ראיון בלעדי עם אוהד וישאל-למה טאטע? ראיון בלעדי לאתר דוסיבות עם אוהד וישאל ויש להם הרבה מה להגיד!!!
C capoeira100 New member 11/8/05 #1 ראיון בלעדי עם אוהד וישאל-למה טאטע? ראיון בלעדי לאתר דוסיבות עם אוהד וישאל ויש להם הרבה מה להגיד!!!
י ירינוששששש New member 11/8/05 #2 ראיון מגניב...איזה חמודים!! למרות שאני עדיין יותר אוהבת את עובד וג'ניה... בגלל עובד... אבל הם חמודים נורא (ישאל ואוהד)
ראיון מגניב...איזה חמודים!! למרות שאני עדיין יותר אוהבת את עובד וג'ניה... בגלל עובד... אבל הם חמודים נורא (ישאל ואוהד)
ש ש י ר 0 0 1 New member 11/8/05 #3 תודה ../images/Emo13.gif כתבה יפה איזה חמודים הם... !!! אוהד מתחיל להניח תפילין, זה יפה! והנה אנחנו מגלים שהבנות בכלל לא סיימו את המשימה האחרונה... הן הגיעו בלי סוסים... והיה מצחיק הקטע של העדיף לצום חצי יום מאשר בכלל לא - חחחח
תודה ../images/Emo13.gif כתבה יפה איזה חמודים הם... !!! אוהד מתחיל להניח תפילין, זה יפה! והנה אנחנו מגלים שהבנות בכלל לא סיימו את המשימה האחרונה... הן הגיעו בלי סוסים... והיה מצחיק הקטע של העדיף לצום חצי יום מאשר בכלל לא - חחחח
R ReutTheGirl New member 11/8/05 #6 ידעתי משהווו אני לא ידעתי שאוהד חבר של אירית אבל כשז'ניה ועובד ניצחו ועלו לגמר אז אירית ויהודית עפו ואז אוהד התנפל על אירית וידעתי משהו בסביבות...
ידעתי משהווו אני לא ידעתי שאוהד חבר של אירית אבל כשז'ניה ועובד ניצחו ועלו לגמר אז אירית ויהודית עפו ואז אוהד התנפל על אירית וידעתי משהו בסביבות...
M MoRRy New member 15/8/05 #8 חחחח הם לא חברים אוהד התכוון שהם חברים כלומר חברים טובים לא מבחינה רומנטית טוב...אולי אני טועה...ככה זהה היה נראה לי
חחחח הם לא חברים אוהד התכוון שהם חברים כלומר חברים טובים לא מבחינה רומנטית טוב...אולי אני טועה...ככה זהה היה נראה לי
M mayan174 New member 12/8/05 #7 ראיון ממש יפה!../images/Emo91.gifמומלץ לקרוא אהבתי...... אין מה לעשות, אוהד ויש-אל ממש חמודים! והם הפייבוריטים שלי אחרי עובד וז'ניה...
ראיון ממש יפה!../images/Emo91.gifמומלץ לקרוא אהבתי...... אין מה לעשות, אוהד ויש-אל ממש חמודים! והם הפייבוריטים שלי אחרי עובד וז'ניה...