ראוטר של LinkSys

• פותח הנושא galh
  • פורסם בתאריך

galh

New member
ראוטר של LinkSys

קיבלתי לאחרונה ראוטר של חברת LinkSys בשם EtherFast Cable/DSL Router דגם BEFSR41 V.2. לאחר מספר רב של נסיונות כושלים להשתמש בו בקישור למודם אלקטל (כן, אותו אחד שמקבלים מבזק), התחלתי לתהות אם ניתן להשתמש בראוטר בארץ. מישהו יכול לעזור?

אמיר ט

New member
במילה אחת - לא

מה לעשות, אני מכיר את הראוטר ויש לי אותו גם רק שאני משתמש בו לכבלים. הראוטר לא תומך ADSL בארץ כי הוא עובד בשיטת PPPOE ולא PPTP שהיא השיטה של ה ADSL בארץ. מה לעשות שישראלים חייבים לעשות הכל הפוך... אמיר.

dov98

New member
הוא כן, אך כנראה שצריך להוריד

FIRMWARE מהאתר שלהם. Q: Does the Router pass PPTP packets or actively route PPTP sessions? A: The router lets PPTP packets pass through. הנה מה הם כותבים!

galh

New member
הורדתי, עכשיו צריך להתקין

כן, ראיתי את ה- FAQ הזאת, זה מה שגרם לי להמשיך לנסות שוב ושוב... הבעיה היא שאפשרויות החיבור עם המודם (הם קוראים לזה WAN) הן PPPoE ו- RAS ולא מצאתי דרך להגדיר לו את המודם ואת ה- RELAY_PPP1.

galh

New member
וביותר מילים?

אז אם אני אעבור לכבלים (שיתאפשר, כמובן), אז אני אוכל לנצל אותו?

dov98

New member
הוא יעבוד גם בADSL , רק

שעד כמה שראיתי בהוראות שלהם קנפוג בPPTP לא מופיע. עומדות לפניך 2 אפשרויות: א. לכתוב להם בכדי לקבל הוראות קנפוג לפי PPTP ומערכת ההפעלה שלך ב. אם אתה מבין במחשבים, ואתה יודע לסנן את הטפל מהעיקר, תכנס לdlink.com ,תוריד את ההוראות של הdi-704 , שזה המקביל שלו ושם יש הוראות לקנפוג בPPTP , אבל כל זה לאחר שהתקנת את הFIRMWARE .

dov98

New member
ליבואן של linksys בישראל יש

גם פתרון בצורת תלאי תוכנה. מס טלפון: 09-9515566 שלוחה 31 , מיקי. ואגב מחיר הראוטר הנ"ל אצלו, כולל הפאץ´ 143$ .

למעלה