ראיון אצל פוליטיקאי

סימפול

New member
ראיון אצל פוליטיקאי../images/Emo121.gif../images/Emo217.gif

שאלה מהחיים ? הגישה שלי לדברים בדרך כלל פרקטית מקצועית , בראיונות שהיו לי מספר פעמים אצל פוליטיקאים או פקידים עם אורינטציה פוליטית , תמיד היתה לי התחושה כי ההקשבה של הצד האחר היא בשביל הפרוטוקול , לפי שפת הגוף שלהם אתה מבין כמה שההסברים שלך הם מלומדים שני הצדדים בעצם משדרים בתדרים שונים ובשפה שונה , בדרך כלל הראיון נגמר בזה שבעצם הסיכום לא ברור , או שהוא מנותב לאנטרס של המראיין , שוב בתחושה מוזרה שלא היתה האזנה אמיתית בכלל שאלה אולי נאיבית , אן ספרי ההדרכה בנושא , אבל ראיונות מסוג זה הם חלק ממציאות חיינו

תבהיר את עצמך

אז מה בדיוק אתה שואל ? איך להבין פוליטיקאי ? איך לענות לו ? איך לזהות ולברוח ? מה אתה מבקש ללמוד ?

סימפול

New member
ראיון אצל פוליטיקאי../images/Emo121.gif../images/Emo217.gif

אני אנסה להסביר את עצמי - אני קראתי ספר בנושא " ניהול משא ומתן " אחד הפרקים היה " ניהול משא ומתן סובייטי " הצד האחר מתבצר בעמדתו תקופה ארוכה כשיטה , לא כעמדה במשא ומתן , עד שהצד האחר נשבר פה אני עומד במצב דומה , והסגנון מאוד דומה אצל כולם, אני נמצא למעשה במצב בו צד אחד רוצה רק למכור בלא לקנות דבר מה שלמדתי עד עכשיו - אן טעם בהליכה בערוץ של יזום שיחה על ידי , זה נאיבי , דברים נסגרים בדרך כלל אחרת השאלות הרלונטיות - איך לזהות ולברוח ? איך לענות לו , או בעצם האם להפוך את התפקידים לתת לו לנאום ושאני אשאל את השאלות ? זאת בהנחה שהצד האחר הוא יוזם השיחה - גם זה קורה

תקשורת במכירות

אני חושב שאתה מחפש להתייעץ בפורום שעוסק בתקשורת בתחומי שיווק ומכירות, ניהול מו"מ וכדומה. כמובן שכדאי לחפש ספרים, מאמרים וחומרי הדרכה נוספים. זה לא ממש תחום ההתמחות שלי בהצלחה

למעלה