..תגובתי המאוחרת ..כי מוטב מאוחר..
..מאשר לעולם לא.. אני גם כן מאוד אוהבת את "ימים טובים" שהוביל אותך (ועוד אנשים) לקנות את האלבום, במיוחד לאחר שאני מפרשת את השיר לפי מציאות חייו של נימרוד שאני מכירה מקריאת ראיונות וכו´, ואני יכולה להביא ציטוטים, קטעים, וכו´ שיוכיחו את טענתי, כלומר, השיר באמת-באמת בא מתוך חייו ונסיונו של נימרוד, וזה מה שכל כך אהבתי בו, מלבד האופטימיות,כמובן.
תראה, יש בעיה, בתקופה שבה נימרוד הוציא את "מציאות הפוכה"..הוא חשב שכדי שיכירו בו עוד ועוד אנשים, הוא צריך שהלהיטים באלבום צריכים להיות ב"רמה" של גלגל"צ, כלומר, קליטים משהו.. אני אוהבת את השירים בעיקר משום הרעיונות שמאחוריהם, ולכן הם לא מאוסים עליי. האם כאשר כתבת "בוא וננגן משהו אחר"..התכוונת לשורה מתוך "תגביר תחליש תעשה ניסיונות" או לשורה עצמה?.. שכן לדעתי, הלחנים כן די שונים משיר אחד למשנהו, ו
במיוחדבשיר "סיבות טובות להיות לבד"..אבל זה כבר עניין של טעם. האם אתה מעדיף את הסיגנון השקט של נימרוד או את הסגנון ה"רועש" יותר?.. בקרוב ייצא התקליט השלישי שלו,שנקרא "בית השמש", ושם, הרחק מכל "תופעת גלגל"צ",נימרוד בוחר לשלב בין סגנונות שונים. אני לוקחת מכל שיר של נימרוד מה שמתאים לי, ומה שמתאים למציאות חיי. אני מתאימה אותו לי ופחות אותי אליו.. בקשר ל"אין חלום אחר", הוא אלבום הבכורה, השיר "זה כל הקסם" הוא שיר מאוד טוב, אבל לא הכי טוב שבאלבום, ולכן אני ממליצה לך לבקש לשמוע את כל האלבום (כמעט) בחנות הדיסקים הקרובה לביתך, זאת בהנחה שאתה מעדיף את הסגנון השקט של נימרוד. האלבום הזה ("אין חלום אחר") מכיל לא מעט "פנינים" לדעתי האישית, כאשר הטוב ביניהם,הוא רצועת הבונוס בסוף השיר האחרון. "בוקלט" זהו,או יותר נכון, זוהי, חוברת השירים המצורפת לאלבום. אני מניחה שהסתכלת בו אם ראית שכל השירים כתובים על שני דפים..האם קראת שם את הטקסט על מציאות חיינו,עפ"י נימרוד? אני מוצאת את מה שהוא כתב כדבר מאוד נכון .. "לסיום כבוד" היא הסיומת שבה אני נוהגת לסיים מכתבים לאחרונה.
לא משהו אישי "נגדך". אליאן.