא לדיייטים בכלל..הוא אמר שלא חשב בכללל שימצא מישהי שמתאימה לו. שהוא ירצה אותה. כי בגלל שחווה פגיעה בעבר חשב שכל הבחורות אותו דבר...
הוא באמת מקסים. שאנחנו נפגגשים כיף לי ונוח לי שזה משהו שבחיים לא הרגשתי עם גבר.
בגלל שגם הוא דיי חסר ניסיון אז הוא גם לא ממהר. מכבד אותי מאוד. ואני יודעת שאם יבוא הקטע של המין זה יהיה רק מתי שאהיה מוכנה ושזה יבוא מהצד שלי. ואין ספק שאני גם נמשכת אליו. ויש לו תכונות בגבר שבאמת הוא אכפתי דואג מפנק.

אבל לפעמיםיש לו התנהגות שמאוד מעיקה עלי..
אם אני לא עונה לו לטלפון מתקשר איזה 3 פעמים שולח הודעות איפה את....ושאני הערתי לו על זה הוא הבין את זה.אבל אמר שהוא אוכל סרטים. אני מצטערת..אבל אותי זה מעצבןו!!!!!!! בא לי לנער אותו ולהגיד לו מה עובר עלייך? אני לא אברח עכשיו לחול! אז יוצא מצב שאני לא זמינה...או שנרדמתי מוקדם..או שעם חברה ולא עם הפלא...לאצריך לחפור,שאראה אענה.
והוא מתנהג כרגע כאילו אני כל העולם שלו והוא ממוקד רק בי. וכבר אמר לי שאוהב אותי.וקשה לי עם כלזה.
אצלי רגשות לא באים בכזה קלות.אני לא סגורה על מה אני מרגישה.
גם מההתחלה היה נגיד משהו שהוא סיפר לי על העבר שלא אהבתי לשמוע,אבל קיבלתי את זה.
אני נמשכת.כיף לי. נעים לי. אבל מפה ולהגיד מאוהבת...לא יודעת זה מוקדם.
ואחרי שאני מטיחה בו את כל כמה שמפריע לי ההתנהגות שלו..אני פתאום מרגישה רע עם זה וזה גורם לי לבכות.
לא מבינה את עצמי גם.

ומנגד שולחים לי הודעות כל מיני גברים..ויש איזה חלק בי שרוצה לנסות. ואז יש חלק יותר חזק שמנטל את המחשבה הזו וחושב שהיא רק פחד מלהתמודד עם משהו אמיתי שקורה לי ובנאדם באמת רציני שאני רואה בעיניים שלו שהכוונות שלו אליי הם רציניות אולי אפילו טו מאץ'. אבל זה מה שכל בחורה מחפשת.בטח בגיל 26. אז אולי אני בלי ניסיון אבל אני לא מחפשת לצבור מלא ניסיון.
כל הזמן השאיפה שלי בחיים הייתה למצוא מישהו אחד,להכיר,להתאהב ומפה זה כבר ידוע...

jj25

New member
בחור לאימונים

לילי
מכיוון שיש לך חוסר ניסיון בזוגיות.ואת צעירה בת 26

אני ממליץ לך,"להשתמש " ,בבחור הזה לאימונים.
תהיי איתו חצי שנה.תלמדי,תתנסי,תרגישי.
ואז כאשר יגיע "הדבר האמיתי",את כבר תהיי מוכנה.
קשר וזוגיות,זה דבר שמצריך ניסיון,בגרות ואימונים.

blonde liliy

New member
זה מאוד בעייתי מכמה סיבות

1. הוא כבר חושב שהוא מצא את האחת. הוא אומר את זה,אני רואה את זה. אין לי ספק בזה. כמה פעמים שניסיתי "לחתוך" הוא לא הרפה ממני...וממש הגיב בצורה מאוד קיצונית.
2. אני גרה בבית של ההורים. הם כבר מתחילים לשאול שאלות מה את יוצאת עם מישהו. אם אני אביא מישהו הביתה,מבחינתם זה יהיה בעלי לעתיד. דווקא בגלל שהם מכירים אותי ואת האופי שלי ויודעים שאני בתולה. אני לא כזו פרימטיבית ולא רואה את זה ככה וכנראה שאם הייתי גרה לבד אולי הייתי חושבת שהאופציה שלך נכונה.
אבל במצב הזה זה מאוד בעייתי.

אני לא יכולה להשתמש במישהו שיש לו רגשות כלפיי ולזרוק אותו.
למרותשאין לדעת מה יקרה אחרי שאתנסה אולי באמת אתחיל להרגיש גם משהו אני לא יודעת.

airtruck

New member
דעתי

חוסר הניסיון שלו גורם לך להתרחק ממנו,כלומר בגלל שהוא "פוחד" לאבדך אז הוא כול רגע יוצר קשר ומוודא אך באיזשהו שלך צריך להרפות ולהבין שאת שלות
אך זה טוב שאת לא שומרת בבטן כי אז הכול בחוץ , הקלפים על השולחן והוא צריך להתמודד עם חסרונותיו.
&nbsp
אגב אין fairytale לצערנו
&nbsp
תזרמי בנתיים תגידי לו שוב שהוא חונק אותך או את הדברים שנראה לך שהם יותר מדי ואם זה מעיק אז לעזוב והלאה..
&nbsp
להשתמש בו בשביל אימון זה לא הוגן גם לא בשבילך עדיף שזה יהיה מישהו שאת רוצה .
&nbsp
שורה תחתונה תעשי מה שבא לך :)

ReaL Fun

New member

blonde liliy

New member
כן דיברתי איתו על זה..

והוא ממש מבין. אבל אני מרגישה והוא גם אומר שהוא פוחד לאבד אותי.בגלל שהמצב הזה מאוד מבלבל אותי וגם עוברת עלי תקופה לא קלה בעבודה שאני רוצה לעזוב ולמצוא כיוון אחר וזה מכניס אותי לבלבלה. ונכון אני לא צריכה להכניס אותו לתוך זה כי הוא מקסים והוא שם ב100% בשבילי...וזה מה שקשה לי.

שלום

אני חושבת שאת עלולה לפספס מישהו טוב שבאמת רוצה איתך משהו רציני ואת אולי צריכה לתת לזה זמן להתפתח לא למהר ליחסים.
אני חושבת שמרב שלפעמים עסוקים בחיפושים לא רואים מה יש מולנו.
אם את ממש לא בקטע של הבחור ואת באמת רוצה לסיים את הכל אז תסיימי תחתכי יעבור לו עדיף מוקדם. עדיף שלא יפגע !
אם את חושבת שיש לך רצון וכוונות לנסות איתו קשר אמיתי תלכי על זה. אל תמרחי לו את הזמן ולא לעצמך!
דווקא זה אמור להחמיא לך שהוא ממש רציני איתך והיום אין הרבה גברים כאלה :)

blonde liliy

New member
אני גם חושבת שאני עלולה לפספס

משהו טוב.רק בגלל שאני כל הזמן מחפשת מה רע.
יש לי עניין בו. יש לי משיכה אליו. המגע שלו מאוד נעים לי. (ואני בנאדם שבקטעים האלה גם בררנית נרתעת ממגע של בנאדם שלא נמשכת אליו. אני לא מסוגלת) יש לו אופי כזה מדהים וטוב...שלפעמים בא לי לקלקל אותו קצת שיפסיק להיות כזה טוב. זה הגיוני?!?!
הוא מבין ותומך ומכיל.... ואני בגלל שאני בשלב שאני לא טוב לי במקום שאני נמצאת מבחינה אישית בעבודה וכו' אז אני לא מסוגלת לתמוך ולהכיל חזרה כי אני ככ עסוקה בעצמי ואמרתי לו והוא אמר שהוא מבין וככה זה זוגיות והוא יהיה בשבילי ויהיה בסדר..

גם באיזשהו מקום אני מקנאה בו שהוא יכול לפתוח את הלב בצורה כזו
ואני כזו סגורה. ומפחדת להגיד ולהרגיש...

עוד משהו

לגבי זה שהוא חרד שאת לא זמינה לא עונה ומציף קצת הוא פוחד שתיעלמי לו שתסנני הוא פוחד להתאכזב שוב כי אמרת כבר שנפגע בעבר לא?
אני מכירה את זה אישית מחברים בעבר לא היה לי ביטחון עצמי והייתי בטוחה ששוכחים אותי לא עונים בכוונה או לא חשובה.
אולי יש לו ביטחון עצמי נמוך? אני לא יודעת סתם זורקת רעיונות .
בכל מקרה שירגיש בטוח איתך הוא לא יעשה את זה לדעתי אם תתני לו הזדמנות כמובן.

Adi Hazan1

New member
מסכים עם לילי ריצקר ועוד משהו

עצם זה שהוא מציף אותך בשיחות וכו שאת לא עונה זה סוג של חרדת נטישה או שהוא פוחד שאת עם גבר אחר. ( אני מדבר מנסיון). מדובר בחוסר בטחון. הוא יצטרך ללמוד לחיות עם זה שאת לא זמינה עבורו תמיד.- אני מציע לשוחח איתו על זה בעדינות.
ואם יהיה מקרה שאת לא זמינה וכו-תחזרי אליו ותסבירי לו בקצרה:את מה שקרה "בדיוק יצאתי מהמספרה ולא יכולתי קודם לענות"
לאט לאט הוא יבין שיש נסיבות חיוביות שבהם את לא עונה לא.
אם הוא בחור טוב, אז תתני לו הזדמנות, אבל חשוב שזה יהיה בצעדים איטיים שמתאימים לשנייכם

blonde liliy

New member
דיברתי על זה איתו וזה נרגע

באיזשהו מקום אני לא יכולה להאשים אותו. כי שברו לו את הלב בעבר והוא לקח את זה מאוד קשה למקום שהוא לא חשב שימצא מישהי שירצה להיות איתה באמת.
אז עכשיו אם הוא שולח הודעה ולא עונה הוא לא ממשיך. וגם שיחת טלפון אחת מספיקה ואז אני חוזרת אליו. הוא הבין...

noamlah

New member
הוא מפחד ויש לו את הסיבות

נשמע לפי מה שאת מספרת שהוא בתוך הקשר איתך
ואילו את בעמדה של מתלבטת, חושבת, רוצה לנסות
הוא קולט את העמדה שלך שלא בטוחה בעצמה ובתור חסר ביטחון וחסר ניסיון מתחיל לפחד
את משדרת לו שכל רגע את יכולה ללכת והוא חושב איך להשאיר אותך
אז הוא מעלה הילוך, אומר לך שהוא מאוהב בך וכה' כדי שאוליי זה יחזק את הקשר

את מבחינתך קודם כל צריכה לנקוט עמדה בפניי עצמך
או שאת איתו או שאת לא איתו
מספיק להתלבט, את לא בדייט שני את חודשיים עם הבן אדם
ואם את רוצה אותו תראי לו את זה, את לא חייבת להגיד לו שאת מאוהבת בו אם את לא מרגישה נוח
אבל תני לו ביטחון: "יפה שלי", "גבר שלי" "בא לי לנשק אותך", תני מעצמך
ברגע שתתני יותר הוא ירגיש את זה, יעריך את זה, יפסיק לפחד ויתאזן בהתאם
אבל כמובן לפני זה כמו שאמרתי מקודם את צריכה להחליט בעצמך אם את רוצה אותו

blonde liliy

New member
אני מרגישה מאוד ילדותית

מרגישה מוזר שבגיל 26 אני לא מחוברת לרגשות שלי.
ופעם אחת הכי כיף לי איתו בעולם והוא מרגיש ופעם אני אנטיפתית ומלאת פחדים וחרדות.
אני משתפת אותו בזה,אז הוא מבין..ואומר שלאט לאט זה יעבור.
ואני כן מראה..במגע ופחות במילים..

Matzeket

New member
חג שמח וברוכה הבאה!!

הבסיס של כל קשר באשר הוא - זה תקשורת
לא משנה אם הקשר הוא מיני, זוגי או חברי- קשר טוב מבוסס על תקשורת טובה.
ובתקשורת טובה לא מטיחים.
בתקשורת טובה מקשיבים ומסבירים- ובסדר הזה.

אין אף אחד בעולם שלא תהיה לך איזושהי ביקורת עליו. בכל זוגיות יש חיכוכים והתמודדויות. לא קיים בעולם זוג שאין לו את זה.
זוגיות טובה היא לא זוגיות בלי וויכוחים, אלא זוגיות שיודעת להתמודד עם חילוקי דיעות ועם מצבים בהם בן הזוג עושה דברים שלא נוחים לי.

להטיח האשמות ולזרוק את כלללל האחריות עליו כאילו זה מתפקידו לשמור ולתחזק את הזוגיות הזו זה לא יעיל, לא מקדם וגם לא פייר.

אז מה עושים? מדברים!
לא מרימים את הקול, לא כועסים. פותחים את האוזניים ואת הלב ואת הרצון לתת ולשמח את בן הזוג
ומנסים להבין את המקום שלו - אמפתיה.
שבו במקום שנח לדבר בו ותקשיבי למה שיש לו לאמר:
את יכולה להסביר את המקום שלך- שכאדם לוקח לך זמן להפתח ולהתקרב ואת גם צריכה את המרחב שלך. לא כי את בורחת,לא כי לא אכפת לך, אלא כי אצלך התהליך לוקח קצת יותר זמן.
בנוסף, יש גם מקרים אוביקטיביים שבהם את פשוט עסוקה וכשמישהו כל הזמן מתקשר ושולח הודעות ולחוץ שתעני גם כשאת לא יכולה- זה מרגיש (למשל) כאילו הוא לא משאיר מקום לחיים אחרים שלא קשורים אליו ובהחלט יש כאלה זה גם יכול להרגיש (למשל) כאילו לא מכבדים את המרחב האישי שלך - כי מצפים שתזנחי באותו רגע את כל מה שאתה עושה ותתפני מיידית אליו.

יחד עם זאת, אפשר להוסיף, הוא והקשר מאד חשובים לך ואת לא רוצה לפגוע בהם או לגרום לו להרגיש רע.
את מבינה שהוא נפגע בעבר ואת לא רוצה לפגוע- אז במסגרת המגבלות שלך מה הוא חושב שאת יכולה לעשות יותר כדי לגרום לו להרגיש יותר נח בקשר מצד אחד ומצד שני לגרום גם לך להרגיש נח בקשר?
מה את חושבת שאת יכולה לעשות מצידך שיגרום לו להרגיש טוב יותר לגבי הקשר?

לגבי 'אני אוהב אותך';
זה בסדר שאחד מבני הזוג לא במקום הרגשי של החצי השני של הזוג. קורה.
אל תגידי דברים שאת לא מרגישה בנח איתם.
אבל מה את כן אומרת?
האם אמרת לו שאת מחבבת אותו?
שאת נמשכת אליו?
שכנראה יש בקשר הזה משהו מיוחד- כי אפילו שרגשית את לא איפה שהוא נמצא, זה בכל זאת הקשר הראשון שלך שהגיע כל כך רחוק?
האם אמרת לו שאת מעריכה את האהבה שלו? שלמרות הכל הוא נעים לך וגורם לך להרגיש טוב?
שאת שמחה לראות אותו? שאת נהנית לפגוש אותו? שהיית רוצה להמשיך ולעבוד על הקשר?

יכול להיות שבן הזוג שלך חסר בטחון
אבל מה את עושה כדי להעצים לו את הבטחון?
האם את חלק מהבטחון או חלק מהחוסר?!

יקירתי,
תלמדי מהר מאד שזוגיות היא אחריות של שניים.
וכל עוד תסתכלי רק עליו והחסרונות שלו ולא תקחי אחריות על הדברים שאת עושה, על החלקים שלך בקשר , על היכולת שלך לקדם את הקשר ועל החיזור שלך( כן, כן - גם נשים צריכות לחזר!) יהיה מאד קשה לשמור על קשרים להרבה זמן.

בניגוד למה שיש כאלה שחושבים, קשר זה דבר שלא קורה מאליו, אלא הוא נבנה.
זו לא בררנות, אלא תמימות (או במקרים גרועים יותר- אגוצנטריות) שקשר זה משהו שפשוט קורה. יש מאין. וזה לא כך...

חשבי על מה את יכולה לעשות כלפי עצמך וכלפיו כדי לאפשר לקשר לזה להתקדם

בהצלחה!!

blonde liliy

New member
תודה על התגובה:)

כן אני לא בשלב של להגיד בחזרה אני אוהבת אותך. גם מעולם לא אמרתי את המילים האלה. הן יבואו רק שארגיש ככה שלמה ב100% ולא אצטרך "להחזיר"את המילים הללו חזרה. אני כן אומרת לו שאני כן נמשכת אליו,שטוב לי איתו...
אבל באמת אני לא אומרת מספיק..וגם אולי בגלל זה הוא מרגיש לא בטוח. אני לגמרי נותנת את ההרגשה הזו עם האופי ההפכפך שלי. אבל לפעמים קשה לי להשתלט על זה...

וכן הוא חסר ביטחון. הוא גםאומר לי שהוא רואה שיש לי מחזרים ומסתכלים עלי והוא מפחד שמישהו יבוא "ויקטוף" אותי. באיזשהו מקום הייתי הכי רוצה בעולם שהוא יהיה עם יותר ביטחון ולא ירגיש פחד כזה. שידע מה הוא שווה. ככה זה היה יותר "עושה לי את זה". אבל הוא אמיתי וזה משהו שאין הרבה היום אז אני מעריכה את זה.

בגלל שהוא גם כל הזמן אומר לי שהוא לא יוותר עלי ותמיד יהיה שם אז כאילו אני מרגישה שהוא לא נותן לי מקום גם לחזור ולקדם את הקשר כי הוא לוקח הכל עליו..

ואני יודעת שזה גם סוגשל תמימות ואגוצנטריות. ועל קשר צריך לעבוד ולא לחפש רק מה רע ולברוח
הפחד שלי שהתרגלתי ללבד
וגם שבא משהו מושלם בשבילי
אני רק רוצה לברוח כי קשה לי להיפתח ואני עדיין עושה את זה וזה עוד יותר קשה לי..

למעלה