ראיון לרפואת שיניים

גלית55

New member
ראיון לרפואת שיניים

שלום.עד עכשיו נמנעתי מלכתוב בפורום אך קראתי אותו ממש בהתפעלות!! יש לי ביום ראשון ראיון לרפואת שיניים.נרשמתי לרפואת שיניים בעדיפות שניה ואני ממש חוששת. היתי שמחה לקבל מספר טלפון של מישהוא שעבר את הראיון כדי שאוכל לדעת מה שואלים ואיך להתכונן.. זה פשוט יעזור לי!! אני ממש ממש רוצה להתקבל.. תודה וכל הכבוד על הפורום הנהדר הזה.

אז ככה...

אם את באמת רוצה את זה את צריכה לסמוך עליהם שהם יזהו את זה. אני לא חושב שכדאי להגיע "מוכנה" למשהו שאת רוצה בכל מאודך, כי אז עלול לקרות מצב שאת יותר מדי רגועה ונינוחה כששואלים אותך שאלות קשות כדי לבדוק האם את באמת הגעת בשביל רפואת שיניים או שמא כדי לעבור לרפואה כללית. אצלי זה גם היה בעדיפות שנייה, אבל בחודשים האחרונים ,עקב התנסויות ובירורים שונים, חלה אצלי העדפה ברורה לרפואת שיניים, וכך הגעתי גם לראיון, באותה תחושה. המראיניים זרקו אותי לארבעת פינות החדר על כך שזה היה בעדיפות שנייה, ולמה רק לאחרונה עשיתי את כל הבירורים וכו'. בשלב מסויים כל הרוגע שלי נעלם כלא היה, והתחלתי ,מבלי להרגיש בכך, במערכת התגוננות נמרצת, עד כדי הטחת ביקורת על שאלות המראיינים הקטנוניות והלא רלוונטיות לטעמי. ככל שהם דחקו אותי יותר לפינה, ועקב ההרגשה שסיכויי הקבלה שלי הולכים ופוחתים, צף יותר ויותר מעל פני השטח הרצון שלי ללמוד את המקצוע. אני מאמין שהאופן שבו התנסחתי והצורה בה הגבתי שכנעה אותם שרפואת שיניים זאת לא אופצייה ב' בשבילי. יצאתי מהראיון (זה עם הפסיכולוגים) כועס, זועף, המום, ועצוב והרגשתי שסיכויי להתקבל שואפים ל-0. לפני כמה ימים קיבלתי SMS המבשר על קבלתי ושוב הייתי המום. תסיקי את המסקנות. אני עדיין מבולבל...

למעלה