ק-ש-ה להתאפק !!!

jakovstyle120

New member
ק-ש-ה להתאפק !!!../images/Emo41.gif../images/Emo34.gif

איןן ולאאא היה ערבבבבבבבבבב כזה !!!!!!!! חברהההההה סופ"ש כזה מדהיםםםםםםם, הורס, מעלףףףףףף לא היה לי כל כך הרבה זמןןןןןן!!!! אמאאאא אבאאאאא מה שהלך שםםם !!!! ריץ' ....טוב בואו נגיד שזה היה הריץ' הכי הכי הכי טוב בעולם עד היום מכל הליין .. איזו איכות, איזה אנשים, איזו מוזיקה, מלודיות שלט היו ולא נשמעו .. באמת קשה לתאר.. אבל ערב אמיתי שהשאיר בי חותם עצום של רגש, אהבה וגאוווה זה ה-י-ו-ם בקואיה !!!! אני חיייייייב חיייב חיייב להודות לטל, דודי ג'ואל וניר על כל היחס החם האוהב והמיוחד .. ג'ולה את אחת ויחידה..אין לי מילים... פשוט יומיים של חלום של-א היה !! חברה מחר פרטים נוספים על הערב המדהיםםם הזה
!! +++++++++++++++++++++++++ תמונות+וידאו בהמשך !!

עינת TO GO

New member
טוףףףף עכשיווו חזרתייייי והיה פשוטטטט חלוםםםם

קודם כל אני והרבה חברים יוצאים לקויה כל חמישי ושישי ממש דיי קבוע חח והיה גם מזג אויר זוועה חח אבל ג'ואל ודודי פשוט פירקו לקויה את התחת!!! עפתי לשמיים חחחחחח באמת כמו שאומרים הרבה בפורום בזמן האחרון יש להם מוזיקה חדשה ומפציצההההההההה הם הולכים לפוצץ את 2009 עם האלבום החדש ב-ד-ו-ק-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאלללה עפתי לישוןןןןן העקבים הרסבו לי ראת הרגליים חחחחחחחחח כמה ערסים היו בחוץ בכניסה טוב שלא נתנו להם להיכנס בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakovstyle120 לא שמתי לב שהיית או שאני הייתי סאטלההה חיפה חחחחחחחחחח יאלללה ביושששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חפרתיי חחחחחחח

jakovstyle120

New member
../images/Emo37.gif../images/Emo37.gif../images/Emo37.gifז-ה בית משוגעים !!!!

מה שהלך שםםםם רק אלוהים יודע !!

DORAMOR10

New member
../images/Emo192.gif תודה על הסירטונים כפרה ../images/Emo192.gif

ניראה שהיה הורסססס

jakovstyle120

New member
DUDI SHARON FEAT JOUEL LIVE SHOW-KOYA

הסרטון הזה צולם בפלאפון של אחותי ..איכות לא משהו בכלל!! אבל בכל זאת, אני בטוח שתהנו :)

ELIRAN ZOAR

New member
../images/Emo13.gifאני מת עלייך יעקבבבבבב... ../images/Emo13.gif

איזה וידאו .... טנקססס טנקס טנקס

jakovstyle120

New member
ת-ה-נ-ו../images/Emo24.gif

איזה כיףףף היה לראות קהל שמכיר, ומבין מה קורה בכל האירועים האלה.. באמת סופ"ש בלתי נשכח .. שיהיה לכולם ערב מדהים ושבוע טוב !!

למעלה