ראיון ל gc בארצות הברית

Iphone7

New member
ראיון ל gc בארצות הברית

אהלן חברים.יש לי כמה שאלות לפני שיגיע מועד הריאיון ל gc
אני ואשתי התחלנו את התהליך לפני כשנה בויזת k1 בזמן שאני הייתי בארץ והיא באמריקה היא אמריקאית,ברוך השם הכל עבר חלק הגעתי לפה וישר התחתנו בשעה טובה הרבה חגיגות עם המשפחה והגשנו מסמכים ל aos.
מהרגע שהגעתי לפה אנחנו עדיין גרים בבית של ההורים שלה עם המשפחה שלה,הבית מרוחב וההורים שלה מקבלים אותנו בזרועות פתוחות ותומכים ורוצים שנחסוך כסף מאשר נזרוק סתם לשכירות.
רוב החשבונות שלנו כמו ביטוח רכב,פלאפון,וכל מיני יוטיליטי בילס אחרים נמצאים במשתמשים שלהם,כי המחיר פשוט יוצא זול יותר,כמובן שזה על שמנו אבל דרך הפוליסה או ה account שלהם,ואנחנו פשוט משלמים כל פעם שמגיע הביל אליהם והם מסדרים את התשלום.
רציתי לדעת האם זה בסדר? האם זה יפריע למראין שאין לנו חוזה שכירות ביחד ואנחנו עדיין גרים אצל ההורים? האם זה יפריע למראיין שרוב החשבונות שלנו הם חשבונות משפחתיים שכוללים אותנו ואת המשפחה של אשתי,אנחנו נמצאים בפוליסה אבל החשבונות על שמם של ההורים של אשתי
שורה תחתונה אנחנו משלמים והכל נמצא תחת השם הפרטי שלנו פשוט החשבונות מגיעים על השם של ההורים שלה ואנחנו משלמים להם..

John the Savage

New member
השאלה היא מה התמונה הכוללת

כלומר, איזה ראיות אחרות אתם יכולים להציג לאמיתות הנישואין שלכם. יש אגב זוגות שמסיבות כאלו ואחרות אפילו לא מתגוררים ביחד, ועדיין זה לא ימנע מהם לקבל גרין קארד על בסיס נישואין.

זה בהחלט מועיל אם ניתן להציג ראיון למגורים משותפים, כגון חוזה שכירות משותף, חשבונות על שמכם עם אותה הכתובת וכו', אבל זה לא חובה. השאלה היא אילו ראיות אחרות יהיו לכם לאמיתות הנישואין בזמן הראיון.

Iphone7

New member
הכל

יכולים להציג הכל,עשינו ויזת אירוסין ביחד גרים כבר יותר משנה ביחד,המון פעמים שהיא באה לפני לבקר אותי בארץ,תמונות משפחתיות משותפות הכל אמיתי וקיים המון זמן,גם החשבונות המשותפים קיימים פשוט הבעלי חשבון הם הנורים שלה,השם של שתינו יופיע בחשבון,אבל אנחנו לא בעלי החשבון.

doronf65

New member
מנהל
זה לא צריך להפריע

תספר את האמת, זה קורה הרבה. לזה תוסחף את החשבונות המקוריים ומכתב הצהרה של האבא אמא וכו' של אישתך, עם הרבה תמונות של פיקניקים ברביקיו ושמחות משפחתיות ��

למעלה