קשר

• פותח הנושא deb
  • פורסם בתאריך

deb

New member
קשר

שלום לכולן, אני נמצאת בחו"ל (אטלנטה) כמעט שנה בעקבות עבודה של הבעל. לפני חודש ילדתי את בתי, ההריון היה יחסית קשה עם שמירה בחודשים 7-8, בתחילת שבוע 34 היתה הלידה וכעת התינוקת בבית. מרגישה מאוד בודדה בלי משפחה ואנשים קרובים, מעוניינת להיות בקשר עם מי שנמצאת במצב דומה. האימייל שלי: [email protected]

shoshi1

New member
דבי,

את מוזמנת להצטרף למשפחת הריון ולידה , אנחנו כאן קבוצה די מגובשת , תצטרפי ותשמיעי. אם לא מתאים לך יש גם פורום "אנשים בחו"ל ששם יש הרבה עם גורל כשלך. חוץ מזה לימור גם היא גרה בחו"ל.

אורית27

New member
היי

היי אז קודם כל מזל טוב על הולדת הקטנה(איזה כייף לך!!) ודבר שני את מוזמנת להיות פה בפורום בקביעות בכייף נשמח לעודד אותך ונשתדל לעזור ולייעץ לך. יום טוב

deb

New member
../images/Emo13.gif

תודה על הברכות יש כאן משתתפות בפורום מי שאחרי לידה? יש עוד משתתפות מחו"ל?

נטלי1

New member
אני בשיקגו

הי דב, אני גרה בשיקגו, אך רק בשבוע 11 להריוני הראשון. נעים להכיר!

deb

New member
הי נטלי

כמו שאומרים - ההתחלות תמיד קשות...לי היו בחילות נוראיות בהתחלה שעם הזמן עברו. כמה זמן אתם כבר בשיקגו?

shafririt

New member
hi deb

my name is shimrit and i live in boston. (i have a problem with hebrew in my computer) i have a son and i´m pregnant again. i understand how you feel. my email is: [email protected]

ashlaya

New member
דב- ברוכה המצטרפת

כאחת מנוסה שכבר אחרי שתפי אותנו בחווית הלידה שלך ואיך זה בכלל בחו"ל בטח יש הבדלים מללדת בארץ? וחוצמזה איך קוראים לבובה שלך?
כולנו כאן תמיד את עוד תחווי

Iris & Ron

New member
אני גם חיה בחו"ל

ובמקרה שוטטתי ומצאתי את הפורום (משעמם כשמניקים...) עמית בן שבועיים ורון בן 20 חודשים, ואנחנו מפרינסטון, ניו-ג´רסי. אני ועוד בנות רבות מחו"ל נמצאים בפורום הורים לפעוטות ב ynet. תבואי לבקר כשמשעם לך בהנקה

למעלה