ראוטר להוט

frankthe

New member
ראוטר להוט

שלום לכולם
אני צריך לקנות ראוטר. המטרה: 2 מחשבים אחד ניייד שרוב הזמן לא עובד (משתמש בו בעבודה) ושני פלאפונים. שטח הדירה 80 מטר רבוע בערך. התשתית של האינטרנט אצלי היא של הוט (יש לי מודם שלהם), הראוטר הקודם שבק חיים כבר למעלה מחצי שנה והגיע הזמן... אני לא רוצה לקחת ראוטר של הוט - אני מספיק עוזר אצל המשפחה בבעיות בראוטרים של הוט ובזק וכו'.
התקציב 100-150 ש"ח ואני מתכנן לקנות ב ksp בחיפה ליד הבית.
אשמח להמצלות ותובנות וכו'.
תודה ושבת שלום

dudi4321

Active member
נראה לי דגם ענתיקה

למה לא נתב תומך בתקן A/C?
להוסיף עוד כמה גרוש ושהמהירות תהיה סבירה ברשת הביתית עם ג'יגה.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
זה תלוי במהירות שלך של הגלישה

&nbsp
הראוטרים הזולים יש לה מהירות של עד 100 מגה . בהוט יש עד 500 גם...אם קונים פרטי המחירים של ראוטר עם יכולות כאלה קרוב ל1000 ש"ח. לידיעתך ולכלל הקוראים...לא מספיק לקנות ראוטר וזהו..אלא בהתאם למהירות שיש ..

arseny92

Well-known member
מנהל
לא ₪1000 ולא נעליים

אני למשל לא צריך הרבה תקשורת אלחוטית בדירה כי כבר פרוס כמעט הכל (חוץ מטלפונים כמובן) בקווי, כך ש-TL-WR1043ND (והכנתי קושחא מתואמת אישית עבור תמיכה ב-ipv6 ועוד כמה דברים בניתוב שאין בדף הקינפוג הרשמי (כולל תיקוני קוד מקור כך שהנתב יכול לעבוד שנים ללא כל הפעלה מחדש, כי עם הממשק הרשמי נתבי tplink, הישנים לפחות, כולל 841 שמציעים פה, דיי ידועים בכך שהויפי והניתוב "נופלים" בהם וצריך כל כמה ימים להפעיל את הנתב מחדש כדי שהאינטרנט יחזור - בגלל טבלת ניתוב שמתמלאית ולא מתרוקנת בזמן, דבר שגורם לזליגת זיכרון בנתב וכתוצאה מכך, לנעילתו) ) עושה לי את היום כבר במשך כעשור, בקווי יש תמיכה ל-1gbase-tx (ללא קשר, גם עם הממשק הרשמי) כך שגם 100, גם 200 וגם 500 נכנס דרכו... בטח שאם וכאשר 15 מכשירים ברשת הביתית מנסים לצפות 4K מ-"בחוץ" בו זמנית, זה כמובן כבר סיפור אחר...
&nbsp
&nbsp

למעלה