קשתית האחת והיחידה שלי

אפרת.א

New member
קשתית האחת והיחידה שלי

מוכרחה לציין שאחד הדברים היפים שקרו לי בתפוז, היתה - ההכרות איתך! רואה אותך מול עיני: קפיץ - פרייר ליידך! עיניים ענקיות מתרוצצות בחדווה, שיער אדמוני (חחחחחח את זה עדיין לא ראיתי) חיוך של מליון דולר צחוק - שחבל על הזמן........ לשמוע אותך צוחקת - זה כיף בלתי רגיל זו האופטימיות בהתגלמותה זה הכיף בלראות חברה נפלאה זו את! (חחחחח מזל שיש לך תאומה:)) בונבונה שליייייייייייי מלנת`לפים מכל טוב ומשמני הארץ מאחלת לך מכל הלב! אין גבולות לאהבתי הגדולה מממממוווווואאאאאאאהההההההההה חיבוקים ונישוקים מכאן (חחחחח תארי לעצמך כמה...) ועד אלייך שולחת לך בהנאה מרובה תהיי לנו תמיד - את! אוהבת ומתגעגעת המוןןןןןןןןןןןןןןן איריס }{ {}

הקשתית*

New member
וואו איריס... B-()

מאוד שמחתי והתרגשתי לראות מה שכתבת,אחרי כל הטלפונים ובכל זאת,ממשיכה להשקיע מאמץ ומחשבה,בחריזה כה יפה! כל כך יפה ואמיתי,ידעת לתאר אותי... אז מלנת`לפים נשיקות וחיבוקים בחזרה,וכמו,שאמרת אחד הדברים היפים ביותר ,שקרו לי בזכות האינטרנט, זה ההכרות אתך ועם עוד כמה``שרוטות`` כמונו... והגיע הזמן,שתראי אותי אדמונית חחחח מקווה ,שנחגוג יחד בסוף השבוע. אחכה לכן בציפייה במלון ועד אז, המון נשיקות ותודות,מכל הלב. אוהבתתתתתתתת נחמה. H-) B-)

למעלה