קתאי בשרות אל-על - האמנם ?

ארזS

New member
קתאי בשרות אל-על - האמנם ? ../images/Emo2.gif

בשבת בבית הכנסת סיפר לי חבר שחזר אתמול מניו יורק בטיסה 002 [ומכיר את השריטה שלי] שהוא חזר ב-747 חכור של קתאי. שאלתי אותו אם הוא בטוח והחבר אמר שהוא יודע מה הוא מדבר. לי זה נראה הזוי ואולי הוא מתבלבל או עובד עלי. ניסיתי לחשוב ושאלתי אותו אולי זה היה "הסינגפורי" {ELS] אבל החבר בשלו. האמת שאני לא כל כך מאמין לו, אבל אולי הוא צודק. מה אומרים האנשים מנתב''ג ? היתכן ?

לא...

בטוח זה הסינגפורי... אותו סינגפורי שכתבו פה אחרי זה שהמריא לפאריס... אם היה לנו מטוס של קתאי , הפורום היה אחד הראשונים לדעת , זה בטוח... יש לנו פה אנשים בכל חור שמקבל ידיעות....

HELLAS

New member
עזבו, יש אנשים שסתם מתווכחים

עם עובדות מבלי צורך. אני מאמין שזה נעשה באמת מתום לב אבל כמו ידידו של ארז, גם איזה מישהו התווכח איתי פעם וטען שqantas טסים לארץ. אפילו שהסברתי לו שאני עובד בכיר בחברה בלונדון (בזמנו עדיין גרתי בלונדון) זה לא עזר. הוא אמר שראה את המטוס שלהם מספר פעמים בנתב"ג.... מה לעשות? להמשיך להתווכח? - אז בסוף אמרתי לו יופי ובלעתי את הרצון להעמיד אותו על טעותו. שוב, זה נעשה בכזה תום לב, שלפעמים אפילו לא נעים לשבור לאנשים את "הבועה" שבה הם נמצאים.

ארזS

New member
זה לא בדיוק ככה

החבר שלי מכיר את השריטה שלי וכמו כן הוא אחד כזה שהמילים "נוסע מתמיד" קטנה עליו... הוא איש עסקים שנוסע המון בעולם [כמה טיסות בשבוע !]. לכן אני לא חושב שהוע ''עובד'' עלי. מאחר ולא ידוע לי ממקור אחר על מטוס "קתאי" שאל-על חכרה נראה לי שהוא פשוט מתבלבל או מתלהב יתר על המידה... מאוד סביר בעיני שהוא טס ב-ELS. אבל אם יש כאן מישהו שיש בידיו פרטים אחרים - אשמח לשמוע על כך.

למעלה