ראיון ישראלי?

ראיון ישראלי?

הי, מישהי במקרה נתקלה בראיון שעשו במגזין ישראלי לאחד הבנים או לתכנית עצמה. כי אני מעולם לא...

SHANI T

New member
דווקא כן...

כשהתחילה התוכנית SUPERNATURAL היה ראיון עם ג'נסן בראש אחד או במעריב לנוער (נראה לי ראש 1)על התוכנית ועליו.

SHANI T

New member
וגם..

היו מלא ראיונות קטנים עם ג'ראד עוד מהתקופה של בנות גילמור וכשהוא עשה את בית השעווה גם כן בראש 1 ומעריב לנוער

to the end1

New member
מישהי ראתה פעם את התוכנית ב m.t.v קוראים

לה כיתה 410 ג'ארד היה המנחה והתוכנית הייתה תוכנית מתיחות אבל לא מתיחות מצחיקות אלה ממש הזויות ומפחידות חחחחחחח אני לא יכולתי לראות אז יותר מדי את התוכנית כי הראו את ג'ראד מדי פעם וביינתים התוכנית נמשכת חחחחחחחחח

LoganLover

New member
../images/Emo205.gifראיתי את זה כמה פעמים...

זה עדיין משודר? זו תוכנית כזאת הזויה!!! o_O

to the end1

New member
חחחחח נכון סדרה הזויה?ולא היא כבר לא משודרת

הם פתאום הפסיקו לשדר אותה...

LoganLover

New member
ממממ.. מעניין למה ../images/Emo12.gif

כן! היא נורא הזויה! זה כאילו הם עובדים על אנשים והכל... אבל זה לא מצחיק, זה פשוט מוזר
ראיתי פרק אחד שעבדו על אישה שאחד החברים שלה הוקפא ואז משהו נופל עליו והוא נשבר..(והיא רואה הכל) איך היא נבהלה, מסכנה..

to the end1

New member
חחחחחחח יואו איך הצחקת אותי עכשיו

הפרק המוזר שאני זוכרת זה שהיה זוג שניסה להוציא צעצוע מהמכונת צעצועים האלה...ולא ייצא להם אבל את הכסף הם כבר הכניסו אז הבחורה הלכה לקרוא למישהו שעובד שם והוא ניסה להוציא את הצעצוע והוא הוציאעכבר אמיתי מתהבחורה עוד שנייה קיבלה התקפת לב והיא והחבר שלה התחילו לרוץ והאיש אם העכבר רץ אחריהם ואומר להם"קחי את זכית בזה והיא כולה מבוהלת" חחחחחחחחחחחחחח אני כתבתי את זה וקיבלתי התקפת צחוק עד שאמא של נבהלה...

LoganLover

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זו תוענית לאנשים עם הומור שחור נראה לי

action girl

New member
יש פה ראיון ישראלי של ג'נסן וג'ארד מ"יס"..

לעל טבעי.. http://www.jensenacklesfans.com/index.php?option=com_remository&Itemid=15&func=fileinfo&id=168 לינק להורדה של הסרטון... והם גם אומרים כמה מילים בעברית בסוף...

LoganLover

New member
../images/Emo205.gifיאאאא תודה!

הילה נחשון הפוסתמה הזאת! ואיזה חמוד ג'ארד כשהוא אמר "הלו בובה" xD

Orange Sky

New member
../images/Emo207.gif היייD:

חח אתן זוכרות אותי עוד? די נטשתי כי נמאס לי מתפוז והפורומים אבל עכשיו נכנסתי לאיזה פורום לשאול משהו וראיתי שם את רעות אז אמרתי שאני צריכה להכנס לפה:) מה שלום כולם? איך בצפר? איך סאם ודין?XD מתי העונה הרביעית?^^ הממ שתהיה לכולן שנה טובה ומוצלחת! חח אני בי"ב , שנה אחרונה
אז שיהיה כיף וקל ומהנה!D:

to the end1

New member
היי באמת לאן נעלמת אני מקווה שזה אומר שאת

חוזרת לפורום....כן? לא?

Orange Sky

New member
חחח לא יודעת, עכשיו נורא עמוס לי בגלל בצפר

אז להיות על המחשב בכלליות זה בעיה בפני עצמה>< אבל אני ממש רוצה לחזור..

LoganLover

New member
תזכירי לי רק איך קוראים לך... ../images/Emo11.gif

חחחח סתם. ברוכה השבה?
העונה הרביעית מתחילה עוד 15 יום! :O... אני מחכה ל13 בפברואר

למעלה