ראוטר מ-013

יעל גגג

New member
תודה. כיוון שהם יושבים על תשתית בזק, ואצלנו התשתית

היא ממילא לא עוברת את ה-40, אין לי כל כך צורך ב-100.
הם גם נותנים את המודם במודל שכירות ולא בחינם.
תודה בכל אופן.

יעל גגג

New member
ראוטר מ-013

הי,
לפני שאני מתחברת ל-013,
יש להם מבצע במסגרתו הם נותנים ראוטר (והראוטר ללא תשלום חודשי).
מישהו יודע איזה ראוטר הם נותנים, ואם הוא סביר לצריכה ביתית?
תודה

SicTransit

Active member
לי הם נתנו מודל VV2220

שהוא חלש יותר מהקודם שהיה לי... עכישו אני רב איתם על מהירות הגלישה ואו-טו-טו בזק זוכים בלקוח חדש.

יעל גגג

New member
אל תמהר לחזור לבזק. אני עם בזק בינלאומי, ובערך

כל חודשיים מחליפים לראוטר דפוק אחר.
השיא שהראוטר האחרון שקבלתי היה בדיוק אותו ראוטר כמו קודמו, שתפקד גרוע, וגם הוא - כצפוי מתפקד גרוע.
אני לא יודעת מי אחראי אצלי על האינטרנט הגרוע פה - אם זו התשתית או הספק, אבל כיוון שתשתיתית אין לי הרבה מה לעשות, אנסה להחליף ספק... מקווה גם לראוטר טוב יותר.

SicTransit

Active member
תודה על העצה

אבל אני גולש כרגע במהירות 2M ומשלם על 15M, כך שלא נראה לי שאשאר בנטויז'ון בתנאים האלה. אם כל הסאגה שלי איתם מעניינת מישהו, אכתוב עדכון באשכול שפתחתי (בכותרת "המלצה על ראוטר ביתי" כאן למטה) כשהמו"מ שלי איתם ייגמר. בזק מבטיחים לי שהראוטר שלהם טוב יותר, אבל אני לא שש לעבור אליהם בינתיים בתקווה שנטויז'ון עוד יתעשתו.

rafid1

Active member
מנהל
כשאפשר לקנות נתב AC היום החל מ~120ש"ח בEBAY

אני לא מבין למה בכלל לבקש טובות מהספקיות... אני בטוח שכמודם מה שנתנו - עושה את העבודה. תחבר אליו כל נתב (פרטי, משופר) שרק תרצה...
ואם אתה קונה גם מודם (פרטי) במחיר דומה, תחסוך גם את ה10 ש"ח לחודש הנוספים שבד"כ גו(נ)בים מלקוחות (חוץ מבזק...)

יעל גגג

New member
תן המלצה, למשהו טוב. כי אח״כ אי אפשר להתקשר לספק, להגיד שלא

עובד טוב ולהחליף...

rafid1

Active member
מנהל
המלצה למה? נתב נוסף למודם של הספקית?

ובכל נקודת זמן הספקית רק תשמח להשכיר לך ציוד שוב.

SicTransit

Active member
טובות

אם תעיף מבט באשכול שהזכרתי, תראה שהתחלתי בזה שביקשתי המלצה על נתב ביתי (אני לא בטוח שאדע להגדיר אותו כך שהוא ידבר עם הנתב/מודם של נטויזיון, אבל נתעלם מזה כרגע) והוצע לי לדרוש מהספק נתב חזק מספיק שיאפשר לי לגלוש במהירות עליה אני משלם (15M). אני ללא ספק מעדיף פתרון כזה לא רק בגלל העלות של הנתב (אני לא משלם על מה שנטויזיון נתנו לי, כנראה בגלל איזה מבצע) אלא גם בגלל שאני לא בטוח שאצליח להסתדר עם ההגדרות.

מכל מקום, כמו שיעל ביקשה: יש נתב כזה (שידבר עם הנתב/מודם של נטויזיון - כלומר יתפקד בעצם כרפיטר) שאתה יכול להמליץ עליו?

sweetums

New member
שוב, כמו שכתבתי קודם- תדרוש להחליף אותו.
ולא צריך לבזבז זמן, פשוט תתעקש להתתנק ותגיע לקשרי לקוחות.
הם יכולים לעשות הכול בערך, הכול חוץ מלנתק אותך...

למעלה