ראו איזה פלא!!

קרנושה

New member
ראו איזה פלא!!../images/Emo24.gif

סקר חדש בפורום.... אז אסכם כהרגלי את הסקר היוצא...שבו נישאלתם אך אתם מגדירים את הישתתפותכם בפורום...עליו ענו 19 איש....מתוכם 6 אקטיביים (שזה 31%) ... 6 מעיינים ולעיתים רחוקות מגיבים (31%) -אותכם אני מזמינה לשתף ולהישתתף יותר-בטוחה שיש לכם מה להוסיף בכל נושא מדובר...4 מידי פעם כותבים (21%) וראו איזה פלא יש לנו 3 פאסיביים.....(15%)...אותכם אני מזמינה לפחות לשלוח לנו קובץ ולהראות איזושהי נוכחות פה שנדע שאתם פה...
העיקר שאתם איתנו כך או כך ..... והסקר החדש...הסקר שהעלתה טל של 4...מתי התאומים ישנו (שניהם ודיי בקביעות) לילה שלם!! אתם מוזמנים לענות..... הצעות נוספות לסקרים הבאים יתקבלו בברכה!! (אך ניתן כעת את הבמה לסקר הקיים)...

יום.

New member
אולי אם אפשר

לתת סקרים שגם אני כתואמה אוכל לענות עליהם לתת גם שאלות כאלו ולא רק על גידול ילדים כי הפורום הוא תאומים ושלישיות ולא גידול תאומים ושלישיות

קרנושה

New member
יום יום......היי מתוקה......

כשבקשתי הצעות לסקר...לא ביקשתי מהורים לתאומים.....אלא מהחברים בפורום.....לעיתים עולות לי הברקות לסקרים ולרוב אני משתפת אותכם....לשמוע מה מעניין או מה תרצו לראות......אז את יותר ממוזמנת להציע , מבטיחה שאציג סקר של בנושא שלך.....יאאלה לדרך..ובינתיים קחי
.. קרן

למעלה