קשת או גדי

wintermute

New member
קשת או גדי

שלום לכל שוכני הפורום ידידה שלי נולדה ב22.12.82 באוקראינה האם היא מזל קשת או שהיא מזל גדי בתודה מראש ממני וממנה

הוסיפי שעת לידה מדוייקת

ואפשר יהיה להתייחס, כמו כן היכן באוקראינה - אבל צייני עיר גדולה, כי המחשב, מה לעשות, מכיר רק ערים גדולות, כמו קייב למשל.

wintermute

New member
אז ככה

הידידה שלי נולדה בדונצג בשעה רבע לשש בבוקר ודרך אגב אני בן (ואני בכלל מזל עקרב) אני פשוט שואל בשביל ידידה שלי

wintermute

New member
סליחה אם אני מטריד

אבל עדיין לא ענית לי כמו כן יש לי עוד שאלה. נולדתי ב14.11.83 בשעה שלוש בבוקר בבאר שבע. מה מזל הירח ומזל האופק שלי? וגם אם אתה יכול להמליץ לי על ספרים או אתרים שמלמדים אסטרולוגיה ברמה בסיסית בתודה מראש, עדי

על האופק וכל השאר

האופק של ידידתך - 21 מעלות במזל עקרב האופק שלך - 10 מעלות במזל מאזניים הירח שלך נמצא במזל דגים כדי להתחיל, אמליץ לך על שני הספרים של טלילה סטן (חפש את שמה בחנויות הני אייג`). ההורוסקופ שלך זה הספר איתו הייתי מתחיל, ואולי לקינוח גם מזל השמש של לינדה גודמן. דרך אגב, הכוכבים אצלך נמצאים במערך דומה לזה שיש לאסטרולוג די ידוע.. :)

wintermute

New member
איזה אסטרולוג אם מותר לי לשאול

ועדיין לא ענית לי אם ידידתי היא מזל קשת או גדי ותודה על ההמלצות אני אחפש את הספרים שלה -בתודה עדי-

אלדר

New member
יאיר שם הספר שלה הוא סימני שמש..

ולא מזל שמש כמו שכתבת לינדה גודמן יש שלושה ספרים נחמדים על אסטרולוגיה בסיסית ובשלושתם יש מילה משותפת והיא ``סימני`` אחד שמש השני כוכבים והשלישי אהבה ויש שני חלקים לספר זה.....

למעלה