ראיון מעניין עם שלומי

nina41

New member
תודה ששמת לנו את זה , אבל כבר ראינו את הכתבה

הזאת , ואגב הייתי בטוחה שזה מיתוך עיתון הארץ בסוף זה בבלוג,אוקיי שיהיה. חוץ מזה כמה שאלות שנישאלו לא הוזכרו כאן במאמר הזה למרות שזה אותו מאמר שניתקלנו בו קודם שאוריאן שמה. מעניין מאוד למה חתכו את השאלות הקודמות. מאיה

nina41

New member
איפה הראיון הזה בפורום??? אוריאן אני חיפשתי

ולא מוצאת את זה כאן בפורום חוץ ממה שבחורה העלתה כאן הנ"ל ממאיה

orianush

New member
היה את אותו דבר באתר אחר

תסתכלי על התאריך זה ישן יש את אותו ראיון באתר אחר וראינו אותו כבר

nina41

New member
זה אמור להיות (הישן) פה בפורום וזה אננו

את יכולה בבקשה לשים אותו פה , נידמה לי שזה מתוך כתבה מעיתון הארץ מזמן אני מאוד אודה לך ממאיה

orianush

New member
אני לא יודעת איפה זה..

אין לי כח לעבור בכל העמודים של הפורום

nina41

New member
זה מיתוך כתבה מעיתון מקור ראשון ולא מהארץ

חשבתי שכמי שמנהלת כאן את העיניינים לערך , את תדעי להשיב על שאלות כאלו כי זה משהו שאת שמת אותו לא אני , לפחות מקווה למצוא את זה בקבצים בפורום כאן לילה טוב , מאיה.

karoleking

New member
"מנהלת את העיניינים לערך"?

את מטילה ספקות בדרכים או בכישרון של אוריאן לנהל את הפורום הזה? אם את מעוניינת לחפש משהו שכבר היה כאן יש לך את החיפוש בצד שמאל של הדף וכל אחד יכול... אז תשתמשי בכישרונות שלך לשם כך!

orianush

New member
עזבי קרול...

תמיד יש לה תלונות על הניהול שלי שתיכנס לפורומים אחרים ותראה ניהול היא חושבת שאם אני מנהלת כאן אז אני עובדת אצלה וצריכה לשלוף לה כתבות ששמתי כאן לפני שנה מאיה אם יש לך בעיות עם הניהול שלי ואמרתי לך את זה כבר מלא פעמים, יש מנהלים מעלי את יכולה לפנות אליהם שיחליפו אותי

nina41

New member
אני יכולה להבין על מה כל המהומה????

מי בא אל אוריאן בתלונות בכלל??!! , מה אתן מיתנפלות עליי , בסך הכל שאלתי אם היא יודעת איך אני יכולה להגיע לקישור של הכתבה כי אני זוכרת שהיא שמה אותה פה בפורום , אז בבקשה נא להרגיע. ונכון זה שאת מנהלת כאן את העיניינים זה אמיתי ונכון מה רע בלהגיד את זה?! חשבתי שדווקא תיקחי את זה כמחמאה ואת בחרת לקחת את זה למקום רחוק מאוד שאפילו לא חשבתי עליו . ולקרול: לפניי אמירות כאלו או אחרות כמו הנ"ל למשל הייתי ממליצה לך להשתמש בכישרון שלך לחשוב לפניי אם זה אפשרי מבחינתך?!. לא אמרתי שום דבר רע על אוריאן ולא עלייך ולא על אף אחד ובבקשה אל תנסי לסכסך כאן כי לא תצליחי , אין לי בעיה עם הניהול של אוריאן היא הריי הקימה את הקומנה הזאת אז תפסיקו לחשוב דברים במקומי. בסך הכל כולה כתבה ששמו כאן מזמן ורציתי אותה אז שאלתי מה כבר אתן מתנפלות עליי כאילו מה כבר עשיתי לכן

karoleking

New member
אז תקראי שוב את ההודעה שלך ותביני

למה היא נראת לועגת ולא ממש מחמיאה... אבל אם זו לא הייתה הכוונה שלך אז נסגור כאן את המהומה! :)

למעלה