ראו הודעה מתחת

הצעה לחברי הפורום

מאוד מפריע לי שאני קורא הודעה כמו "מעוניין להצטרף לטיול ביום שישי" וכשאני נכנס לפרטי המשתמש אני מגלה ששמו בישראל הוא XYZ123 וזהו... חוץ מזה גורנישט. אז אם מחר אני אולי ארכב איתו ויאכל איתו פירות יבשים מאותה שקית בידיים שחורות מפיח השרשרת, אז הייתי שמח לדעת את שמו האמיתי ואם הוא בן 12.5 או 67. בסה"כ אנחנו קהילה קטנה, ובסופו של דבר רובינו כבר נפגשנו בהזדמנות כזו או אחרת, אם באקראי בדרך בורמה, או בסובב סדום - אז מה השושויות הזו, אמנם כולנו פליטי יחידה מובחרת ומועמדים למוסד בפוטנציה, אבל דחילק ממה יש להתחבא? אז כתבו את שמכם האמיתי, שימו תמונה, הוסיפו גיל, כתבו מילה או שתיים על עצמכם וקדימה, נתחיל לשוחח עם פרצופים ולא עם שמות צופן. מעבר לכך, הדו-שיח יהיה הרבה יותר חביב ומנומס, כי מאחורי מסכות אנחנו מרשים לעצמינו להתבטא לפעמים בגסות יתר ואגרסיביות. לתשומת לבכם. ציקי

צודק מאה אחוז רק נראה לי...

שזה לא יעזור הרבה אלא אם נעשה חרם התייחסות למעלימי שמות.

או אולי...

לעשות תחרות עם פרסים לתמונת הרוכב/ת הכי מוצלח/ת? או הצבעת חברי הפורום על הציטטה הקולעת ביותר?

יורם חן

New member
רעיון מצויין של ציקי, ועוד דבר....

ציקי העלה סוגיה שגם לי מפריעה מאוד, האנונימיות הזו, מה מטרתה בדיוק ?? אז קדימה לחשוף פרצופים !! כדי לשנות פרטים יש להעלות את הכרטיס האישי אגב לחיצה על שם המשתמש וללחוץ על עידכון פרטים, לאחר הכנסת הסיסמה ניתן להוסיף איפורמציה, להעלות תמונה ולציין שם מלא.

aFish

New member
חברים...מה זה התמונות הקטנטנות האלו

זה אמור להיות תעודת זהות לא איזה דמות קטנטנה רוכבת על אופנים. שימו לב כאן לקרחת הנוצצת

רמי לשם

New member
בשביל זה המציאו את העכבר

קליק על התמונה המוקטנת (מה קרוי בעברית צפורןבוהן) יגרום להצגתה בגודלה המקורי. לא מומלץ לנסות את זה על התמונה שלך

aFish

New member
זה לא יעזור....

צריך הרבה דמיון בתמונות האלו (גם בשלך - מזל שכבר ראיתי אותך במציאות) כדי לזהות את האדם. את האופנים אין ספק שקל לזהות.... בפרופורציות הנתונות של כל התמונות האלו הפנים תופסות חלק קטנטן....בתמונות כמו שלי צריך במקסימום לקחת הרבה אויר ולומר: "אני מכוער ואני גאה בזה כי מה שחשוב זה האופנים שעליהם אני רוכב". ...כמו שלי כי במקרה שלי הספציפי זה כמובן לא המצב...

רמי לשם

New member
גם במציאות זה ככה

אני מזהה רוכבים לפי האופניים שלהם והלבוש/ציוד ולא לפי הפרצוף שכמעט תמיד מוסתר מאחורי משקפיים וקסדה. יצא לי כבר לפגוש אנשים שרכבתי איתם ברחוב ולקח זמן לזהות אותם.

alonaski

New member
אי אי אי... הרסת לי את כל המיתוס

שבניתי עליך... דמיינתי לי איזה בחור... נער... בן... 16 בערך... ג'ינג'י... עם גוף פתלתל כזה כמו בורג = ביסלי גריל!
אתם בטוחים שזה רעיון טוב ההחשפות הזאת?!... סתם שובר מיתוסים...
;-ׂ

bisley1

New member
ביסלי במקרה זה החתול שלי ->

ובאמת יש לך דימיון פרוע ! אמנם ג'ינג'י אבל בערך 16X2 בגיל ונראה יותר כמו במבה (

alonaski

New member
חחח... ../images/Emo13.gif))

לנו היה חתול פעם, שבגלל היותו ג'ינג'י מושלם... זכה לקבל את השם - מישמיש!

למעלה