קשתית יקרה

יונית.א

New member
קשתית יקרה

נחמצוק, כמה הודעות עוד אני צריכה להשאיר לך בתא הקולי בבית ובפלאפון כדי שתתייחסי אלי????? ): רק תגידי והשאיר............... שיהיה לך שבת שלום. יונית

הקשתית*

New member
יונית יקירתי... B-)

נשמהההההההה, ראשית,לא קיבלתי שום הודעה. שנית,מתנצלת אבל הייתי באמת מאוד עסוקה, ואכן חשבתי לצלצל היום לאחל שבת נפלאה ומקסימה,וחוץ מזה,שבאמת התגעגעתי. אמנם,קיבלתי דיווחים משרי לשלומך, אך אכן זה לא אותו הדבר. אז הולכת לנמנם וכשאקום אתקשר... ביי ונשיקות נ.ב- ישנה הודעה, שבה הגבתי לשרי ואפרת וגם כתבתי שם משהוא אליך, גשי לראות.

אפרת.א

New member
ועל זה נאמר:

איזה מזל שיש בית קפה :)) לרשותכם תמיד! באחריות מלאה - ההודעות - נמסרות תמיד! שבת מוארת ויפה (אופס,מה, לא סוכות? - אה, חנוכה:) }{ יוניתוש - אגב, מסרתי את כלללללללללללל הד``שים קשתית - מה המצב עם המכונית? הכל בסדר?? רק את והממוחיות שלך חחחחחחחח

יונית.א

New member
תודה לך אפרתוש

אפרתוש יקירתי לא חשבתי לרגע שההודעות הרבות......... שלי לנחמצוק, לא הגיעו. תודה. אבל הכי חשוב, מה עם הגב שלך??? שמעתי שהיית יסודית מאד אתמול בערב-לילה. שרי אמרה לי שאת בסדר, מקווה שכך ישאר. אז תרגישי עוד יותר טוב. שבת כייפית לך ולכולם. :)

יונית.א

New member
תודה - סוף כל סוף

נחמקה, עד היום לא הצלחתי להכנס לפה פשוט. לכן לא קראתי שום הודעה. שרי אמרה לי שכתבת. גם היום אינני מצליחה להכנס לפה, מצאתי דרך עקיפה. רק דרך השמות שלכן הצלחתי לכנס לפה דרך החיפוש. בכל אופן השארתי לך הודעה בתא הקולי של הפלאפון שלך ושל מור וגם במזכירה בבית . גם אני מתגעגעת. שבת שלום, יקרה, נשיקה - יונית.

למעלה