ראו את יולו
לעונה הבאה

טוב...

מסתבר שלטיריון יש אח תאום ושאמא שלהם, טישה, בעצם בחיים וברחה איתו לפנטוס. שמו של האח התאום הוא יולו והוא בעצם נעזר באיליריו מופאטיס כדי לחזק את דאנריס כדי שבעזרתה הוא יוכל להשתלט על ווסטרוז ולשלוט עליה מקאסטרלי רוק.
אבל לא באמת...
יולו הוא אחד מהשמות הבדויים של טיריון. הוא זקוק להם שכן יש פרס לא רע בכלל על ראשו אותו הגדירה אחותו בעקבות רצח אביו.

פרס לא ממש טוב גם כן

הפרס ממילא ניתן כדי לא לנפח עוד יותר את החוב הלאומי של ווסטרוז שכבר עכשיו הגיע לממדים קטסטרופיים. לא זכור לי שיחד עם תואר הלורד הובטחה גם נחלה, מה שהופך את העסק למפוקפק גם ככה (ואריז היה לורד בלי להחזיק נחלה, ובאמת התואר הזה לא הועיל לו בשום דבר). אבל גם אם נניח שהפרס כולל גם תואר לורד וגם נחלה, הממלכה נמצאת במצב שבו נחלה ותואר מהווים לכל היותר השקעה בסיכון גבוה לטווח ארוך.

CallMeCavanaugh

New member
לא אמין זה לא בהכרח לא נכון

קרו הרבה דברים מוזרים בספרים ויש לאנשים תיאוריות אפילו יותר מוזרות שהם מאמינים בהן באמת ובתמים.

hagashaga

New member
לא כשזה סותר כל כך

זה לא אמין בעיקר כי טיישה היא לא אמא של טיריון אלא הזונה שהוא התחתן איתה בעבר, ואני מניח שמי שכתב לי את זה חשב שאין לי מושג מה קורה בספרים אז הוא סתם ערבב לי פיסות מידע בלי קשר כי הוא חשב שאני בכל מקרה לא אבין XD

CallMeCavanaugh

New member
קשה להאשים אותו

רוב הצופים בסדרה שלא קראו את הספרים לא יזכרו מי זו טישה ואני בכלל לא זוכר שאמרו את שם אימו של טיריון בסדרה.

hagashaga

New member
אני לא רק צופה של הסדרה

אני גם קורא של הספרים, פשוט אני עוד באמצע ולא הגעתי לחלק של "יולו"

hagashaga

New member
אז סתרת את עצמך חחח

אם אני קורא את הספרים אז למה שאני לא אדע מי זאת טיישה ואיך קראו לאמא של טיריון ג'יימי וסרסי?

hagashaga

New member
ככה נראה לי

צחקתי שזה לא אמין להגיד: "לטיריון יש אח תאום ושאמא שלהם, טישה..." כי טיישה זאת לא אמא שלו וכו' וכו'...
ואז אמרת לי קשה להאשים אותו, הרי רוב הצופים של הסדרה (שלא קראו את הספרים) לא יזכרו מי זאת טיישה ושלא אמרו את השם ג'ואנה בכלל וכו' (אז לפי זה נדמה שחשבו שאני צופה ולא קורא)
(מכאן שבשביל שאני אוכל איכשהו להתחיל להאמין אני חייב להיות צופה שלא קורא בכלל את הספרים)
ואז אמרתי שאני כן קורא את הספרים גם,
אם כמו שאמרת בסוף שההנחה היא שאני רק קורא, אז אני כנראה יודע מי זאת טיישה ומי זאת ג'ואנה לאניסטר ואז להגיד לי "לטיריון יש אח תאום ושאמא שלהם, טישה..." זה די חסר תועלת... (אני יודע שזה בצחוק חחח והכל סבבה, פשוט פעם הבאה עדיף שינסו לעבוד עליי בקשר להמשך העלילה במשהו שאני לפחות אאמין בו...)
ואו דיון ארוך מפגר ומיותר מאוד :D

CallMeCavanaugh

New member
אה, אז סתם התבלבלתי

הכוונה הייתה שאני מאמין שהוא הניח שאתה רק צופה.

כבר הסבירו לך מי זה יולו

אז רק אומר שמקור התמונה, לכאורה, הוא סט הצילומים לעונה 5. או שפיטר אוהב ללבוש מלבושים שיצאו מהאופנה לפני כמה מאות שנים בזמנו החופשי.

למעלה