ראיון ברדיו קול הנגב עם אוהד חיטמן

ראיון ברדיו קול הנגב עם אוהד חיטמן

אתם מוזמנים להאזין לראין שייערך היום בשידור חי ברדיו קול הנגב 106.4FM בשדרות ובסביבה. אם אתם לא מהאזור אפשר להאזין לתחנה דרך האתר שלנו...kolhanegev.sapir.ac.il וצריכה להיות לכם תוכנת realplayer כדי להאזין לנו. הראיון ייערך היום, יום שני, בשעה 19:00 בערב. תהנו.

לא אוכל לשמוע../images/Emo10.gif

אין לי את התוכנה הזאת... מי שישמע יוכל לספר לי מה היה? תודה..

לא משנה

חברה טובה שלי, תקליט לי

שיר m

Well-known member
דיייי אני לא מאמינה...

הפעלתי בחמישה לשבע. שירים. שירים עד שבע ועשרים. בשבע ועשרים השדרן אמר שאוהד חיטמן יתארח כאן בשבע, שזה בעוד 20 דקות. אוקיי, הבנתי שיש פה איזשהו דיליי ענקי. חיכיתי. רבע לשמונה. הסתיימה התכנית. עשרה לשמונה, חדשות של שבע. חמישה לשמונה, עכשיו, רשת ב'. מה הולך פה?!

כמו שהבנתי... לא היה הראיון עוד..!!

מישהו יודע מה קורה, למה לא היה, ומתי יהיה, או משהו כזה?

שידור חוזר - ספיישל אוהד חיטמן

התכנית עם אוהד חיטמן תשודר בשידור חוזר ביום חמישי 7/7/05 בשעה 17:00. אתר האינטרנט שלנו עדיין בחיתוליו ולכן לפעמים יש דיליי של 10 דקות או יותר. אם אתם שומעים רשת ב' זו רק מהדורת חדשות של 5 דקות לכל היותר. אפשרות נוספת לשמוע את הספיישל היא דרך רדיו קול הנגב המשדר בין אשקלון לנתיבות בתדר 106.4 FM

שיר m

Well-known member
אוקיי, תודה על השידור חוזר...

ורק לתקן אותך, שמעתי רשת ב' הרבה יותר מ5 דקות חדשות... תכנית שלמה. לא כועסת או משהו, רק שתהיו מודעים.

שיר m

Well-known member
התכוונתי שהקישור באתר הוביל אותי

לרשת ב'. למרות שלפני זה דווקא שמעתי את התדר הנכון. (אם הבנתי מה רצית להגיד...) אם שמעת, בא לך לספר מה היה?

למעלה