קת'רין וג'יל - יריבות נצחית?

Dawn12

New member
קת'רין וג'יל - יריבות נצחית?

אחרי הפרק של אתמול אני חושב שהגיע הזמן שנעלה לדיון את היריבות הזאת, שנראה כי היא רק משתבחת עם השנים. משום מה אף פעם לא ממש דיברנו על זה כאן וזה מוזר קצת, כי קשה מאוד לראות את צח"מ בלי ג'יל וקת'רין. קודם כל - עובדה קיימת - אין עוד שתי דמויות בסדרות טלוויזיה (וגם מבין כל הסבוניות) ששרדו מערכת יחסים כזאת. צח"מ היא לא אופרת הסבון הותיקה ביותר, ועדיין - זאת היריבות הכי ארוכה שנראתה על המסך הקטן. אז למה זה ממשיך לעבוד? אמנם ג'ין קופר מגלמת את קת'רין מאז 1974, אבל בצד השני של הזוגיות הזו התחלפו לא פחות מארבע שחקניות. מבחינה הגיונית, בכל פעם שהצופים קיבלו ג'יל אחרת היה סיכוי לא רע שהסיפור הזה יפסיק לעבוד. לא קל להתרגל לשחקנית חדשה, ליצור כימיה מחודשת ולשכוח את מה שהיה, ותחשבו על זה שבכל פעם שהוחלפה שחקנית - כל הסצינות הקודמות של קת'רין וג'יל יכלו להיזרק לפח. אי אפשר היה יותר להשתמש בהן. בכל אופרת סבון שמכבדת את עצמה יש זוג כזה, בדרך כלל אפילו יותר מאחד. כמעט תמיד מדובר בדמויות שונות מאוד שהצופים נוטים מהר מאוד להבין לאיזה "מחנה" הם שייכים. בעצם, לא צריך ללכת רחוק בשביל זה - ג'ק וויקטור הם דוגמא מצויינת. אבל אצל ג'יל וקת'רין אין את זה לדעתי, ואולי זה סוד ההצלחה. אני לא זוכר שמתישהו הייתי דווקא בצד של ג'יל או דווקא בצד של קת'רין, לא משנה באיזה סיפור השתיים היו מעורבות. פשוט כיף לצפות בהן מתכתשות ונלחמות זו בזו, אבל זה לא שבאמת מפריע לי מי תנצח בקרב, כי לכולנו ברור שהמלחמה רחוקה מלהסתיים. מה אתם חושבים?

KOBEMANIA

New member
לא מושך כמו פעם

קודם כל אני חייב לציין שבפרק אתמול סוף סוף ראיתי סממנים שדברים הולכים להתקדם בקרוב בכל החזיתות דבר שני בקשר לג'ל וקתרין אני יגיב בהרחבה בערב אבל רק לומר איזה כוח יש לקתרין איך היא מרחה את ג'ל על השולחן זה היה קטע ענק! חייב לזוז

b o t t e n

New member
לא ראיתי את הפרק של אתמול../images/Emo10.gif

עוד מעט אני אתעדכן בש.ח. יש במקרה תמונות של השחקניות הקודמות
בסדרות אחרות, ראיתי שמשלבים קטעים, עם שחקן ישן, בסצנות שהוא מופיע עם הגב למצלמה, ככה שרואים רק את הדמות הרלוונטית. בקשר ליריבות הזו, זה הרי ממש משגע. ג'יל הרי התחילה בתור אפסית קטנה, והפכה לטייקון בפני עצמה. קשה לי לתאר את הקרבות בזמן שהיא הייתה כלומיניקית
יש משהו בכך שנותן הרגשה שזה קרב ענקיות, אבל, עדיין, ה"ביביות" (מלשון ביוב, ולא ביבי
) של ג'יל מדהימה, כי עושה רושם שהיא ממש לא פוחדת להתלכלך בעוד קת'רין משדרת משהו אצילי, לעיתי יותר מידי כשמדובר בכסאח. כאילו, כבר מזמן היה צריך לראות אותה, מחטיפה איזה מצלצלת חגיגית לג'יל בקטע של להרגיע אותה ממקנזי, יענו, 'בי תתעללי חופשי, אבל ת'ילדה תעזבי בשקט, או שזה יכאב, ומאוד
'
כשיתגלה מה שיתגלה.... אז צריך להכניס לתמונה פסיכולוג - מטפל משפחתי. כי תמיד יש 'קרב' סמויי בין אם לבת, במיוחד הבכורה, נושא מעניים למחקר, האם המתח הזה הוא חברתי - נרכש, או, חייתי - מולד
עד כאן זהו

b o t t e n

New member
ראיתי../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

אהבתי איך קת'רין נפנפה את אסתר בהינד עפעף
שאגב, אפשר לפתוח שוב את סוגיית הלבוש של אסתר, נראית כמו כוכבת פורנו לשעבר ככה, יותר ממשרתת. מה שאני לא מבינה זה את ההתעקשות של קת'רין, מה הבעייה, שתגיד לג'יל, 'גם אם היא לא הנכדה שלי באופן ביולוגי, אני מאמצת אותה ככזו, ולכי תכיני חומוס
' כל ההתעקשות הזו ממש טיפשית. ג'יל הרי מחפשת על מה להציק, לא
אז אפשר לנווט אותה כבר טוטאלית לסוגייה הבאה: פיליס
שאגב, באמת סובל מהירמון יתר כלפי מייקל
- ג'ק יותר שווה
שאגב, הורמונים, פול מרשה לעצמו קצת יותר מידי, מאז, שיצא שהספירת זרע שלו בסדר, מסתובב כמו טווס שחושב שיש לו זהב בין הרגליים, ובטח גם אמא שלו ככה
, וכדאי להפנות אותה לפורומים הרלוונטים ב
שתלמד שלחץ נפשי, מממש, אבל, ממש לא עוזר להכנס להריון
ע"ע לשכת הסעד ע"ש ראול
אולי ישדכו לו את בריאנה, ככה הוא יקבל הבטחת הכנסה
וגם הזדמנות להיפטר מג'יי.טי., שנראה כמו מי שחבטו בו עם כפכפי עץ הולנדיות. ובנימה אקטואלית, זוכרים שויקטור היה אבוד במדבר
שהיה ספק לגבי מה עלה בגורלו
איך זה ששם, יכלו דיי בקלות להכריז עליו כמת (במקום כעל נעדר), ואילו, עראפת, שמרקיב ומסריח את הפריפרייה של פריז, נחשב כחי ובועט

Dawn12

New member
גם לי קשה לתאר

איך היחסים ביניהן נראו בתחילת הדרך והיות והסצינות האלה בכלל לא שודרו בארץ נצטרך להישאר כנראה רק עם ניחושים. די ברור שלג'יל לא היה אז את האומץ שיש לה היום לעמוד מול קת'רין כי היא היתה צעירה, ענייה ותמימה הרבה יותר ממה שהיא היום. עם השנים הפער הזה הצטמצם כמובן, אבל אני חושב (ושוב - זה רק ניחוש) שבכל זאת יש הרבה דברים שנשארו עם ג'יל עוד מאז. כבר אז בשנות ה-70 היא ידעה להשיג מה שהיא רוצה, לנצל הזדמנויות ולפתות גברים עם מזומנים (יש לה לדעתי לפחות 20 גברים שונים ברזומה). זה לא משהו שהתפתח עם השנים לדעתי, אלא רק השתכלל והשתפר. מה שכן, קת'רין נשארה בגדול אותו דבר לדעתי. המעמד שלה לא השתנה, הגישה ה"אצילית" כמו שכתבת היתה ונשארה - ובעיקרון היא אותה קת'רין של שנת 1973.

enicegirl

New member
האמת

שאני לא אוהבת איך שג'יל כל הזמן קוראת לקתרין "זקנה". לא יודעת איך היו המריבות שלהן כל השנים למרות מה שקראתי בסיכומים פה אבל אני ממש לא אוהבת את הדמות של ג'יל, אשה מתוסכלת כזאת ולדעתי היא גם גורמת לצופים לא ממש לחבב אותה. לקתרין לדעתי יש את כל הזכות לכעוס עליה בכל צורה שהיא, מכל "פיפס" קטן
הרי קתרין הכניסה את ג'יל בתור עוזרת בית והיא ניהלה רומן עם בעלה, זה דבר שאני יכולה להבין איך לא "עבר בשקט" במהלך כל השנים. ואני מצטרפת לקודמתי בשאלה: האם יש תמונות ישנות של חלק מהשחקנים? בגלריות כאן אין. יש דרך אחרת למצוא? גם מענין אותי איך נראת קתרין לפני 20-30 שנה

Dawn12

New member
הנה כמה תמונות בשביל האווירה

אני חושב שזאת התמונה הכי ישנה שקיימת ברשת של ג'יל וקת'רין (באמצע זה כמובן פיליפ השני)

אני לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל

קתרין נראית הרבה יותר טוב היום. בתמונות ששמת היא לא נראית קתרין יותר צעירה אלא אשה זקנה אחרת!!! (אולי זה מנפלאות הפלסטיקה...
, שחר זה נכון שאת המתיחת פנים שקתרין עברה הראו באחד הפרקים בצח"מ? קראתי פעם באיזה מקום.

Dawn12

New member
אכן כן

הם ממש עשו מזה עלילה שקת'רין עברה בזמן שג'ין עברה. ואולי קראת את זה באתר?
זה מופיע בראיון שנערך עם ג'ין קופר כשהיא חגגה 30 שנה בצח"מ.

לא נשמה, לא קראתי באתר אבל...

אני בהחלט יקרא עכשיו...
, תן לי קישור כדי שאני לא יצטרך לחפש... סתם. איזה חוצפנית אני. והכל בגללך! אתה פינקת אותנו יותר מידי !

enicegirl

New member
אחלה תמונות ../images/Emo127.gif

אהבתי את התמונה של קתרין משנות ה-70 ובכלל - לג'יל יפה התסרוקת משנות ה-80, מלא שיער כזה! בתמונת שחור לבן לא הבנתי מי 2 הבנות!

המגרה

New member
את צודקת

אני לא שחר אבל אני יכולה לומר לך שזה נכון שקתרין עברה מתציחת פנים וזה היה בשנות ה-80

אור2221

New member
למיטב זכרוני בבית המשפט

אחרי שקתרין אמרה לג'יל שהיא תעיד בשבילה במשפט החזקה על בילי, ואז הפתיעה והעידה נגדה.

cosmicenergy11

New member
קתרין וג'יל כבר לא רבות

אני גרה בקנדה ומחוברת לצעירים חסרי מנוח כל יום כן התוכנית רצה קדימה בארבע שנים. מסתבר שג'יל וקתרין הם אמא ובת והן ממש בקשר טוב

למעלה