ראָקענראָל, מיידעלע

ראָקענראָל, מיידעלע ../images/Emo79.gif ../images/Emo13.gif

רוקנרול בייבי. כך אני אוהב את היידיש. בלי פחד ובלי מורא. הסוף לצלילים עגומים. הלאה הרוקנרול. אתם בטח זוכרים איך אחרי ההופעה של החברים של נטשה דיברתי על כך שצריך לעשות מוסיקה עדכנית ביידיש. דמיינתי פסטיבל רוק ביידיש, אבל לא מסכן ועלוב ונעבעכדיק אלא בראש מורם וחדשני. הנה לכם מוסיקאי שעושה את זה. את הדיסק הזה אני קונה.

ה מ ש י ח

New member
../images/Emo45.gif

איזה יופי. אם הנושא הזה של היידיש כל כך חשוב לך אז תרים בעצמך איזה מופע של רוק יידיש שכזה.(נגנים מוכשרים לא חסרים לך גם אם הם קצת בקצה השני של הארץ
) בכל מקרה, אם זה מה שמעניין אותך- תעשה משהו בקשר לזה.

כשמשיח יגיע ../images/Emo8.gif

נראה לך שזה כל כך קל? באמת? מי יכתוב את הטקסטים ומיהם המוסיקאים המעולים שלי? ומה אני עושה בכלל עם הקבוצה הזאת? אני האמרגן? מה? זה לא כל כך פשוט. מה את אומרת על הביצועים של הקוסובסקי הזה שהבאתי בלינק?

ה מ ש י ח

New member
לא סיכמנו שהמשיח פה כבר 17 שנים?!

וברצינות. אתה לא יכול להתלונן על זה שמשהו לא נעשה כל עוד אתה לא עושה שום דבר בעיניין. אם אתה רוצה משהו, בעיניין הזה רוק-יידיש, קום, (תתלבש
) ותעשה משהו!!! טקסטים? אתה לומד יידיש. אתה יכול. מוסיקאים מעולים? הנה אני בתור התחלה. חוץ מזה, הפורום יכול מאוד לעזור בעיניין הזה; אתה מפרסם שאתה רוצה לעשות משהו, מקבל רעיונות והצעות ואנשים וכו´ ומתחיל להזיז דברים. מספיק טוב? ולא יודעת. לא היה לי כוח לבדוק מה יש בלינק. ושלום חנוך טעה. זה לא המשיח שלא מתקשר. זה היידישיסט.

בנשק

New member
איזה צפון לא איבדת?...

"צפון" זה "אפיקומן" בלשון ההגדה, ולאבד את הצפון משמעו לאבד את האפיקומן... און די שאלה איז וואס האט צו טאן א נקייבה מיט א אפיקויימן?...

בנשק

New member
פריש און געשמאק

ילדתי החביבה, אם אני האפיקויימן, אני מוכן לתת לך לטעום חתיכה. דאס איז פריש און געשמאק. און בקשר דו די צלועס וועט מען זיין

ה מ ש י ח

New member
אני לא אוהבת מצות בכלל.

סתם ניסיתי לעודד אותך לתרגם לי את כל מה שכתבת במקום להמשיך. מן הסתם הבנתי מה זה אפיקויימן, גם כי זה דומה וגם בגלל ההקשר. אבל עדיין. אוף. ("ילדתי החביבה"?..)

t a m n u n a

New member
אומרים גם../images/Emo110.gif

פריש געזוונט און מאשיגע (תתקנו שגיאותי !!!!!!) אבל למה פריש............טרי?

למעלה