ראיון ביטחוני (ליוני), ומי שיודע

palmino

New member
ראיון ביטחוני (ליוני), ומי שיודע

קיבלת היום צו התיצבות לעשות ראיון ביטחוני ,לצו ההתיצבות היה מצורף שאלון אישי שבו אני צריך לכתוב פרטים אישים, פרטים על המשפחה בית ספר , אנשים שיכולים להמליץ עליי קורות חיים שלי מגיל 14 עד היום, וכ``ו.. אפשר להסיק מיזה שזה זימון למודעין? או שב``כ וכ``ו.? אני משובץ כבר בנח``ל מוצנח(בני משקים) , ובררתי ולא צריך לשם ראיון ביטחוני . יש למישהו מושג מה זה? הפגישה היא באיזה דירה בחיפה ,ולא בלשכת גיוס יש לזה משמעות? תודה מראש אמיר

רפאל 17

New member
פלמינו

גם אני מת לקבל את זה, בן כמה אתה? לפני כמה זמן עשית צו ראשון? הזימון הוא לשיבצים מיוחדים( זה של המוסד, אבל לא יגדו לך את זה) בהתחלה שתבוא לשם תצטרף לעשות מבדקים ושאלונים על עצמך וגם שאלות 300....זה כל מה שאני יודע( אנשים כאן אמרו לי כי נדנדתי להם). רפאל

avipe

New member
לא מה שאני קיבלתי..

שאני קיבלתי למוסד היה כתוב שיבוצים מיוחדים ולא ראיון בטחוני ולא היו שום טפסים למילוי בזימון..וזה היה בתל אביב ולא בחיפה..אז זה לא נראה לי של המוסד...

palmino

New member
תחקיר ביטחוני-צנחנים

לאחר שביררתי עם כמה חברים שלי הם אמרו לי שכנראה זה מדובדבן ,עשיתי גיבוש לצנחנים ועוד לא קיבלתי תשובה, ועוד חבר שלי שהיה איתי בצנחנים גם קיבל תזימון לתחקיר ביטחוני, לא כל מתגייס לקרבי מקבל תחקיר ביטחוני רק אלה של היחידות המיוחדות ככה ניראה לי לפחות. אז אני יכול להסיק מזה שזה אולי מדובדבן? עוד מישהו שהיה בגיבוש צנחנים קיבל את זה? תודה מראש אמיר

פלמינו

לא יודע, אבל אם כן, וזה אכן לדובדבן, תקבל לאחר הגיוס גיבוש פרטני (יחודי) רק לדובדבן. אם תעבור תשלים את הטירונות ותצא לבית הספר של היחידה, ואם לא, פשוט תחזור לגדודים גיא

למעלה