ראיון בפיזיותרפיה

mmm wondering

New member
ראיון בפיזיותרפיה

שלום..אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים..אבל קיבלתי זימון לראיון בפיזיותרפיה בב"ש..יש לכם מושג מה שואלים בראיון? (אם תוכלו לתת לי דוגמאות בהתחשב בכך שאני נרשמתי לעדיפות שנייה לפיזיותרפיה)

morancho1

New member
אז ככה:

חברה שלי הייתה בראיון, ולה אישית הלך בסדר, לטענתה היו ממש נחמדים. אבל...כל שאר האנשים שהיו איתה בראיון טענו שהיו ממש קשוחים איתם. חברה שלי פשוט הייתה עצמה, למרות שהכינה דברים בגדול לא ניסתה לשחק מישהי שהיא לא, אז זאת העצה הכי טובה שאני יכולה להביא לך. אם את סגורה על זה שפיזיותרפיה זה המקצוע שמתאים לך למרות החסרונות (עבודה פיזית קשה, תנאי עבודה לא נוחים, מראות קשים וכולי), אזי אני בטוחה שהראיון צריך להיות בסדר, סה"כ רוצים לראות שאת יודעת לאן את הולכת ולא כי המקצוע נשמע לך זוהר או משהו... די בדומה לראיון ברפואה אולי:) שיהיה לך בהצלחה בדרך שבחרת בה, פיזיותרפיסטים עושים עבודת קודש.

mmm wondering

New member
האמת היא שאני רוצה ללמוד רפואה ולא

פיזיותרפיה..אני נרשמתי לזה בעדיפות שנייה..אני בכלל רוצה ללכת לראיון כדי להבטיח את במקומי אם חס וחלילה לא אתקבל לעדיפות הראשונה..יש לך מושג מתי מתחילים לזמן לראיונות ברפואה?

morancho1

New member
אולי יוני-יולי

הם צריכים לחכות שכל הציונים יגיעו אליהם והסכם ייסגר

Regina Phalange

New member
לפני...

הריאיונות של העתודאים הם ביוני-יולי, של השאר מתחילים מתישהו במאי אם אני לא טועה.

Regina Phalange

New member
לומדת למבחן ../images/Emo10.gif

(מה שאומר שאני רוב הזמן עם הלפטופ היפהפה שלי, צורבת דיסקים ורואה סרטים.. בחיי אני כזאת עצלנית
) מה איתך?:)

morancho1

New member
אני גם עושה שטויות

צורבת דיסקים, משחקת משחקי אסטרטגיה במחשב, גולשת בפורום הפעיל בטירוף הזה.. חח אני כבר רואה את עצמי בראיון: מה התחביבים שלך הממ לצרוב דיסקים ולשחק משחקי מחשב..!!!(!!!)

Regina Phalange

New member
איזה משחקים?:)

אני חייבת לארגן לי איזה משחק טוב לפיזיולוגיה, אחרת אני חוששת שזה לא ייגמר טוב... (אבל אני בספק אם אני אוהב משהו יותר מדיאבלו, ולא איכפת לי שזה עתיק!!:)) תגידי שאת קוראת קפקא, זה אמור להיות מספיק

morancho1

New member
HEROES...המממ..

אבל האמת שזה יכול להיות כל משחק אסטרטגיה-סימסי, כל עוד אני יכולה לבנות ולהרוס זה ממש נחמד העניין הזה:) תופתעי, אבל דיאבלו לא שיחקתי בחיי רק שמעתי עליו! בהחלא חלל בחיי שצריך לסגור. לגבי קפקא- אני אוהבת רק את "הגלגול" שלו ואת כל השאר ממש לא, אז זה לא נקרא לאהוב אותו.. באמת מוזר שאתה יכול לאהוב יצירה אחת של אומן במידה כל כך רבה בלי לחבב את שאר יצירותיו..

Maias

New member
OMG OMG

סוף סוף מצאתי רפואנים מלבדי שמשחקים במשחקי מחשב !!!!! ועוד אסטרטגיה. טוב אני ממליץ על כמה משחקים GENERALS GENERALS ZEERO HOURS HREOS 1234 ובקרוב 5 DOWN OF WAR כולל הרחבה ACT OF WAR DIRECT ACTIOB כולל הרחבת HIGH TREASON CIVILZATION1234 EMPIRE EARTH 12 WARCRAFT ROC + הרחבת FROZEN THRONE לאפטופים הם חלשים אז עדיף ללכת על משחקים כמו WARCRAFT 3. משחק ענק אני יכול להביא לך דיסק

morancho1

New member
מעולה:)

אני מכורה חזק לאסטרטגיות, עד שאני לא מכסחת להם את הצבא אני לא נרגעת.. הירוס מצויין. שמעתי מחברים שציויליזציה וג'נרלז גם טוב. וור קרפט ידוע כבר כמעולה. הייתי משחקת פעם גם RED ALART אבל הבנתי שזה כבר נחשב ל"ישן" יחסית לכל מה שיש היום? בכל מקרה אני תמיד נהניתי להיות הצבא הרוסי:)

Regina Phalange

New member
אוי...

סימס זה.. הממ.. איך לנסח את זה בצורה עדינה שלא תפגע בשאר חברי הפורום (שבטח אוהבים את זה כמו כל העולם חוץ ממני)- not my cup of tea :) שנה הבאה את תלמדי זוועות למיניהן, נא להשלים פערים עכשיו!!
כל עוד את לא אומרת שאת אוהבת ספרי שואה בלי לזכור מה תאריך הלידה והקשר היהודי של היטלר, את תהיי בסדר.. (בעצם, רגע, גם במקרה כזה את תהיי בסדר) :)

natalysh

New member
חלילה וחס,

אם אני לא טועה, מוצאו של היטלר מבחינת הסבא או כמה דורות אחורה הינו יהודי.

נדמה ש...

1. היטלר - סבתו הייתה יהודיה, אם אני זוכרת נכון. היטלר גם נולד ב 20 לאפריל, לא? 2.לגבי קפקא - ברצינות - הוא באמת היה סופר אדיר, אם כי מתיש נפשית בטירוף, ואם החברה בראיונות לא רואים את זה...

morancho1

New member
צודקת.

אם החבר'ה בראיונות לא רואים שקפקא מתיש נפשות מקצועי, אזי האוניברסיטה שלהם אינה ראוייה
לאיזה אוניברסיטאות נרשמת?

המממ

יו! מלאתי כל כך הרבה טפסים... לכולן כמובן :D ואת? ולגבי קפקא, זה נשמע נורא חנוני, אבל אני באמת מחבבת את הבחור, הוא סופר טוב, מתיש אבל טוב. אם זה לא היה מתיש... זה לא היה כל כך כיף... אם כי יער נורבגי עדיין לדעתי יותר... מדבר אלי (יש גבול לכמה פלצנים אפשר להיות). את קוראת ספרות?

morancho1

New member
כנ"ל

4 ראיונות זה פשוט הרבה, אבל לא שאני מתלוננת אני מספיק זמן מייחלת למצב הזה.. את קפקא לא הצלחתי לאהוב. אולי עוד כמה שנים אני אתן לו עוד צ'אנס כרגע חוץ מגלגול ממש לא עושה לי את זה. את יער נורווגי טרם קראתי.. אני קוראת ספרות מגיל קטן, לטעמי אין דבר כייף יותר מלשכב עם כוס תה מהביל ולקרוא ספר טוב כשיש גשם בחוץ. המממ...

למעלה