ראו הוזהרתם

Marj17

New member
ראו הוזהרתם

שלוש בנות בועטות, מהפנטות ועוצמתיות על הבמה - ליידי די 22.6.2007 תאטרון תמונע להופעה הגעתי עם שתי חברות באיחור קל עקב אנשי תל אביב העצלנים שאמרו שהדרך מעזריאלי לתמונע כל כך ארוכה ועדיף לקחת מונית כי ההליכה תימשך "מינימום שעה" וכיוונו אותנו לכיוונים שונים לגמרי. אך לבסוף הסתדרנו ובחיי שתוך 20 דקות הליכה הגענו למקום כשמבחוץ השיר "קללה" מתנגן לו כבר ברקע ולמזלנו גם השיר שבו הבנות החלו את המופע. התמקמנו, בירה ביד והנה מאור כהן עולה במחיאות כפיים ונותן ביצוע נהדר ואף מרשים ל"בובה מרוטה"(אולי אפילו קצת טוב יותר מהמקור) ולאחר מכן שר איתן את "שובניסט" של הבליינים. בהמשך הן ביצעו עוד כמה שירים מאלבום הבכורה כמו: "שלגיה", "פאולינה", "ראי הוזהרתי", תתאהב ותשנא" ועוד.. ואז נתנו ביצוע בוהט ל"דם חם" שכבר הפך לשיר קבוע בפלייליסט שלהן, עוד אחד מהקאברים היה השיר "גברים מקצוענים" של בלאגן, שאת הביצוע יצא לי לשמוע עם דנה ברגר שהתארחה באחת ההופעות של הליידיס באחד מהחודשים האחרונים. אחרי זה שורטי עלתה על הבמה, שרה עם הליידיס שיר שלה שאת שמו אני לא זוכרת, אני רק זוכרת שהשיר הזה הקפיץ חצי מהקהל בתמונע ואז גם מאור כהן עלה, והוא שורטי והלהקה שרו יחד. אני לקוחה קבועה בהופעות של הליידי די ואני יכולה להעיד שההופעות די חוזרות על עצמן, כולל הפלייליסט אבל ההופעה הזו היתה מאוד מרעננת, היה כיף לשמוע ביצועים של זמרים כמו שורטי ומאור כהן לשירים של הליידי די ולראות את הלהקה במיטבה, את ליעד שר בצווחות הגיטרה ובשירה נפלאה, את שיר קונקי היפהפיה על הבס שהפתיעה גם היא בשירה ואת יעל כהן שנותנת את כל כולה על התופים, נראה שגם הן מאוד נהנו כמו הקהל. חוץ מזה נורא יפה לראות את השיתוף פעולה הזה בין שלושתן על הבמה, לראות שגם שהן שלוש הן עושות זאת ביחד(כולן כותבות טקסטים,שרו ומנגנות), והחיבור המשולש העוצמתי הזה שמראה שהנה קיימת כיום בארץ להקת רוק של נשים שיודעת בדיוק איך לעשות את זה. אחת מחברותיי שלא יצא לה לשמוע שירים של הלהקה ולא יצא לה לחוות הופעה שלהן, הגיעה להופעה בספונטניות מלאה ונשבתה בקסמיה של הליידי די, נסו אותן גם אתם. תודה על הכרטיס וערב טוב.

dsol

New member
כמה חבל שההופעה בחמישי הקרוב בוטלה ../images/Emo7.gif_../images/Emo189.gif

במיוחד אחרי שקוראים את זה... נהיה חשק לקפוץ להופעה ! תודה על הסיקור

TziMHoNoa

New member
ליידי די...

שלוש תותחיות.. חוצמזה- המלצה- לכי לדפיוצר של ליעד בבמה חדשה, היא מדהימה...

PopPy

New member
הקדמת אותי..../images/Emo13.gif

היו לי כמה ימים מטורפים, אבל מצאתי סוף סוף זמן לערוך את התמונות, אז הנה גם תרומתי הצנועה. :) *ההקטנה רצחה את האיכות, עימכם הסליחה.

למעלה