קתרין ג'וסטן נפטרה.

CharmedRulez

New member
קתרין ג'וסטן נפטרה.

השחקנית בת ה-72 נפטרה אתמול בלילה, כמו דמותה גברת מקלקסקי בסדרה, מסרטן הריאות.

השחקנית זכתה ב-2 פרסי אמי על תפקידה הקורע בדספרט ומוכרת גם ממשחקה בבית הלבן ובג'ואן מארקדיה.

james p

New member
איזה עצובבבבבבבב
;-

משמ עצוב כי מדובר באישה עדיין צעירה ומוכשרת שיכלה עוד לתת תפקידים טובים. העיתוי המצמרר למות יחד עם הדמות שהכי מזוהה איתה בכלל...
עצם הרעיון שהיא שיחקה דמות נוטה למות מסרטן ריאות בשעה שהיא גססה מסרטן ריאות הוא מצמרר בטירוף.

אגב בסרט המופתי האגם המוזהב (שאני תמיד ממליץ עליו) הנרי פונדה שיחק (יחד עם קתרין הפבורן האלילה שלי) זוג זקן המגיע לנופש בבית הקיץ שלו על שפת אגם יפהפה. הייתה שם המון התמודדות עם יחסים בין הורים לילדים דור שני ודור שלישי וגם התמודדות עם הזקנה והמוות.
הנרי פונדה גסס באותה תקופה וזה היה סרט אחרון שלו עם בתו ג'יין פונדה והסרט גם שיקף מאוד את היחסים המורכבים בינהם.
היה שם קטע שהילד שואל אותו אם הוא מפחד למות. וזה היה מאוד מורכב וקשה. הנרי פונדה קיבל אוסקר על תפקידו אך נמנע מלהגיע לטקס בשל מחלתו. ג'יין קיבלה את הפרס בשמו והעבירה לו את האוסקר בבית.
3 חודשים אח"כ הוא נפטר.
אני ממש מקווה עבור קתרין שהיא תקבל אמי לשחקנית אורחת על התפקיד האחרון והנהדר שלה. ונראה ליש יש לה סיכוי לא רע בתהחשב בזה שהמוות שלה התכתב עם הסדרה.

אין ,אין עליה

היא פשוט מתוקה. והקטע שהיא ביקשה ממארק שלא יהרוג אותה בגלל שבכל הסדרות הקודמות שלה היא נאלצה לעזוב בדרך לא טבעית פשוט הורס!!!

באמת עצוב

עדי, בדיוק דיברנו על צירוף מקרים...
ראיתי קטעים שלה מ-west wing ואת הפרק עם זה שהיא נשארת בבית ממש לפני הסיום של עב"ן. זו מחווה יפה ונוגעת ללב של מארק. היא שחקנית משכמה ומעלה. מגיע לה פרס בטקס הסדרות הבא, את יודעת, שבן משפחה יקבל בשמה וכל האולם יקום ויריע.
לפחות היא עבדה והיה לה הרבה סיפוק מהעבודה שלה עד הרגע האחרון ממש. May she rest in peace

adii1201

New member
תודה רבה

ושיפסיקו לקרוא לה יוסטון
היא לא יוסטון וי האב אה פרובלם! קוראים לה ג'וסטן!

Jimmy Kane

New member
הם גם לא יודעים לכתוב נכון

הכתבה היתה כותרת בעמוד ראשי והם כתבו "גברת מקלאסקי מעקרות בית נואשות מתה"

ושלא נדבר גם על התגובות

למעלה