ראיון מוזר של מנולו סאייז...

ראיון מוזר של מנולו סאייז...

סאייז הפרובוקטור כנראה שלא כל מפחד מארמסטרונג, והוא פותח עליו פה בראיון. ארמסטרונג הוא רוכב אגואיסט, הוא לא תרם לענף הרכיבה התחרותית. מרקס הרבה יותר גדול, הוא נתן הכל במשך כל העונה. אבל הקטע הכי מוזר בראיון, הוא הדברים שהוא אומר על הרוכב המוביל שלו: הראס סיים את התקופה הכלכלית של הקריירה שלו, ועכשיו הוא חוזר לרכב בשביל עצמו ולא בשביל הכסף הגדול. סתירה מוחלטת למה שהראס אמר בראיון. הראס טען שהוא בחר ב-USPS בגלל שזה המקום בו הוא יכל להתקדם מקצועית הכי טוב. סאייז כנראה נעלב מזה שהראס אמר שהוא העדיף ב-2000 ללכת לברונייל ולארמסטרונג, וויתר על ההובלה של אונסה.

natyh

New member
שם המשחק רק לא פעם ששית

הוא מכריז מלחמה על ארמסטרונג !!! הוא מודיע אם תקרא לעומק שבמידה ולהיראס לא יהיה סיכוי !!! אז הוא סאייז יכתיר את אולריך !!! אני במקום ארמסטרונג מתחיל להיות מודאג כבר מעכשיו . היראס יעבוד בשביל אולריך !!! מהי מטרתו של סאיז בראיון ??? המטרה היא לגרום לארמסטרונג להגיב להתקפות של היראס ובזאת לשפר את סיכוייו של היראס !!! ובמדה ולא יגיב יענש על ידי היראס ואולריך !!! לסיכום אם אני אמסטרונג אני בבעיה . נתי

natyh

New member
ולסיכום

מהריאיון ניתן להבין שסאיז ישלח את היראס להתקיף בהרים כדי למוטט את לאנס !!! המטרה כפולה : מטרה ראשונה כפי שכתבתי קודם . מטרה שניה להוכיח כי לאנס זכה בטורים הקודמים בזכות היראס . וכדי להוכיח זאת היראס צריך להפיל את לאנס. ומכאן כל הריאיון מסתדר . בריראיון מנולו מדבר אל לאנס אל אולריך ויותר מכולם להיראס היראס מחבב ומעריך את לאבס ומנולו מחפש את המוטיבציה שתגרום לו להפיל אותו . המוטיבציה היחידה היא האיגו של היראס !!! ולצורך זה מנולו מדבר על התקופה הפיננסית שנגמרה . היראס עצמו לא אמר ולא היה אומר זאת . הוא שועל ערום הסאיז הזה. נתי

סאייז והראס יעזרו לאולריך?!

הראס מגיע כדי לנצח, אם הוא יראה שהוא לא מסוגל- זה בכלל לא ישנה לו אם לאנס או אולריך או מאיו או המילטון ינצחו. הראס יתקוף כדי להרוויח זמן לנג"ש (השמועות אומרות שהוא השתפר פלאים בנג"ש) ולא כדי לעייף את ארמסטרונג וע"י כך לעזור לאולריך. סאייז הוא פרובוקטור והוא אוהב להיות בכותרות, אני מקווה שהוא לא טועה שוב (כמו בוואלטה כשהוא הרביץ לצלם והושעה יום לפני הנג"ש הרים). זה בדרך כלל לא דבר חכם להתגרות בארמסטרונג, הוא חיי על הדברים האלו. הוא רק משתפר כשפוגעים בו אישית.

ארמסטרונג=מכבי ת"א?

הנה הקריטריונים: 1. ווינריות 2. נצחונות רצופים 3. לא כדאי לעצבן אותם 4. טובים "עם הגב אל הקיר" 5. לבושים בצהוב מישהו רוצה להוסיף?

6.האמונה עוזרת

7.רק שארמסטרונג לא יחוסל ע"י סקיפר בולוניה

../images/Emo46.gifאני מתפטר../images/Emo46.gif

לאנס הוא לא מכבי ת"א, הוא בדיוק כמו הפועל ירושלים. והוא לא צהוב (אבא יו-יו) הוא כחול (ומשנה הבאה לבן). איציק אני מחכה להתנצלות
, אסור להזכיר את לאנס ואת מכבי באותה נשימה. אין קשר בין המאפיה שנקראת מכבי לספורטאי והאדם הענק הזה.

DubiStein

New member
מכבי אינה מאפיה

ההאנאה הצרופה ממשחקי גביע אירופה של מכבי לא מתאפשרת ע"י אף קבוצה אחרת, אין כמו היורוליג... מה לעשות אם הפועל ירושליים/ת"א (או כל קבוצה אחרת) רוצות לרגש אותי אנא מהן - שחקו ביורוליג

ronlilo

New member
אוכל אותך מבפנים הא?

זה אמנם לא קשור לכאן אבל אני תמיד אוהב לראות את המרמור של שונאי מכבי.

הדברים הקטנים שעושים את ההבדל...

אני שוב רואה את הסרט על ביאנקי, ופעם נוספת את הקטע בלוס ארדיאן. איך אפשר להשוות בין לאנס למכבי? לאנס בזמן התקפה מוצא רגע לתת כבוד לרוכב צעיר (שאבנל) שקרע את התחת באותו יום. מכבי במצב כזה תעשה הלי-אופים ותדאג להגדיל את ההפרש ולשבור את היריבה. מכבי עם תקציב של יותר מ-10 מיליון יורו, צוחקת ומזלזלת בקבוצה של פחות מ-4 מיליון (אבל משחקים בה ישראלים בניגוד למכבי) שזוכה בתואר אירופאי. לאנס הוא לא מכבי!!!!! הוא אמנם רוב הזמן לובש צהוב (יו-יו אבא!!!) אבל הוא אדום בנשמה!!!!!!

DubiStein

New member
מעניין

אם העובדה שמנהל הפורום אומר את הדברים הנ"ל מאפשרת לי להגיב באותה המטבע.... דרך אגב אני עיוור צבעים או שלאנס לובש את החולצה ה-צ-ה-ו-ב-ה?

זהו מעכשיו זה רק אופניים...

שנה אנחנו מחכים לרגע הזה. היום מתחילה הדרך להיסטוריה...

tomer57

New member
לאנס וכדורסל

מנצח הטור היוצא ... נצפה השנה במשחקי הבית של הלוס אנג'לס לייקרס גם הם לובשים צהוב (חוץ מביום ראשון) וגם הם סיימו השנה את שושלת קובי - שאק מי יתן ותסתיים שושלת גם בטור ולגבי מנולו סאיז הוא והראס יסתדרו יופי - שניהם יודעים לאבד את המקום הראשון ביום האחרון תומר יו"ר הועד נגד הראס

natyh

New member
לא תמיד

בוואלטה האחרונה היראס דוקא הרוויח את המקום הראשון ביום האחרון . ולמעשה ההפרש הענק משחק לטובת היראס !!! אף אחד בוולטה 2003 לא האמין שהיראס יפרק את נוזאל בנג"ש של סן לורנצו דל אסקוריאל נראה לי כולל היראס עצמו . הוא עלה להראות מהיש לו לתת . את הקטע הראשון הוא עשה לאט יותר מאלחנדרו וולוורדה במקום השני . אך את הקטע השני הוא טס . אני מעריך כי בהרים נראה היראס דומה נחוש ומשוחרר !!! שיצא לזינוק כמו פגז תותח. ומאחר שארמסטרונג הוריד מעצמו לעת עתה את הסכנה מהמטפסים האלה לפחות . הוא לא ישמור עליו . בדיוק המצב שהיראס אוהב. נתי

natyh

New member
לא הבנת אותו

את סאייז !!! הוא מכריז שלא תהיה פעם ששית על גופתו , זה לא יקרה . תעשה חשבון אחורה ותבין את החשבונות שיש לו עם ארמסטרונג וברונייל . ועכשיו זו ההזדמנות להחזיר !!! ארמסטרונג לא יכול להגיב הוא חייב לנצח !!! וההכרזה הזו של סאיז אומרת מספיק לנו שארמסטרונג לא ינצח כדי להיות מרוצים ! הוכחנו כי לאנס ניצח רק בזכות היראס !!! ובהפוך על הפוך אם ארמסטרונג יגיב ??? הוא יפול בנג"ש כי יתפרק בסוף !!! ההכרזה של סאיז היא הכרזה של ניצחוןן או ניצחון : המרצתי את היראס לתקוף בהרים !!! ניסיתי לגרות את ארמסטרונג להגיב !!! ונופפתי בשוט של אולריך . מה יקרה ??? נחיה ונראה . נתי

מאדמאן

New member
קוראים לזה מלחמה פסיכולוגית

זה מה שזה. כולם למדו את השיטה. כבר משנה שעברה השיטה של ארמסטרונג עברה בהדרגה לכולם. מי שקורא השנה מה נכתב ע"י הקבוצות או את ההתבטאויות השונות של המנהלים והרוכבים לא יכול לחמוק מההרגשה שהחבר'ה האירופאית למדו את השיטה הפוך על הפוך. עכשו גם לדעתי נראה את המלחמה הפסיכולוגית ממי שמותקף יותר מכולם: ארמסטרונג, אם תשאלו אותי המלחמה שלו תהייה: שתיקה, העדר תגובה, חיוך... זה יכול לגרום לאירופאים לבלוע את הלשון (שלהם, לא לשון מעושנת של חזיר...).

למעלה