ראו ראו איך קומץ מסדר לנו מילואים !

negev

New member
ראו ראו איך קומץ מסדר לנו מילואים !

קומץ של קמץןץ מאזרחי מדינת ישראל , אשר רובם תושבי שטחים כבושים החליט בשביל כולנו על : "לנצח תאכל חרב" , ההחלטה של חברי הליכוד שהלכו להצביע והתנגדו לתוכנית שרון תשאיר אותנו עמוק עמוק בשטחים . המשמעות לא עוד שינוים במילואים , אלה חזרה לימים הרבים בתחזוקת הכיבוש . כל הכבוד לצהל!!!!!

פלסטיק

New member
פעם ראשונה שאני מבין

את טענתם של אלו שלא רוצים לשרת ברצועת עזה באבטחת ישובים. הם אומרים שאם רק מתפקדי ליכוד בעלי זכות הצבעה אזי שמתפקדי ליכוד ילכו לשמור. אני עדיין לא מסכים איתם, אבל בהחלט מבין את טענתם.

פעם הבאה צריך לדעת במי לבחור

ולא להצביע ליכוד אם מאמינים שייש לפנות התנחלויות. עם מי יפנו התנחלויות? עם המפד"ל?

פלסטיק

New member
לא שייך לעניין

ראש הממשלה הוא ראש הממשלה של כולם או רק של מתפקדי הליכוד? אם הממשלה מחליטה שאין לפנות התנחלויות - סבבה, אם מחליטה שיש לפנות - יופי. אבל עכשיו יש לנו ממשלה נבחרת שחושבת שחיוני לבצע את תוכנית ההתנתקות (רוב השרים ובמיוחד הבכירים בעד), אבל 60000 ממתפקדי הליכוד חושבים אחרת. מי הריבון במדינת ישראל? הממשלה או 60 אלף מתפקדי ליכוד?

ניר נגר

New member
זו הגדולה של מדינה דמוקרטית!

אריאל שרון עשה טעות אסטרטגית בזה שלא הביא את המשאל להצבעת העם. אסור שבהחלטות גורליות כאלה קומץ מהעם יחליט בשביל כולו...ולא משנה אם אני בעד או נגד...

TJSBZ

New member
נכנסתי במקרה וראיתי שיש פה הסכמה

נדירה. אני ממש נרגשת... אכן, ראש הממשלה הוא לא רק של מתפקדי הליכוד. אני יכולה רק לדמיין את המהומה שהיה עושה אריק הנערץ אם כל מפלגה אחרת היתה מקבלת החלטות רק על דעת חבריה ומתפקדיה. ראש ממשלה יכול להעביר החלטה בכנסת, בממשלה, במשאל עם, אבל לא במשאל של מתפקדי מפלגתו בלבד. מצד שני, אריק שרון מעולם לא היה ידוע כאיש עם גבולות והבנה למושגים כמו "ראוי" ו"בלתי ראוי". האיש שתמיד היה מוכן להילחם עד טיפת דמנו האחרונה, שוב עושה זאת.

פלסטיק

New member
נראה לי שהוא עשה טעות מוסרית

בכך שהוא ניגש למשאל של מתפקדי הליכוד טעות אסטרטגית היתה בכך שהוא גם הפסיד אבל לא נראה שלי שמוסריות ההליך מדירה שינה מעיניו

למעלה