ראו את התמונה המצורפת והגידו נא מה אתם רואים.

RichardSmith

New member
ראו את התמונה המצורפת והגידו נא מה אתם רואים.

את התשובות הגיבו בתוך התוכן של ההודעה ולא בנושא. נא לא להסתכל בתשובות של אחרים.

RichardSmith

New member
מה שבטוח, אתה טוב בגאומטריה.

יש לך דמיון.

מתן4ל

New member
ישר רואים שזה

7 דולפינים שחורים
למעשה אם אני מסתכל היטב על התמונה אני מצליח לדמיין שהזנב של הדולפין התחתון הוא חלק (ספיציפי) מגוף של בחורה. זה כנראה מראה מה עובר לבנים דולפינים בראש כל הזמן (וזה גם אומר שדולפינים גולשים בתפוז)... (סתם, אני פשוט רואה את הבחורה הערומה וחבר שלה, מה חשבת שאני יראה?!)

RichardSmith

New member
הממ

יש שם 9 דולפינים.
(שניים קטנים למעלה...) לפי המקור שממנו לקחתי את התמונה, כאשר ילדים קטנים מסתכלים, הם רואים רק את הדולפינים כי אין להם במוח את הידע אודות מין... זאת בהחלט דוגמה יפה לאיך המוח זוכר דברים.

RichardSmith

New member
הממ

צריך "לנקות" את הראש ולהסתכל על התמונה. כאשר לא חושבים על הדמויות הלבנות, רואים את הדמויות השחורות שהן הדולפינים.

pieceofmadness

New member
לא צריך ידע אודות מין, מספיק ידע אודות

המראה האבסטרקטי של אבא ואמא, ואת זה רוכשים בגיל צעיר מאוד. אגב, ילדים באיזור גיל שש הם סופר-מיניים. מה לעשות. אני לא מאמינה שיש מישהו שלא רואה את זה, אלא אם כן הוא נחש עיוור. ואני מפקפקת בקיומם של נחשים עיוורים.

מתן4ל

New member
מסר אהבה לדולפינים:

אתם מכירים את הקטע הזה שאתה נופל ואז מישהוא צועק לך תיזהר לא ליפול (אחרי שכבר נפלת). ככה הרגשתי אחרי שסוף סוף מצאתי את הדולפינים ורק אז נגשתי לחפש מילון צרפתי...

היה ברור לי שמתחבא שם משהו מעבר ל...

ניסיתי למצוא את זה, ולא הצלחתי! אבל אחרי שאמרתם על הדולפינים... וגם אז, רק אחרי כמה דקות , רק אז ראיתי דולפינים.

למעלה