ראיון חדש עם ג'יליאן...

orityemini

New member
ראיון חדש עם ג'יליאן...

באחד העיתונים הבריטים האהובים עליי
זה תערובת של דברים ישנים וחדשים. היא כנה באופן מפתיע ודיברה על אוסקר והבהירה כמה דברים... http://standardonline.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx זה הגיליון האלקטרוני של העיתון. ג'יליאן מופיעה בשער של המגזין שנמצא מתחת לתמונה של העיתון. נ.ב. התמונות המלוות לכתבה מדהימות.

Gilliana

New member
תודה אורית ../images/Emo13.gif

אותי נורא הצחיק שהם כתבו שהשיער שלה בתיקים היה צבוע לאדום ושהיא למעשה... בלונדינית. הרי ראינו מליון פעם (ואפילו יש תמונה בכתבה הנוכחית מתוך "מלך סקוטלנד האחרון") כמה היא "בלונדינית". Makes me wonder עד כמה שאר הפרטים בכתבה מדוייקים.

Y. Welis

New member
נדמה לי שהיא החלה עם שיער חום

ואח"כ האדימה. זכורה לי גם תקופה בארץ - מתישהו בימי השיא של הסידרה, שכל הכתבות של ערוץ 2 נעשו גם אדומות.

orityemini

New member
כן, גם אותי זה הצחיק ../images/Emo13.gif

לדעתי הפרטים החדשים פחות או יותר מדויקים למרות שאי אפשר לדעת כבר שום דבר, בעוד שהפרטים הישנים מגיעים מכתבות ישנות ומפוקפקות....

Gilliana

New member
גם התמונות שם כנראה לא חדשות

קודם כל - השיער שלה קצר בהרבה ממה שהיה בטקס פרסי גלובוס הזהב (אלא אם כן הספיקה להסתפר בינתיים) אבל מילא השיער, היא גם יותר רזה ממה שהיתה בטקס ולרדת במשקל כ"כ בתוך ארבעה חמישה ימים, זה בודאי שבלתי אפשרי.

1Shir

New member
גילי את בסדר ../images/Emo13.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo24.gif

לא שזה חדש לי...

the scout

New member
יש לי בעיה לפתוח

מישהי רוצה לשלוח לי את הכתבה למייל? אני אשלח לה מסר עם המייל.

Julia307

New member
תודה על הלינק, והיי לכולם

נעדרתי כי הלימודים גוזלים חלק אדיר מחיי...עד כדי כך שאין לי ממש חיים בשלב זה
אני מתגעגעת לתיקים באפלה ונסמכת על פרקים מהרשת או דיוידי...אבל בעיקר מאוד מייחלת לסרט המשך. הצטערתי שאנדרסון לא זכתה ,אני חושבת שהיא מאוד ראויה ועשתה עבודה מדהימה בבליק האוס. זהו בינתיים..תיכף תקופת הבחינות אז מעט החיים שיש לי, יעלמו..

FeLL67

New member
אוי בהצלחה ../images/Emo24.gif

תחזרי אלינו מהר, ולפחות לא ייתלו אותך בעוד שבועיים -_- F:

FeLL67

New member
ולי יש רק דבר אחד

שנקרא מופת *&^%$#@*(&^$%
OMG אני לא מאמינה שמישהו אשכרה חושב שאני הולכת לעשות 5 יחידות במתמ' פחח. אלוהים ישמור אני בכיתה ט' ולוקח לי איזה 5 דקות לחשב כמה זה 6 כפול 7

FeLL67

New member
איזה כיתה את ? :]

אני אמורה ללכת להרשם לתיכון בימי הקרובים והתעודה של ח' [המחצית השניה אהמ] גרועה כמו לא יודעת מה דאמיט SSS: הממוצע שלי איזה 70, אני כבר לא מדברת על 45 במתמ' [ירידה של 45 נקודות מהמחצית הקודמת D: ] קיבלתי 70 בפיזיקה. וזה ממש רע >:

מה את כבר עושה בשיעור?../images/Emo123.gif../images/Emo215.gif

אה,אממ..אני כיתה ח',ותאמיני לי את לא רוצה לדעת מה אני עושה בשיעור

למעלה