ראיון-הרב ארז משה דורון

יהונתl

New member
ראיון-הרב ארז משה דורון

ראיון אישי עם הרב ארז משה דורון. נולד למשפחה בלי קשר ליהדות והיום הוא מקרב יהודים גדול מאד. הוא מקרב עפ"י תורתו של ר' נחמן מברסלב בדרך של התחברות שמתחילה מבפנים, לאו דווקא במעשים חיצוניים. מי שהתייאש מכל מיני מקרבים למיניהם, אני בטוח שיוכל למצוא דמות מאד אמיתית ברב ארז . כל אחד יכול להתחבר אליו, גם אנשים שעד עכשיו לא חשו שום סוג של התחברות והתעוררות אמיתית. אני מציע לך לראות את הראיון איתו כדי שתכירו את הבן-אדם, ראין מאד קליל וכיפי כזה שכל אחד יוכל למצוא בו חלק מעצמו. ראיון-הרב ארז משה דורון

תהייה...

"מקרב יהודים גדול מאד" זה "מחזיר בתשובה בכמויות מסחריות", רק במילים יפות?

יהונתl

New member
בדיוק

מחזיר בתשובה בכמויות מסחריות ועצומות אפילו , חמישים חתיכות יהודים ביום.

נשים חסודות מחלקות במרכזי קניות

דפים של שורשים משהו מזעזע ברמת הפרופוגנדאיות שבו, ובמגמתיות שבו... אני מוצאת 'שקרוב לבבות' שכזה - המזלזל באחר שמולו אינו טוב מכל הטפת מוסר זולה אחרת... דברים כמו "אחוזי-פשע בחברה החילונית"ועוד כל מיני מרעין בישין גם בחברה החרדית יש פשע רק ששם מטטאים מתחת לשטיח וכבר נוכחתי שחבישת כיפה אינה ערובה לדיבור אמת ועשיית יושר וגם לא ההפך הוא הנכון!!!! שורשים סובלים מסטריוטיפיות שנובעת מלהט השיכנוע שלהם... זו דעתי והרב ארז נראה באמת חמודי...אז מה???

MrAnderson

New member
אני ממליץ לך לשמוע אותו. הוא לא מחזיר בתשובה

המוני או דברים כאלה. הוא אמר בעצמו שאפילו שהוא לובש ליבוש חרדי מלא הוא לא משייך את עצמו לשום זרם ביהדות. הוא באמת בן אדם מרתק.

למעלה