ראיון וידאו עם קורין אלאל ראיון וידאו עם קורין אלאל בואו לצפות
C clyps New member 30/9/06 #3 ../images/Emo207.gif עטור מצחך-לא מה שהכרתם../images/Emo3.gif שימו לב! בסרטון הבא תפגשו את קורין אלאל יהודית רביץ וכמובן-אריק איינשטיין בשיר "עטור מצחך" , אין זה הקליפ הרגיל שכולנו מכירים.. מדובר באיזו הופעת אולפן.. לא תאמינו למראה ענייכם! סמכו עליי... שיר .
../images/Emo207.gif עטור מצחך-לא מה שהכרתם../images/Emo3.gif שימו לב! בסרטון הבא תפגשו את קורין אלאל יהודית רביץ וכמובן-אריק איינשטיין בשיר "עטור מצחך" , אין זה הקליפ הרגיל שכולנו מכירים.. מדובר באיזו הופעת אולפן.. לא תאמינו למראה ענייכם! סמכו עליי... שיר .
1 1Reebok New member 7/10/06 #9 שיר מקסים ../images/Emo13.gif הביצוע הזה משודר לפעמים בנדודי שירה, של ערוץ 33. ואם תשאלו אותי, זה נשמע קצת כמו פלייבאק..
שיר מקסים ../images/Emo13.gif הביצוע הזה משודר לפעמים בנדודי שירה, של ערוץ 33. ואם תשאלו אותי, זה נשמע קצת כמו פלייבאק..
C clyps New member 30/9/06 #4 ../images/Emo207.gif-הינה לכם גם 'ארץ טרופית יפה' הינה לכם, קליפ של "ארץ טרופית יפה" מהמופע "ארץ טרופית יפה" תהנו!
../images/Emo207.gif-הינה לכם גם 'ארץ טרופית יפה' הינה לכם, קליפ של "ארץ טרופית יפה" מהמופע "ארץ טרופית יפה" תהנו!
C clyps New member 10/10/06 #13 ../images/Emo3.gif וזה אדיר כשעמרי מחקה את יהודית (ננסה לתעד במצלמה ולהעלות לפורום..) פשוט, יש לנו חבר שמחקה את יהודית, ואני בדר"כ עושה את צילה וקורין.. נה...
../images/Emo3.gif וזה אדיר כשעמרי מחקה את יהודית (ננסה לתעד במצלמה ולהעלות לפורום..) פשוט, יש לנו חבר שמחקה את יהודית, ואני בדר"כ עושה את צילה וקורין.. נה...