ראיון בשגרירות בירושלים ועדכונים

etsh19

New member
ראיון בשגרירות בירושלים ועדכונים

שלום לכולם,

היום הייתי בראיון בשגרירות ואושר לי גרין קארד מבוסס נישואין בתהליך מהארץ. הראיון היה מאוד קצר פחות מעשר והמראיינת היתה אדיבה. אמרה שהקיים שלנו היה מסודר מצויין וכל ההוכחות הדרושות היו בפנים ושקל לראות שאנחנו ביחד ושעשינו את כל מה שנדרש כדי להוכיח דומיסייל וכו׳.

תוך שבועיים ישלחו לי את כל הניירת הנדרשת הביתה ביחד עם הדרכון ואז צריך לשלם עמלת גרין קארד של 220 דולר לפני שטסים.

לידיעת הבאים במהלך התהליך שלנו הקונסוליה הפכה להיות שגרירות ואז כל מיני מסמכים רשמיים ישתנו ולינקים של אתרי אינטרנט לא עבדו כי משנים אותם.

סך הכל התהליך לקח מהארץ שנה וחודשיים ואנחנו עוד קיבלנו expedite בנברסקה אז תצפו לזמנים ארוכים יותר.

עלות התהליך הכוללת לאדם היא
535$ לטופס i133
325$ Immigrant Visa Application Processing Fee
120$ Affidavit of Support Fee
1480₪ בדיקה רפואית
220$ הנפקת גרין קארד

סך הכל 1200$ ועוד 1480₪ רק עמלות למיניהן

romrosenblat

New member
תודה רבה על המידע!

כמה זמן לקח לקבל תאריך לראיון לאחר שהגשתם את כל המסמכים לNVC?

etsh19

New member
מה שקרה לנו בNVC

קיבלנו אישור(NOA2) שהטופס נשלח לNVC בסוף דצמבר ושהוא התקבל שם תוך יומיים. לNVC לקח קיבלנו שלושה שבועות להביא לנו מספר קייס וכך הגענו לאמצע ינואר. מילאנו את הטפסים האלקטרונים והתשלומים למינהם תוך שלושה שבועות בערך. ואז שלחנו להם בתחילת פברואר את חבילת הAOS וה-IV. לקח להם שלושה שבועות לאישור הקייס מרגע קבלת החבילה שלהבנתי זה הזמן שלוקח להם היום וזה הרבה יותר מהר ממה שהיה פעם.
מאוד ממליץ בשלב הNVC להיות פרו אקטיביים ולהתקשר כל הזמן מכיוון שלוקח להם מלא זמן לשלוח עדכונים במייל. אני בטוח שהורדנו חודש מהתהליך רק על ידי זה שהתקשרנו כל כמה ימים לברר מה קורה והתקדמנו ולא המתנו למיילים מהם.

לפי הNVC הם קובעים ראיונות בשבוע האחרון של כל חודש ובשבוע הראשון של כל חודש לחודש שאחרי. קבעו לנו ראיון בסוף חודש מרץ והוא היה לסוף חודש מאי.

studen2

New member
ראיון

לראיון הלכתם שניכם או רק המוזמן?
אנחנו עדין מחכים למספר קייס כבר 8 שבועות ואין עדין כלום.

למעלה