ראו הוזהרתם...

נעמי 1

New member
ראו הוזהרתם...

HOT עובדת על הלקוחות שלה בעיניים. ואנחנו, התמימים, נופלים ברשת. לפני זמן הם התקשרו אלי והציעו לי את ערוץ הבריאות ואיזה ערוץ פלייבוי בחינם לחודשים. על הפלייבוי ויתרתי... את ערוץ הבריאות השארתי (ות'אמת, לא ראיתי אותו בכלל). לפני תום מועד החינם, התקשרתי לבטל וביקשתי לא להמשיך. החודש אני בודקת את החשבון שלי... והופ, התשלום עלה מ207 ש"ח ל 212 ש"ח. התקשרתי לברר מה קרה? והמוקדן עונה לי... "חייבנו אותך על החלק היחסי של ערוץ הבריאות". אני: "אבל אמרתם בחינם" !? המוקדן: "כן, אבל היות ואנחנו גובים כסף על חודש מלא אז כבר חייבנו אותך על החלק היחסי של ערוץ הבריאות". אני: "אבל בטלתי ובנוסף אמרתם בחינם". בקיצור... שיח חרשים. עובדים עלינו בעיניים... תבדקו טוב טוב. אל תתפתו לשום ערוצים בחינם !

דעתי

ערוץ הבריאות הוא ערוץ מצויין. בשבוע הריתוק לבית ראיתי 7-8 תוכניות בנושאי בריאות,איכות חיים,ויטמינים,תזונה וכושר ומאד נהניתי. עלות של 13 ש"ח בחודש מוצדקת בהחלט. ערוץ הפלייבוי משאירים....שיהיה לשעת הצורך....

נעמי 1

New member
אין לי בעיה עם העלות

יש לי בעיה עם זה שמציעים לי בחינם ומורידים כסף מראש. שלא ימכרו לי אשליות. רק בריאות מייקי... גם אני מתאוששת מדלקת ריאות... פויה!

נ י ש

New member
אני תמיד אומרת

שחינם עולה לי ביוקר. ותמיד שואלת מה האותיות הקטנות.

נעמי 1

New member
עכשיו התקשרו אלי מהוט

ואמרתי למנהלת שהם משקרים את הצרכנים. ובפעם הבאה שהם רוצים לתת לנו בחינם... שיודיעו לנו בסוף החודש ולא באמצע... שאז בקלות אפשר לגבות כסף מהצרכן. אין לי אוויר בריאות מרוב עצבים.

נ י ש

New member
ר ג ע

קחי אוויר קודם. נעמי יש הרבה מקרים כאלה מסביב...חבל על הריאות שלך..פשוט צריך ללמוד מכל מקרה שאת עוברת להבא לא ליפול בפח. מזכיר לי שקניתי באיזו רשת אופנה ובקופה הם שאלו אם בא לי לתרום 1 ש"ח לאגודה למלחמה בסרטן..אמרתי בטח. ותוך כדי החשבון אני שואלת איך אני יודעת שזה אכן הולך לאגודה? אמרה לי הקופאית: 20% הולך לאגודה. אמרתי..הא! עכשיו תרמתי 20 אכורות שלמות??? פשששש וכל ה-80% לאן הולכים? אמרה לי קחי סיכה לבגד. אמרתי לה קחי את חחח

נעמי 1

New member
אני מתרגזת

כי אנחנו חיים במדינה שרק מנסה לדפוק אותנו כל הזמן. המשכורות לא עולות... אבל כל המסביב מתייקר בלי פרופורציה. כשאנחנו עוברים על החוק, מיד צצים הוצאה לפעול ובתי משפט... כשהחברות מפרות את החוק, יש להם גיבו וגם יועצים משפטיים.

מיקושה

New member
../images/Emo127.gifצודקת!

אבלאלתתעצבני..
תתנתקי מהם..תגידי להם שאם לא יורידו לך את החיוב את מתנתקת.

נ י ש

New member
לא רק HOT עובדת על לקוחותיה

כמעט כל חברה שיש לה לקוחות...עובדת עליהם. קוראים לזה..תרבות ה-בואו נדפוק אותם עד שירגישו חחח

נ י ש

New member
חחח לאן יש לנו ללכת בלה?

עלי כבר אי אפשר לעבוד...כל דבר שמציעים לי קודם כל אני אומרת לא!

נעמי 1

New member
מה מצחיק ליידי?

אפשר לחשוב שבהוגריה את לא אוכלת "חרא בירוקרטי".

תרבות ה-בואו נדפוק אותם הצחיק אותי

בדבריה
נעמי מתוקה בכל מקום בעולם יש חרא בירוקרטי אם חיים מספיק זמן גם צופים בו צף מול העיניים. אבל לאחרונה(בחודשים האחרונים) אני משתדלת למתן את אנרגיות הכעס שלי פחות לשם, כי זה לא ממש יעזור לי או למישהו אחר. אני משתדלת לא לצאת פריירית מראש
תמיד שיש משהו שנראה לי חינם מדי, או מתנה מדי, אני חוקרת בטלפון או מול אותם ספקים ומוציאה להם את הנשמה בשאלות, עד שאני לא מקבלת תשובות לא מתחברת לא נעשיית מנויה או קונה כלום. כך מונעת מעצמי בזבוז עצבים ואנרגיה. אבל נעמי למרות ועל אף...אין לנו ארץ אחרת, צריך פשוט להתחכם מולם מההתחלה, להציק בשאלות ולא להתפתות, היום אין חינם פשוט אין, לכל דבר יש קאצ'.
נעמי.

אני בעצומה של תביעה עם YES כעת

התחברתי אליהם לפני שנתיים הייתי מחוייבת לשנה בלבד . תוך כדי השנה הזו חיברתי גם נט דרכם ואילו הם לט טרחו להגיד לי שאני מחוייבת לעוד שנה גם בנט. אחרי שנה התנתקתי והם מחייבים אותי על התנתקות 200 ש"ח אמרתי להם שבאותה שיחה לא אמרו לי כלום ואני לא משלמת 200 ש"ח . תובעים אותי כעת , בשיחה עם עו"ד שלהם אמרתי לו אני אשלם לכם רק אם תוכיחו לי שאתם אמרתם לי במפורש שאני התחייבתי לכם. + שלחתי על כך מכתב רשום . עכשיו נותר להמתין למשפט. 200 ש"ח אני אלך איתם עד הסוף חצופים. זה לא הכסף אם כי השקר.

למדתי את השיטה

כדי להתנתק אני שולחת פקס בקשת התנתקות עם העתק לחברת האשראי אחרי הפקס הם לא יכולים לגעת לי בככרטיס האשראי. אולי אפשר לנסות את השיטה גם עם "המתנות" או לחליפין לתזז אותם לפני קבלת המתנה שישלחו את התקנון כדי לודא שלא עובדים עלינו. הבעיה העיקרית היא הציבור שבשביל כמה שקלים מוותר ואת ההון כל החברות הגדולות <כבלים, כביש 6, דלק, תנובה...> עושות על חשבון הגב שלנו.

למעלה