ראיון ליחידה הטכנולוגית של אגף המודיעין

tnhrdcth

New member
ראיון ליחידה הטכנולוגית של אגף המודיעין

שלחו לי לפני כמה חודשים שאלון אם אני רוצה להתנדב ליחידה הטכנולוגית של חיל המודיעין (כי אני מתנדב לצבא). מאז כתבתי להם חזרה והזמינו אותי לראיון למח. רציתי לדעת כמה שיותר פרטים על היחידה כי באינטרנט אין עליה כמעט מידע. תמיד רציתי להגיע ליחידת מחשבים במודיעין או בממר"ם. השאלה כמה באמת אתרום ביחידה הטכנולוגית של המודיעין בשירות שלי? שאלה נוספת היא האם הראיון לשם הוא כמו כל ראיון לצבא? כי לא עשיתי עוד אף ראיון ולכן אני לא יודע איך להתכונן לזה... אשמח אם תוכלו להגיד לי איך להתכונן לראיון ברמה הטובה ביותר ומה הולך להיות לי שם.
נ.ב- אם זימנו אותי לראיון זה לא אומר שיהיו לי מיונים נוספים שם חוץ מהראיון נכון?
תודה מראש לעוזרים.

lavifighter

New member
כמה תשובות(תחת מגבלות ב"מ)

1. אי אפשר לפרט על היחידה מעבר למה שאמרו לך(וגם זה לא הכל מתאים לאינטרנט), אבל זאת יחידה מצויינת ומומלצת בחום שמאוד אוהבת מתנדבים. אתה ככל הנראה תתרום המון(אבל זה תלוי תפקיד ואי אפשר לדעת כי זה סודי).
2. אין מה להתכונן כי יש מלא תפקידים ומסלולים(קשור גם למה הידע שלך), פשוט תעשה הכי טוב שלך., קח בחשבון שהראיון שלהם מאוד קשה לדעתי(לא עברתי אותו, יש כמה מראיינים ששואלים שאלות מקצועיות ולא מקצועיות מאוד קשות).
2. לא יודע לגבי מיונים נוספים כי לא עברתי..
3. סתם כדי שתדע, באתר של חמ"ן למתגייסים רשום במפורש על כמה מסלולים ששייכים ליחידה הזאת, למשל מסלול מטאור(תקרא בעצמך). כמובן שזה מידע בלמ"ס כי הוא מופיע באתר שלהם.
מה שבטוח, תלך על זה ואל תוותר!

Queen Erised

New member
אני ממליצה לך גם לנסות ולשאול

בפורום מתגייסים - יותר חיילים נכנסים לשם ואולי מישהו יוכל לעזור לך.

בהצלחה :)

lavifighter

New member
נדיר שהיחידה הזאת ממיינת מלש"בים

לרוב היא מעדיפה מתנדבים(יש שם אחוז מתנדבים גבוה ביותר ביחס ליחידות אחרות של אמ"ן).

TalTD

New member
העיקר שם זה המוטיבציה

בנוסף למה שכתבו לפניי. אם תאמין שזה פסגת חלומותיך והמקסימום של המיצויי האישי שלך יתבטא שם,ואם תבוא עם המוטיבציה הזו הסיכויים שתתקבל גבוהים מאוד. כמובן שיש צורך בנתונים טובים במדעים(מחשבים,מתמטיקה) אבל עם תבוא עם מוטיבציה בשיא הכוח זה יעלה לך מאוד את המוניטין.

אם רק הוועדה הרפואית סוף סוף תאשר לי את הגיוס...

זה ממש לא נכון

ותאכלס - המספרים לא באמת רלוונטיים
מתנדבים יכולים להגיע למגוון רחב של תפקידים (כמובן בהתאם למגבלות הרפואיות שלהם)

הרבה פעמים בראיון מספרים על התפקיד - כך שכמובן שווה ללכת :)

למעלה