ראיון יא"ו עם האוקינוס השקט

ראיון יא"ו עם האוקינוס השקט ../images/Emo185.gif

הנה ההזדמנות שלכם להכיר טוב יותר את המנהלת החדשה, שהצטרפה אלינו לא מזמן, מרשה לכם לקרוע לה ת'צורה בשאלות
והנה שאלות ממני:
מה הדבר שאת הכי אוהבת בחיים שלך
כיצד היית מגדירה את עצמך במשפט אחד
מה המוטו שלך בחיים
ספרי על פאדיחה שקרתה לך, שלעולם לא תשכחי.
מה הדבר הכי אמיץ שעשית בימי חייך

כן, תפגיזו בשאלות כאילו אין מחר...

טוב, מתייצבת לענות
מה הדבר שאת הכי אוהבת בחיים שלך? טוב, זה קל ישנם שלושה דברים חשובים בחיי (כמובן נוציא את הדברים הבנאלים כמו משפחה וחברים) והם הכלבה שלי, תיקים באפלה וכמובן סרט המופת היפה מלך האריות.
כיצד היית מגדירה את עצמך במשפט אחד? אוו זה קשה.. במשפט אחד? אני יכולה לתת משפט שחברה שלי פעם אמרה לי שנראה לי מגדיר את עצמי די טוב. אל תפחדו ממנו הוא הולך ככה "אנשים שאני אוהבת חושבים שאני שונאת אותם ואנשים שאני שונאת יודעים שאני שונאת אותם.
מה המוטו שלך בחיים? כשאדם מדבר לאלוהים זו תפילה, כשאלוהים מדבר לאדם זו סכיזופרניה- המשפט הזה מסביר את כל הקנאות הדתית... מוטו נוסך לחיים זה שנמצא כנר לרגליי זה משפט של ג'ון לנון: החים זה מה שקורה כשאתה מתכנן תוכניות.
ספרי על פאדיחה שקרתה לך, שלעולם לא תשכחי.חח יש לי שתיים טובות- אחת עם אהוד ברק והשניה עם שרה נתניהו. הראשונה הייתה ביום השואה עבדתי ביד ושם , אני וחברה שלי עמדנו בכניסת האח"מים כשאהוד ברק עומד לידנו עם חברתו (אז) החדשה נילי חברה שלי שואלת אותי אם זאת נילי ועניתי שכן ואז בקול רם מאוד היא אומרת אבל נאווה הרבה יותר יפה. אהוד החביב הסתובב והביט בי במבט מאוד לא סימפטי. אז אם יש כאן גולש בשם אהוד ברק אני מבקשת את סליחתך , זאת לא הייתה אשמתי. פאדיחה שניה עם שרה היה כשראיתי אותה באוניברסיטה בירושלים, אני כמובן לא זהיתי בהתחלה אז אמרתי למישהי שעמדה לידי "יו היא ממש דומה לשרה נתניהו" אז היא ענתה לי שזו שרה ואני בתגובה אמרתי "יא היא הרבה יותר מכוערת במציאות" כשלא שמתי לב שמאחורי גבי עומדת לה הגברת הראשונה של ישראל...
מה הדבר הכי אמיץ שעשית בימי חייך ? אמיץ? לא יודעת, אולי העובדה ששירתתי בשטחים? בעקרון עשרות הצלקות, הפציעות והכאבים שיש לי כנראה אומרים שעשיתי כמה דברים אמיצים וטיפשיים במהלך חיי. מקווה שנהינתם.

eris1515

New member
מפציצההה =]]

שם(?)-
שחקנית אהובה-
שחקן אהוב-
סרט אהוב-
מה היית לוקחת איתך לאי בודד?
חלומות לעתיד-
הדבר ההכי משמח שקרה לך-
מה גורם לך להיות עצובה-
מה התכונה ההכי טובה שלך-
מה התכונה שהיית מוותרת עליה-
כמה אחים יש לך?- איריס

מתגוננת כנגד ההפצצה

שם(?)- עינת שחקנית אהובה- לא נראה לי שיש לי מישהי מועדפת. שחקן אהוב- ג'ק ניקולוסון וכמובן אל פאצ'ינו. סרט אהוב- מלך האריות.. וחומות של תקווה. מה היית לוקחת איתך לאי בודד? את מקגיוור- מי אם לא הוא יכול להסתדר שם? חלומות לעתיד- מקווה לראות סרט שני של תיקים באפלה, לסיים את התואר בהצלחה ולמצוא אהבה. הדבר ההכי משמח שקרה לך- הכלבה שלי. מה גורם לך להיות עצובה- אנשים. מה התכונה ההכי טובה שלך- נאמנות מה התכונה שהיית מוותרת עליה- כבוד. כבוד יותר מדי חשוב לי, לפעמים זה מפריע. כמה אחים יש לך?- 2 אחד גדול ואחד קטן..

blue skies

New member
עוד כמה...

* ים, יבשה? * שוקולד, מנטה, מסטיק? * אם היית יכולה לפגוש מפורסם או אישיות כלשהי שמתה כבר מי היית בוחרת ולמה? (הערה זה חייב להיות ממש דמות/בנאדם ולא יישות כמו מלאך או אלוהים) * אותו דבר רק עם בנאדם חי? * איזה משהו בשביל עצמך הכי היית רוצה לעשות עכשיו? * איפה את רואה את עצמך עוד 50 שנה?

blue skies

New member
מוסיפה עוד שאלה

* הסבירי ופרטי על צלקותיך ומה מקורן
אני יודעת שאלה קצת פסיכוטית אבל נשמע לי מסקרן

מסבירה ועונה

* ים, יבשה? ים- זה תמיד הרבה יותר יפה, מסתורי ומדהים. * שוקולד, מנטה, מסטיק? שוקוווולללד.. יו איך בא לי עכשיו. * אם היית יכולה לפגוש מפורסם או אישיות כלשהי שמתה כבר מי היית בוחרת ולמה? (הערה זה חייב להיות ממש דמות/בנאדם ולא יישות כמו מלאך או אלוהים) את כריסטופר ריב. רק בשביל לומר לו שהערצתי את הכח שבו. * אותו דבר רק עם בנאדם חי? כריס קרטר, יוצר תיקים באפלה כי הוא חיב לי כמה תשובות. או את ביל קלינטון. * איזה משהו בשביל עצמך הכי היית רוצה לעשות עכשיו? כרגע? לאכול. בכלל בתקופה זו בחיים? להנות ממנה כמה שיותר. * איפה את רואה את עצמך עוד 50 שנה? באי בודד עם מרגריטה ביד. * הסבירי ופרטי על צלקותיך ומה מקורן טוב יש המון אבל בקצרה אני אומר שהייתי פעם טום בוי (ילדה נער) ונפלתי לא מעט מכל מיני מקומות ונחתכתי וחטפתי מכות מבנים שהרביצו לבנות חלשת יותר. היום אני כבר לא כל כך כזאת אבל עדיין צרות רודפות אותי ובשנה אחת הספקתי לשבור רגל (נפלתי ממשאית) למתוח גיד (עיקמתי את הרגל במהלך טיול) ושיהיו לי עשרה תפרים (נכנסה לי זכוכית ברגל) וכל זה באותה רגל בדיוק. אני פשוט מושכת בעיות כנראה.. כמובן לכל צלקת יש סיפור משלה (מלבד אלו שאני לא זוכרת איך הגיעו אליי) ואין מקום לספר את כולם. והם גם לא כל כך מענינים הסיפורים .

mישמישית

New member
אני שואלת

* חורף או קיץ ? *אם הית באי בודד מה הית לוקחת? *איזו חיה את רוצה ליהיות ? *ספר או טלויזיה לא ממש היה לי מה לשאול !

עונה

חורף או קיץ ? חורף. נולדתי שלג. *אם הית באי בודד מה הית לוקחת? כבר עניתי, את מקגיוור *איזו חיה את רוצה ליהיות ? נשר. *ספר או טלויזיה תלוי איזה ספר ותלוי מה בטלויזיה.

Bassיסט

New member
אז ככה...

דבר ראשון שלום לכולם אני רון בן 21 מנתניה... המונמון זמן לא הייתי פה בגלל הצבא ובגלל כל מיני דברים שהיו לי שהצריכו אותי ב100% כמו ההרכב שלי ומלא חזרות! ועכשיו אלייך אוקיינוס שאני ממש שמח שנכנסת אלינו לצידה של שירי המתוקה... המון מזל טוב! ולהפצצה:
איך את מרגישה היום?
איזה דבר יכול לעשות לך יום מאושר
מה יכול להרוס לך יום מאושר בשניה?
מה רומנטי בעינייך?
איזה שיר עושה לך את זה?
את מנגנת על משהו?
הכלי המוסיקלי הכי אהוב עלייך?
שיר שנוא שעושה לך רע?
להקה אהובה?
סרט טוב שראית?
סרט שאחרי שראית אותו אמרת "למה הוצאתי על זה כסף בכלל?"
סרט שלמדת ממנו הרבה ומה למדת ממנו?
כמה אחים אתם?
מה מיקומך בין האחים?
היחסים בניכם?
מילה אהובה?
מילה שנואה?
הדבר הכי מצחיק שקרה לך? זהוא לבינתיים... רק חיוכים!!! ושוב מזל טוב על "הכחלתך"

בונה חומה ושמה קסדה

איך את מרגישה היום? היה טוב עד שקיבלתי לפני 10 דקות טלפון מהבנק איזה דבר יכול לעשות לך יום מאושר? לשמוע במקרה שיר שאני אוהבת בבוקר. מה יכול להרוס לך יום מאושר בשניה? טלפון מהבנק.. מה רומנטי בעינייך? הקרבה. איזה שיר עושה לך את זה? אממ ETNERNAL FLAME את מנגנת על משהו? הלוואי הכלי המוסיקלי הכי אהוב עלייך?מפוחית. שיר שנוא שעושה לך רע? כל שיר דבילי שאין לו משמעות למילים. להקה אהובה? אירוסמית סרט טוב שראית? אני לא פוחד, סרט איטלקי מקסים. סרט שאחרי שראית אותו אמרת "למה הוצאתי על זה כסף בכלל?" הצלצול. הצלצול הצלצול. סרט שלמדת ממנו הרבה ומה למדת ממנו? חומות של תקווה. "פחד יכול לכלוא אותך אבל תקווה תשחרר אותך" ומלך האריות- הגורל כתוב השאלה איך נגיע אליו ומה נעשה בדרך כמה אחים אתם? 3 מה מיקומך בין האחים? סנדוויץ' היחסים בניכם? פושרים עד חמים (רק עם אחי הקטן) מילה אהובה? מדבר מילה שנואה? שלי הדבר הכי מצחיק שקרה לך? שיו, שאלה קשה.. אמ אני לא חושבת שקרה לי משהו שהוא הכי מצחיק.

שאלות!../images/Emo3.gif

איך קוראים לך? בת כמה? מה הדבר הכי מביך שקרה לך? מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? מה הדבר הכי מגעיל שעשית? יש איזשהו רגע בחיים שלך שתרצי לחזור אליו? מה הדבר הכי מגעיל שאכלת? היית בחו"ל? איפה? יש לך בעל חיים בבית? מה שמו? טוב זהו נגמרו לי השאלות....חח יום טוב!

תשובות!

איך קוראים לך? עינת בת כמה? 24 אבל אומרת לכולם 19 מה הדבר הכי מביך שקרה לך? כמה הודעות למעלה סיפרתי על תאקלים עם ברק ושרה נתניהו, זה הכי מביך . מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? מסוק הפציץ את הבסיס שלי בטעות כשעמדתי חשופה באמצע הבסיס. מה הדבר הכי מגעיל שעשית? שומרת על זכות השתיקה. יש איזשהו רגע בחיים שלך שתרצי לחזור אליו? לא, מה שקרה קרה. מה הדבר הכי מגעיל שאכלת? כפית קפה לא טחון עם קטשופ מעל, חרדל, מעט לימון וסחוג- זה היה באמת או חובה. היית בחו"ל? כן איפה? צרפת, אנגליה יוון וסיני. יש לך בעל חיים בבית? כלבה בבית של ההורים וחתול בבית שלי מה שמו? לכלבה קוראים דיני ולחתול טרוי.

למעלה