ראיון בגלי צה״ל. מישהו מתנדב לבוא ?

Alonifoto

New member
ראיון בגלי צה״ל. מישהו מתנדב לבוא ?

שלום לכל היקרים והיקרות. כאן בתפוז היו צעדי הראשונים במאבק נגד ברית-ההשחתה. זה היה לפני שנתיים. לקח לי הרבה זמן עד שהעזתי לצייץ, וגם עכשיו מצייץ אבל עדיין לא מסלסל בזמירות, לכן הייתי מאוד מבקש מכל הנוכחים לבוא לעזרתי ולשבת באולפן ברמת-אביב ביום שני הקרוב כמדומני 19.10.2015 אחה״צ ולומר את משנתכם,הנני חושש שרגשנותי הינה זקוקה לגבוי מאוזן יותר..אינני רוצה לדמיין שגוררים אותי מהאולפן כשאני לופת את המיקרופון וזועק, בני עוולה הפסיקו להתעלל בעוללים חסרי ישע סוטים מופרעים..אמסור את הטלפון שלי לכל דורש. להשתמע. ( אני חושב שישנה פה הזדמנות לומר דברים שבדרך כלל לא מעיזים לומר בשידורים, מספיק כבר עם דיבורים פתלתלים נימוסיים, אני חש שמישהו שם בתחנת שידור החליט להתיר את רסן השתיקה וההשתקה לפי המשוב החיובי אלי)

אני מאמינה בדיבור רציונלי ולא רגשי, וגם אני לא טובה בזה...

מעבירה לנפשות המוכשרות בתחום זה, כל הכבוד!

trilliane

Well-known member
מנהל
גם אני בעד פנייה לשכל ולא לרגש

אני חושבת שבכל מקרה מי שפועל מהרגש יתחיל להתערער (אם בכלל) רק כשההגמוניה תתערער באופן משמעותי יותר.

Alonifoto

New member
תודה על התגובות, בנתיים דחייה..קלה.

נדחה לשבוע הבא בשעות הבוקר.
&nbsp

Alonifoto

New member
יופי. תמונה אחרונה.

בשבוע שעבר או לפניו, הכל מתערבב כבר, אובחנתי על ידי רופא אורולוג כסובל מבעיה רפואית. זה היה ברחוב, הגענו למבוי סתום בנושא העורלה וזמן פרידתה/שחרורה. כל ניסיונותי לומר לו שהעורלה דבוקה וצמודה בשנים הראשונות של הילד נתקלו בלגלוג, שלף את תעודת הרופא שלו ועמד על כך שצריך לחשוף את עטרת העולל..( שקר הפימוזיס) כל הדוגמאות שהעלתי מזכרוני (חבל שלא שאלתי אותו אם גם לתינוקות נקבות הוא מנסה להפריד..) שלפתי את הקלף האחרון שלי והתחלתי לומר לו שאינני נימול ואני יכול מניסיוני האישי (למרות שאינני זוכר דבר).. -״אז אם כך יש לך בעיה..״ היתה תשובתו הפסקנית..- אם תרחיש כזה יקרה שוב, אני לא מצליח כרגע לחשוב על איזה פתרון..כל מה שהוא אמר היו בדיוק לפי הדוקטרינה המתחכמת הערמומית שרק גורמת לנזק (הפשלת העורלה בכוח) ועל ידי כך חבלה, צלקת שפוגעת באלסטיות העור העדין, שמביאה להתערבות רפואית..נראה שמלמדים במזיד לפצוע ואחר הפתרון ״טיפול כריתה״..// מעתה, כשאני מצליח להעלות תמונות, זה נותן לי חשק לספר מהחוויות שעובר. בתמונה זו אפשר לראות את ידידי נעם טל שבא במיוחד ברכבת מידי פעם לעמוד לצידי לכמה שעות כשאנו משוחחים עם העוברים ושבים על הסכנות,הנזקים, והעוולה הזו שנעשית לעוללים זכרים, במיוחד לאנשים צעירים. אני יכול לציין שתגובות הרחוב מתחלקות כמעט בחצי, הרבה תגובות זועמות, אולם גם לא מעט עידוד ותמיכה. להשתמע. (גם רגשן גם מעורער וגם מאושר).

אולי הטיעון היחיד שיכול לשכנע אדם כזה

זה הטיעון של "הרוב" - רוב גברי העולם אינם נימולים אז פשוט לא ייתכן שלכולם "יש בעיה".

בהצלחה, מה שאתה עושה הוא כל כך חשוב! כל הכבוד על האומץ ועל הנחישות.

Alonifoto

New member
״אבחנת רחוב״

ובכן, היתה לי שיחה עם אורולוג, דבר ראשון הוא אמר לי שהוא נגד ברית-מילה, עוד לא יצא לי לראות את הוידאו (כל הפגנה מוסרטת, 5-6 שעות נטו הפגנה ועוד שעה שעתיים תוספות כגון הגעה למקום וחזרה הביתה ועצירה בתחנות דלק ובתי קפה למנוחה והמשך התרחשיות, ואינני מסוגל לראות הכל שוב), ברגע ששמעתי את הצהרתו כנגד המילה, התמסמסו מנגנוני ההגנה /התקפה שלי, אני לא זוכר אם הוא אמר שלא היה מל את בנו אם ניתן עכשיו הדבר בידו, (אבדוק זאת) אבל כך נדמה לי. ישנו מושג שאומרים באנגלית - Superiority Sindrom/Complex , בו אדם חייב לגלות עליונות..ובכן ישנה דרך לרופאים ״לכופף ידיים״ בשיחה בנושאי רפואה, ועמדתו בעניין העורלה ושחייבים להפשיל אותה תפסו אותי בהפתעה, ודקות אחדות התמודדתי עם השחצנות/לעג ״והידע כרופא״ שלו ולא עזרו כל הטעונים שלי להוכיח לו שהינו טועה, - תמיד בשיחה כזו, קל להתפצל לאלף נושאים, דברתי על הדקטרינה האמריקאית, ענה שלמד באירופה ו40% מאירופה מלים..״הסביר לי שהעורלה חייבת להיות גלויה בזמן זקיפה״ דבר שאינו נכון ורלוונטי לתינוק..ומתוך מצוקה ומוצא אחרון התחלתי לספר לו שאינני נימול ואני יכול להגיד לו ממקור ראשון עד כמה הוא טועה, ואז הוא הביע את הברקת ״האבחנה הרפואית״, שכנראה היתה לי ״בעיה״..לזה התכוונתי כשאמרתי ״אבחנת רחוב״. סתם רציתי לספר את חילופי הדברים ההזויים שאני עובר..בקיצור אני קצת מייצר על שנכשלתי בהסברה, אני אלמד מתישהו לערוך סרטים ואעלה קטעים כדי שתוכלו לבכות קצת ולצחוק תוך כדי צפיה. אוסיף ואומר לגבי הראיון שנעשה לפי הבנתי לתוכנית על הברית בגלי-צה״ל : הכל נערך כמתוכנן, מיקרופון הושט אל תוך פי ושאלות נשאלו, התמקדו באיך בחור כמוני מגיע למצב ״קיצוני״ כזה שגורם לו להגיע לרחוב..ואני קשקשתי מה שקשקשתי, טבוע בי נימוס פולני, והיה לי קשה להביע במילים קשות את באמת מה שחש לגבי הברית, ורק כשנכנסתי למכונית לאחר הראיון מצאתי עצמי מתייסר למה אמרתי זה ולמה לא עניתי כך.. כשהמראיינת אמרה שאפשר להיות סלחניים לאנשים דתיים..( לא זוכר מה עניתי) אבל הייתי צריך לומר, פשע הינו פשע, וגם אדם מאמין יכול להבין שיש גבול לאכזריות, ושאינו יכול לבצע פשע בשם ה׳, וברגע שמבין ומסבירים לו את הנזק והמום הסבל ואי הצדק המחפיר הזה.. אז גם אימא ואבא דתיים נחמץ ליבם למשמע המידע שמוסתר מהם ומעוות בערמומיות להכניעם..הרי אני גר בסביבה מסורתית (מחצית לפחות), ואני משוחח על בסיס יום יומי, בתור לדואר,ברחוב, מוסך, מכולת..אני רואה את התגובות, וגם אלה שעונים בשחצנות פנאטית נמנעים בדרך כלל מלהסלים את הוויכוח, ומה שייתי צריך להוסיף, שהבעיה הראשונה שנאבק בה הינם בחורים ובחורות ״אתאיסטים״..היום דברתי עם אדם, הבין הכל, סיפר זוועות של בריתות שהסתבכו במשפחתו וחברים חזרתי ופרטתי את הנזקים וכו׳, ובסוף אני שואל אותו הייתה יכול לדמיין לעצמך שאם היה לך בן עכשיו הייתה יכול לומר למשפחתך לסביבתך שלא תמול אותו ? הביט בי אבוד ואמר לא יכול לתאר לעצמו מצב כזה.. (רציתי לומר משהו.. ושכחתי מה)..הולכים לישון. שאלו אותי בראיון אם אני שואב סיפוק מתשומת הלב שאני מקבל ברחוב בזמן הפגנה, ובין הדברים שעניתי אמרתי שאני מסכן את עצמי, עצם הנסיעה במכונית..ובאמת ביום שישי האחרון ה-30.10.2015 הייתי מעורב כסנדוויץ בתאונת שרשרת בעודי ממתין בפקק, כך שטרוד כרגע בחילופי מסרים ותיאומים עם חברת הביטוח שמאי ואף דיווח למשטרה. להשתמע.

Alonifoto

New member
תייר יהודי מגרמניה לא נימול שמחשבתו ודעותיו המבולבלות אכזבו

אותי. בדרך כלל כשמישהו נעמד לידי וזמן ממושך כתייר זה מצטרפים עוד סקרנים, אולם הפעם לא הייתה לי הסבלנות ושמחתי שאחרים פתחו איתו בשיחה ושחררו אותי מהמאמץ להבין מה רצה להגיד. הינו נגד מילה אולם..פשוט לא היתה לי סבלנות. הינני מקדיש את ריכוז מאמצי לאלה שבאמת מתעניינים, וחוסך בדיבורי סרק.

למעלה