ראיון לסקר..

I n n u e n d o

New member
לא היה כמו

לא יהיה כמו ואין כמו וומבלי

Teo Toriatt

New member
לא מסכים

וומבלי טובה אבל מהוקצעת מדי. אני מאוד אוהב את ההופעה ובעיקר את העריכה שעשו לה, אבל Live Killers מחזיק בתוכות הרבה יותר Queen לדעתי, שלא לדבר על Brighton Rock שמבוצע שם בצורה מעולה. לכל הופעה יש את הייחוד שלה ואם אני צריך לבחור בין וומבלי ל Live Killers זה ממש תלוי ביום שתשאלו אותי את זה.

אדומה2

New member
2 הופעות לוקחות את וומבלי בהליכה

לפחות לדעתי: Live Killers- כפי שכבר צויין פה, ולו רק בגלל הביצוע המקסים של Spread Your Wings. הלוואי והייתי שם. ו- Live Magic, עם הגירסה ה-מ-ע-ו-ל-ה של Another One Bites The Dust, רוג'ר קורע את התופים, פרדי שר עד קצה היכולת והקהל איתו כל הזמן. אומנם גם כן מ- 1986, אבל אם אני לא טועה צולם בבודפשט בהונגריה.

אדומה2

New member
אבל הוא מופיע ב- live magic

וחלקים מההופעה הזו צולמו בבודפשט (שבו, כפי שכבר כתבתי, אם איני טועה).

WhiteQueen

New member
אני הכי אוהבת את...../images/Emo168.gif

ההופעה בוומבלי ובריינבו... הראשונה כי היא פשוט הופעה מדהימה והכי מקסימום שאפשר והשנייה היא ההופעה הכי טובה שקווין עשו לדעתי, עם כל השירים האהובים עלי, ובמיוחד בגלל הביצוע המדהים לוויט קווין

michalQ

New member
קילר קווין זה לא הופעה זה דיסק

של סיבוב הופעות. זה לא הופעה אחת בלבד. אבל אם מחשיבים את זה. אז קילר קווין. אבל גם וומבלי. ולייב אט דה בואל. טוב אני לא יודעת.

natali24

New member
בודפשט

וומבלי בהחלט הופעה מדהימה, אבל ההופעה שלהם בבודפשט פשוט מחשמלת. זו היתה ההופעה הראשונה של להקת רוק מאחורי מה שנקרא בזמנו "מסך הברזל". לצורך ההופעה "גייסו" את כל מצלמות הוידאו שהיו בעיר. ההופעה מצולמת מכ"כ הרבה זויות, שזה פשוט עוצר נשימה. כך שבודפשט, בלי ספק (חלק ממסע LIVE MAGIC)

אממ

ראיתי רק אחת,שנקראת we will rock you לדעתי,אבל היא הייתה ממש מדהימה(ורוג'ר אפילו עשה שם שכיבות שמיכה
)אז אני לא יכולה לחכות עד שאראה עוד הופעה:)

queen man

New member
בואו אני יגיד לכם למה וומבלי..

אם אומרים quuen ישר חושבים על וומבלי ,בגלל הכריזמה של פרדי!! אין הופעה של queen עם הכריזמה הזאת,ובנוסף לזה בריאן נותן ביצואים חבל"ז ולפעמים לג'ון היו יציאות מפגרות כאלה חח ורוג'ר שם חמוד מתמיד חח. אולי בהופעות האחרות יש ביצואים יותר טובים ,אבל פרדי נותן את הכי נשמה בוומבלי!!

למעלה