ראו הוזהרתם,אנחנו בדרך...

מוּ

New member
שלום,יש לי בעיה..חשבתי להתיעץ איתכם

אני לומד בכתה ה',ואני הכי הכי הכי מקובל בחברה כלומר כל הבנות מתות עלי ויש רשימה של מי תהיה חברה שלי ומתי...אז ידידה שלי אירגנה רשימה!... אבל,אני מאוהב בידידה הזאת היא סקסית! אבל היא לא מקובלת,היא חנונית היא במעמד הנמוך בכתה,האם אני אהיה חבר שלה בסתר?,ומה אגיד לכ הבנות שרוצות להיות חברות שלי? תודה מראש!

אני לומבין משהו

איך היא יכולה להיות חנונית וסקסית ביחד?? אם היא חנונית אז לא לויכולה להיות סקסית. מה יגרה אותך בה,המשקפיים והפרונקל בצד של האף????

WoLfN

New member
הי!

חנוניות יכולות להיות סקסיות! או שלא...<.<;; לא חשוב.

lovemedo

New member
../images/Emo26.gif

תהיה חבר שלה ותשים ז*ין על כל השאר. בזמנו שהייתי ביסודי (איזה פלצן אני, כולה כיתה ז'!), היה ילד שהציע חברות לילדה "חנונית". רק דע שהמצב הזה של מעמדות בכיתה סתם מגעיל.... הילדה עצמה לא הייתה פצצת השכבה. אומנם יש לה משקפיים, אבל היא נחמדה. היא דחתה אותו בהפסקה מול כל הכיתה (פדיחות
), ומאז היא שנאה אותו. הוא עבר לחטיבה שלי, והיא, לאולפנה (לכל החילונים=בית ספר לבנות כמו ישיבה). רק שהאולפנה ביישוב שלי הוא יותר של בנות ארסיות.... הן הולכות מכות (בנות נו נו נו! אתם עם אכזר...), מפריעות בשיעורים ומה לא. הן אפילו שולחות עיניים למורים! אולפנה!!!! בקיצור, כמו שאמרתי, תעשה מה שאתה חושב שצריך, ואל תחשוש מה"מקובלים" שיעשו לך משהו... הרי ממילא הם לא יודעים לאיית את השם שלהם (לא יורד עלייך אחי...).

WoLfN

New member
אמ...

אני לא חושב שהיית אמור לכתוב את זה לי. תסתכל על הכותבים, מאאאן...><

WoLfN

New member
../images/Emo45.gif

אומנות השרשור, שמעת? הייתי מצרף, אבל תפוז לא אוהב איתי ולא נותן לי לשים תמונות...

למעלה