Xiaomi
משרד התקשורת דחה יבוא המוצר לארץ
הסיבה :המוצר לא עומד בתנאים של צו אי תחולה
ראו מסמך.
האם יש למישהו מסמך שמפריך דחיה זו ,או לחליפין אישור מוצר?
ראיתי שהמוצר זמין בארץ ראו MDK
שיתפת אתם את המיידע על MDK מציע שתבקש שישלחו צוות לחנות להחרים את המלאי שלהם. אולי אז יחשבו פעמיים.
לא ממש הבנתי את הסיבה העניינית שלא לאשר. האמת, זה פשוט חוסר מזל שלך, שנפלת במדגם של המכס...
מעשית אתה "מכוסה", כי מבחינת השולח - אין כל רישום שהפריט נמסר לך, והתשלום יוחזר. אז שישלחו חזרה אם הם רוצים...
ואני יודע שהרבה מקבלים ומיעוט מעוכבים
במיוחד ששילמתי ב PP ,
ברם המכס חייב לשלוח את המוצר חזרה ואת זה הם לא מבטיחים .
הם עשויים להשמיד אותו (כך הם אומרים)
יש מייל של המכס שמאפשר לך לבוא בדברים ולהציג מסמכים ,לא רק בפקס. [email protected]
אני כמובן פניתי
אין סיבה להטריח עצמי לדרך ההגנה 137 זה יעלה לי יותר מהמוצר עצמו וגם לא יניב תוצאות ,שכן זה לא ענין של מכס .
מבחינתם, זו לא חבילה שלא נמסרה?
אגב, לי היה מקרה של אבדן/גניבה בדואר כאן, ולאחר שהוצא לה שובר לתשלום במכס... מבחינת PP - החבילה לא הגיעה/נמסרה, והכסף הוחזר.
בסה"כ 20$ .
אפילו סתם ליסוע למכס לא משתלם לי .
המוצר נקנה ב joybuy ומדיניות ההחזרה שלהם היא refund חלק באם אתה מחזיר את המוצר .לי לא שווה להתעסק בזה,ואני חושב שהדואר לא יחזיר לשולח .
בסופו של תהליך יש מכרז גדול של המכס ובו מוכרים הכל .
אם המכס ימכור במכירה פומבית מה שאסרו להכניס לארץ...

אגב, הזמנתי את הנתב במומלץ של TOTOLINK וכבר חודש אני רואה שהסטטוס שלו נשאר "ready for dispatch", והמוכר מתעלם ממני. אני מנחש שנגמר להם המלאי בקניות המטורפות של נובמבר.
אם היבוא של MDK מביא לארץ נתבי שיאומי שעברו התאמה לתקן הישראלי הנודע ל-5GHZ, הרי שמה ש-MDK מביאים שונה מהמוצר שהוזמן ישירות מסין. לא תמיד העובדה שמדובר באותו שם של מוצר אומר שבפועל זה בדיוק אותו מוצר - 1 לאחד.
והסיבה-שבזק מזמינים מהם בכמויות.. אבל, אתה מוזמן לשכנע אותם
אגב, אני לא רואה שום סיבה שמשה"ת לא ייתן אישור - בגרסה האנגלית של הקושחה - לזכרוני התדרים מוגבלים למה שמותר כאן, ואם לא, סביר שניתן להצהיר במשה"ת על התחייבות שלך להשתמש רק בתדרים המותרים.
אם מישהו מבין שיסביר מה צריך לעשות
כאמור כתובת [email protected] מאפשר שליחת בקשות למכס .
קיבלתי מענה אוטומטי כנ"ל
שלום לכם
בקשתכם התקבלה במשרד התקשורת אגף רישוי תחום אישורים
על מנת לתת מענה מיטבי לבקשות הנכנסות מבוצע מיון וסיווג הבקשות על פי נושא ההודעה
להלן ההנחיות למשלוח ההודעה
1) בקשה לאישור מיוחד – נספח ו' - הודעות שכוללות בקשה חדשה או השלמת נתונים לבקשה קיימת יכתב בנושא ההודעה : "בקשה חדשה" או "השלמת נתונים לבקשה XXXXX" ( XXX מספר הבקשה ).
2) בקשה לאישור התאמה - נספח ד' - הודעות שכוללות בקשה חדשה או השלמת נתונים לבקשה קיימת או מתן אישור על סמך אישור קיים או הארכת אישור יכתב בנושא ההודעה: "אישור התאמה" או "השלמת נתונים לאישור התאמה XXXXX" ( XXX מספר הבקשה ) או "אישור על סמך אישור"או "הארכת אישור".
3) בירור סטטוס בקשה – יכתב בנושא ההודעה "בירור סטטוס בקשה".
4) שאלות כלליות בנוגע לתהליכים –יכתב בנושא ההודעה "שאלה "
לתשומת לבך לא נוכל לטפל בפניות שלא יוגשו על פי המבנה הנ"ל
באם שלחת הודעה שלא על פי התבנית הרשומה למעלה יש לשלוח את ההודעה בשנית.
תשובה לפנייתך תתקבל בהקדם.
פניות בנושא הסמכת מפעילי תחנות אלחוט בשירות האוירי או הימי, נא לפנות לכתובת [email protected]