ראיון לויזת E

• פותח הנושא gos
  • פורסם בתאריך

gos

New member
ראיון לויזת E

היי,

עתידים לקיים ראיון לקראת קבלת ויזת E1 כחלק מרילוקיישן.

מישהו עבר לאחרונה? מה שואלים? מה נכון להביא לראיון?

האם משהו השתנה לאור השינויים האחרונים במדיניות ההגירה (לאור העובדה שזו איננה ויזת הגירה).

תודה!

ilanvag

New member
חברים, מישהו עבר ריאיון ל-E1 בחודשים האחרונים?

לא יודע לענות, מקפיץ את זה עבורך.

ronispic

New member
עברתי לפני כשנתיים וחצי, מקווה שיועיל בכל מקרה

ראשית, יש לך עו"ד? עדיף להתייעץ איתו/איתה.

תהליך קבלת הויזה מורכב משני חלקים: בקשה לחברה ובקשה לעובד. מאחר והשאלה היא לגבי ראיון אני מניח שהחברה כבר אושרה. בראיון בודקים שהמועמד מתאים לבקשה שהוגשה. במקרה שלי הבקשה כללה תיאור של המשרה בארה"ב ופרטים עלי (קורות חיים וכו'). בראיון שאלו אותי כמה שאלות בסיסיות לגבי הניסיון שלי ואישרו את הויזה. אני לא יודע אם זה בגלל שהיה לי עו"ד טוב (מוכר היטב בשגרירות, הבקשה הוגשה כמו שצריך), אבל הראיון עבר די בקלות.

כמו כן, לפני כחצי שנה ביררתי עם עו"ד שטיפל בי ונאמר לי שבינתיים אין שינויים בתהליך.

לדעתי, בגלל המספר המצומצם של ויזות E לעומת ויזות עבודה אחרות (H, L) ובגלל שלפחות במקרה של E1 לכאורה* לא לוקחים משרות מאמריקאים, בזמן הקרוב הויזות האלה אינן על הכוונת של הממשל.

* אני כותב לכאורה כי אני בטוח שיש ניצול לרעה, אבל די בטוח שהוא במימדים קטנים יחסית לויזות H, L.

gos

New member
תודה!!

אכן יש עו"ד בתמונה אבל בכל זאת רציתי לשמוע ממקור ראשון.
&nbsp
גם בראיון לויזת E1 מקבלים תשובה במקום??
&nbsp
שוב תודה.

ronispic

New member
במקרה שלי, קיבלתי אישור + TAL

אמנם נאמר לי שהויזה מאושרת אבל החזירו לי את הדרכון, הייתי צריך לשלוח מסמכים ולקח כ3-4 שבועות עד שהיה אפשר לקבל את הויזה. אבל עניין ה-TAL לא אמור להיות קשור לסוג הויזה אלא למועמד.

לא רואה למה שהאישור לא יהיה מיידי. בכל מקרה הם אמורים לעבור על הבקשה לפני הראיון, ולשגרירות בישראל יש סמכות לאשר את הויזה.

gos

New member
אחרית דבר

משתף במה שקרה.
היה פשוט ולא כואב. תהליך סטנדרטי כמו לויזת תייר למעט טופס העו"ד הביא לנו לתת בהרשמה ( DS 156 / 158 ?)

בראיון עצמו שאלו:
1. מה החברה עושה (ברמת ה"חברת תוכנה").
2. מה העובד עושה (מנהל צוות).
3. מה הבן זוג עושה היום.
זהו - VISA APPROVED.

למעלה