ראיון חדש עם דבי

nikita5s1

New member
תודה. אין דרך יפה לצייר את זה

שהיא קיבלה כסף כדי להעלם מהחיים של הילדים שלה.
זה גם לא מחמיא למייקל עצמו שרצה שתיעלם. סוג של רכושנות יתר כלפי הילדים

Golden crown

New member
והסיבה המשותפת לכך היא ש

הילדים באו לעולם בגלל הסדר ביניהם, האימא נעלמה מהחיים שלהם כי ככל הנראה כי מייקל ביקש ממנה לגדלם לבד מראש, כי לא רצתה להישאר עם מייקל וגם כי לא רצתה לגדל ילדים בידיעה שאביהם אינו מי שהם חושבים שהוא.
מייקל מצדו לא התכוון מלכתחילה לחיות איתה, כבר בבית החולים הוא לקח אותם ונעלם ואמר שהאימא הייתה בסדר עם זה והסכימה לכך. מסובך.

nikita5s1

New member
אבל דווקא בשנים הראשונות

היו המון תמונות שלהם יחד כמשפחה כולל על כמה שערי מגזינים.

היא התחפפה אחרי שפריס הייתה בת שנה בערך ומייקל אמר בראיון שזה בגלל שהיא לא הצליחה להתמודד עם הפרסום.

אז אתה מאמין שמייקל לא אבא שלהם? כי כבר ראו בכמה תמונות שיש לפרינס ויטליגו והסיכוי שקיבל את זה סתם הוא קטן.

מה שכן בלנקט דומה לו שתי טיפות מים

Golden crown

New member
לדעתי

בלאנקט הוא כן הבן שלו, למרות שיש מי שטוענים שהוא נראה היספאני. בקשר לפרינס יש כמה שטוענים להיות האבא, ביניהם מכרים של מייקל. מה שבטוח הוא שפרינס ופאריס לא אחים ושניסיון התאבדות בא בעקבות תוצאות בדיקות DNA שהגיעו. העניין סופר להם ע"י הג'קסונים.
מבחינת פרינס, לפני שנה בערך העלה ד"ר ארנולד קליין, הד"ר השנוי במחלוקת שטיפל במייקל תמונה שלו מנעוריו ליד תמונה של פרינס לחשבון הטוויטר שלו עם הכיתוב HMMMMM ומיהר להוריד אותה. הנה התמונה וכמו שאומרים, תמונה שווה אלף מילים.

nikita5s1

New member
וואו.... באמת דומים

לא הבנתי מה היה הקשר בכל של בדיקת הDNA לתביעה ההיא, למה בכלל בדקו?

בדיקת הDNA הראתה שהם לא אחים בכלל? גם לא חצאי אחים?

כי פריס דיי מזכירה את דבי (גרסה סופר יפה שלה אבל עדיין יש דמיון).
אם היא אפילו לא חצי אחות של פרינס אז דבי גם לא אמא שלו?

ואיך לעזאזל מכר של מייקל הסכים לתרום זרע למישהי (לא דבי?)...
שום דבר פה לא הגיוני.

בלנקט באמת נראה טיפה היספאני אבל מי יודע מאיזה מוצא הייתה האמא. וחוץ מזה עדיין לא הגיוני לי למה שמייקל יבחר לא להביא ילדים ביולוגים בכלל.

m195809ppb19

New member
בדיקת DNA? לשם מה מה היה צריך לערוך את הבדיקה

הזאת בכלל? סלח לי אבל מה שיוצא מפי הגקסונים כלל וכלל לא אמין ייתכן שזו עוד אחת משורת המזימות שלהם.

אני מאמינה שבמוקדם או במאוחר פאריס תתראיין ותחשוף את האמת עד אז מבחינתי הכול בגדר ספקולציות בלבד.

למעלה