ראות מקיאות

ראות מקיאות

אני לא יכול לעשן לבד יותרררררררררררר!!! וגם אם אני מעשן הרבה אז פיתאום אני כזה מרגיש שהראות שלי מקיאות את העשןןןןן ואז אני מתחיל להשתעל כמו מטורף ולירוק והעיניים טיפה דומעות זה קרה פעם למישהוו?!?!?!אני לא יודע מזה כבר איזה חודש יש לי את זה!! וגם הראות שלי כבר לא כ"כ סוחבות...אולי יש קשר... לא יודע =\

moshealfassi

New member
אחי זה קרה לי שהתחלתי לעשן...

זה קורה בגלל שהריאות שלך לא רגילות משום מה... יש מצב שהחלפת נרגילה או משהו כזה? לי נתנו תרופה כלשהי... אנ'לא זוכר בדיוק... זה היה לפני איזה 7 שנים...

7 שנים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

מתי התחלת לעשן נשמה
גיל 11

Mass Hypnosis

New member
וואלה אחי המצב שאתה מתאר זה בדיוק

החנק שמרגישים כאשר לא נושפים מדי פעם בצינור כדי שיצא עשן מהנרגילה,אם לא הבנת נכון אז פשוט תנסה לפני שאיפה לתת נשיפה בצינור של איזה כמה שניות ותראה אם זה פותר את המצב. בהצלחה.

JustThomas

New member
אכן, העשן מרוכז בנרגילה,

והוא מאוד סמיך ומחניק. (בשביל זה יש את הארובה עם הגולה להוציא עשן שהתרכז בנרגילה) גם שאתה מעשן לבד = מעשן יותר.

פIלי

New member
תפסיק לעשן תפוח

זה חרא של טעם, אולי פשוט יש לך כבר בחילה מזה.

חח נו מה אני טירון?!?

אני יודע את כל הדברים האלה אני לא מקבל חנקה כי הראש לא טוב או משהו..זה פשוט כאילו אני מגזים עם העישון או משהו כזה לא יודעעעע ויש מצב שזה כאילו אני מעשן חדש או משהו...חח בעיה שהייתי מעשן חדש לפני הרבה שנים..ויש לי נרגילה חדשה...שיש..אבל לחברים שלי אין את זה... חחח ראסמי אני מעשן רק תפוח :)) הכי שולטטטט

למעלה