ראובן-3 דברים

Amir P

New member
ראובן-3 דברים

קודם כל שלום.. אוקיי דבר ראשון- מה לגבי העזרה באתר? דבר שני-האם אתה יכול לצרף את המצגות של השיעורים שכבר היו כדי שנוכל לדעת את החומר העיוני יותר טוב? דבר שלישי-יש לי חבר שכבר סיים את המחויבות האישית ורוצה להיות צופה אש. האם יש אפשרות לשלב אותו?

אמיר 3 תשובות

קודם כל שלום... ובכן א. בקשר לסיוע בבנית האתר - לתחנת גבעתיים יש אתר בנוי אבל ירד בגלל שלא החזיקו אותו. אני אדבר עם בועז ונראה מה אפשר לעשות עכשיו שיש עזרה מצידך.(ומצד ריבק) ב. חשבתי לקראת סוף הקורס להכין לכם תקציר על כל החומר שלמדתם, אבל בגלל בקשות שלך ושל עוד כמה צופים אני אשתדל להכין לכל שיעור תקציר ואחלק אותו בסוף כל שיעור. ג. כן יש אפשרות לשלב אנשים נוספים להתנדבות בגבעתיים חבל שהוא לא בא בתחילת הקורס הכל היה יותר קל. בכל אופן שיגיע לראיון אישי ונראה מה עושים. (שיצור איתי קשר) להתראות יום רביעי ראובן

ram9

New member
סיוע הדדי

אם יש צורך במערכי שיעור לי יש כמה בבית אשמח מאוד אם תוכל לשלוח אם אבנר באיזה שהיא הזדמנות כמה מערכי שיעור מכיוון שאני רוצה לראות מה אפשר להוסיף למערכים שלנוכמובן שאם תצתרך איזשהו תקצי.מערך או כול דבר שקשור להדרכה אתה יכול לבקש

Amir P

New member
לוחם האש

אני שמח מאוד לגבי רעיון תקצירי השיעורים...בא לי הרעיון לבקש ממך את זה כי אני ראיתי אצל ידידה שלי שהיא מתנדבת במד"א -מחברת מפוצצת חומר ואני לא חושב שמה שהם לומדים פחות חשוב ממה שאנחנו לומדים ולכן ביקשתי את זה.. ובעקרון יש לי 2 חברים שרוצים להתנדב אז אני כבר אדבר איתם ואתה תגיד לי מתי הם צריכים לבוא לראיון..

למעלה