ק"ג מיותרים

סיגל73

New member
ק"ג מיותרים

אני אחרי לידה בחודש ושבוע, בהריון עליתי 7 ק"ג. לפני ההריון הייתי בחורה רזה ושטוחה בבטן.. היום יש לי איזה גלגל בבטן שאני לא מצליחה להפטר ממנו. מה עושים?? ואל תגידו לי מכון כושר כי למי יש זמן וכח לזה כשהאוצר שלי אוכל כל 3 שעות??

galiaS

New member
מחכים

את רק ילדת לפני דקה. גם אם לא עלית כמעט במשקל לגוף לוקח זמן לחזור לעצמו. אם בטנך השטוחה יקרה ללבך את גם יכולה לעשות כל ערב כמה כפיפות בטן לפני שאת הולכת לישון.

meravido

New member
חודש ושבוע אחרי לידה - למה את מצפה

בדיוק? ממוש, תני לגוף שלך זמן. לקח לבטן שלך 9 חודשים לגדול אז את רוצה שתוך חודש ושבוע היא תעלם? כל אחת זה לגופה. קחי בחשבון שאחרי הריון הגוף לא חוזר להיות כשהיה (ועם כל הריון - הולך ופוחת הדור) - מבנה הגוף עצמו משתנה. תני לעצמך קצת זמן. למרות שאני מהזה מבינה אותך וגם אני מתה להפטר מהבטן והתחת ה"דודתי" שקיבלתי ועכשיו התחלתי הליכות בערב בתקווה שזה יעזור קמעא. או כנאמר בספר: "מפתחות הקסם של דידי": "סבלנות סבלנות לא קונים בשום חנות - סבלנות ילדים זה מפתח הקסמים".

maya28

New member
ברוכה הבאה ומזל טוב

אני עליתי בהריון 8 ק"ג שירדו שבוע וחצי אחרי הלידה. גם אני הייתי עם בטן שטוחה ועכשיו נשאר קצת , הרבה אמרו לי שזה לא יורד , אבל ככול שעובר הזמן אני מרגישה שזה נעלם. שם המשחק הוא סבלנות.

אפרת12

New member
דבר ראשון סבלנות

דבר שני - אחרי ביקורת הרופא - כפיפות בטן. סה טו.

סיגל73

New member
תודה רבה../images/Emo51.gif

תודה רבה על התגובות...כנראה שאין לי מספיק סבלנות ואף מכנס קודם להריון לא עולה עלי.. ואני מרגישה דובי..ואולי זה גם קצת נפילת מתח אחרי הלידה...

סיגל חמודה...

ני גם רזה מאוד מטבעי, בהריון של עופרי עליתי 20 + קילו ותוך שלושה חודשים הורדתי את הכל. בהריון של טלטל שוב עליתי בערך 25 קילו והפעם לא ירד, התיישב לי איזה צמיג בבטן ולא ירד. היום שטלטל בת שנה וחצי חזרתי למשקל שלי בלי התעמלות ובלי כלום. אז תמיד יש תקווה. בהצלחה.

למעלה