ראיון בשגרירות האמריקאית

lastdenver

New member
ראיון בשגרירות האמריקאית

שלום לכולם, אני מתכוון לטוס לארצות הברית בעיקר למטרת טיול. תראו,למרות שיש לי כמה "הוכחות" לשגרירות כגון:תצהיר בנק,רכב על שמי וכדומה , הציבור הישראלי (חברים,וכל מיני ירקות,בעיקר עם ניסיון) יצר מעין בהלה או פחד בקשר לראיון בשגרירות ונטמע בי פחד ובהלה שמא,למרות ההגינות שלי,לא אעבור את הראיון ולא יתנו לי ויזה לארצות הברית. יש פה מישהו נדיב ואדיב שילקט בשבילי את ההליכים וייצור בשבילי את "המדריך הנכון והמדוייק לעבור את הראיון לשגרירות בהצלחה" או "הטעויות שאסור לכם לעשות בדרך לראיון בשגרירות" וכדומה,אני מאמין שקלטתם את המסר. אשמח לתשובה כנה בעיקר מאלה שסוחבים איתם על הגב את הנסיון שבדבר ושיקנו לי את "הטיסה" המהירה ביותר לארצות הברית. תודה רבה רבה מראש, גילוס.

EmGee

New member
אם אתה רוצה להציג את ההגינות שלך

אז אל תגיד משפטים כמו "אני מתכוון לטוס לארה"ב בעיקר למטרות טיול".

lastdenver

New member
...

ומה אם זה באמת נכון,מה אז?! גם לא תרצה שאומר את זה?! אני לא מבין אותך באמת...שלא...

חוליסט

New member
בקיצור..תחשוב מהצד שלהם

הדבר האחרון שהם רוצים זה עוד מהגר לא חוקי. מהגר לא חוקי פוטנציאלי זה בשבילם אדם צעיר ללא משפחה, ללא הרבה נכסים, אין לא משהו שקושר אותו לארץ (לימודים באוניברסיטה לדוגמא) ולכן בשביל האמריקאים, האדם האידאלי לתת לו ויזה לתיירים זה חרדי עם 10 ילדים ובית שרוצה לבקר את דודה שלו בניו יורק. לא כולם בקטגוריה הזאת, אבל המטרה היא ברורה, אתה צריך לצייר תמונה שבה טוב לך בארץ, יש לך פה עבודה/חברה רצינית/המון חברים/אוטו/דירה ממש טובה ואין לך שום סיבה לרצות לטוס ולעזוב את כל מה שיש לך פה, ואתה טס רק כדי לראות את ניו יורק/לוס אנג'לס/להמר בלאס ווגאס/לעשות קצת שופינג ולחזור לגן עדן שבנית לעצמך פה.

EmGee

New member
בעיקר לטייל=לא רק לטייל

אם אתה מבקש ויזה של תייר, אתה צריך להיות אך ורק תייר.

lastdenver

New member
חוליסט

חוליסט תודה רבה לך...מסתבר שבכל זאת ישנו צדיק אחד בסדום....!!!

מוטי2009

New member
יש חברות שעושות כסף מעבריינים?

בשביל לתת להם עצה שכל בן אדם עם הגיון בריא וגישה של עשרים דקות לאינטרנט יכול להבין בעצמו? אני לא יודע אם להתרגז מזה שהחברות האלו עושות כסף על כלום או לשמוח שהן דופקות את עברייני ההגירה שמקשים אחר כך על כל מי שרוצה לקבל ויזת תייר במדינת ישראל...

לא צריך לקחת את זה לקווים קיצוניים

אני דיברתי על חברות שעוזרות למלא את הטפסים, מייעצות לך אם בכלל שווה לך להגיש וכו'... לא כאלה שיגידו לך לרמות ולשקר.

מוטי2009

New member
חס וחלילה

אני לא חושב שהחברות האלו אומרות למישהו לשקר. הסיבה שהשתמשתי במילה עבריינים היא שנראה שכוונותיו של פותח השרשור הזה אינן טהורות במיוחד. למרות זאת אני עדיין חושב שמיותר לתת לחברות האלו כסף על משהו שאפשר לברר לבד די בקלות. הבנת הדרישות לקבלה של ויזת תייר איננה מסובכת במיוחד...

למעלה