ראו הוזהרתם../images/Emo129.gif
לאחרונה נפתח פורום חדש העונה לשם "עברית ישנה וחדשה" - מנהליו שכנראה נפתחו גם הם רואים עצמם רשאים לרדות בנתיניהם. ראו מה (אלדר) חיכה לי בפתחי את תבתי: "לאחרונה שאלת שאלה בפורום לגבי שיר בו ג´ירף מסתתר מאחרוי ברוש (או משהו כזה) ולא פרסמת תשובה. הנהלת הפורום רואה זאת בחומרה ואם העניין לא יטופל בהקדם נאלץ לשלול ממך את ה-
שהענקנו לך לאחרונה.. בכבוד רב משטרת הפורום " בלי התחשבות בשבת ה-
ובחוק "זמן מינמלי לתשובה" מתנפלת ונטפלת משטרת הפורום לאזרחים תמימים שכל חטאם הוא אהבת הזמר העברי... דבר שני - החידה עסקה בג´ירף מסתתר אך לא אחרי ברוש. אני מניח שרוב הגולשים לא צפו בחידה כיוון שהסתתרה בתשובה לעופר על שירו "תפילת יום הולדת". ובכל זאת מחשש שישלל רשיוני - אמסור בזאת הודאה תחת לחץ: השיר אליו כיוונתי הוא היו לילות בו מופיעה השורה הוא היה אז בהיר וגבוה כזמר אין הכוונה לכך שהאהוב היה תמיר כשיר, אלא לכך שהיה גבוה כג´ירף. הזמר מופיע התורה כאחת החיות הכשרות "אקו ודישון תאו וזמר" (דברים יד/5) ויש כאלה שזיהו חיה זו עם הג´ירף. והנה עוד שורה סתומה נתפרשה לה לה לה לה
לאחרונה נפתח פורום חדש העונה לשם "עברית ישנה וחדשה" - מנהליו שכנראה נפתחו גם הם רואים עצמם רשאים לרדות בנתיניהם. ראו מה (אלדר) חיכה לי בפתחי את תבתי: "לאחרונה שאלת שאלה בפורום לגבי שיר בו ג´ירף מסתתר מאחרוי ברוש (או משהו כזה) ולא פרסמת תשובה. הנהלת הפורום רואה זאת בחומרה ואם העניין לא יטופל בהקדם נאלץ לשלול ממך את ה-