ראיון מעריצים ליידי גאגא

netacha

New member
ראיון מעריצים ליידי גאגא

שלום חברים אני מעוניינת במסגרת לימודי עיתונאות לערוך כתבה על ההערצה לליידי גאגא בארץ מאחר וזו יכולה להיות חוויה מעניינת ומהנה גם עבורכם המעריצים, רציתי לשאול אתכם אם אתם חושבים שיהיה לכם מה לספר לי. למשל- האם אתם יודעים על פולחן של מפגשי מעריצים, מה המנהגים שלכם? איך מתבטאת ההערצה שלכם באופן אישי וגם באופן קבוצתי? וכל דבר כזה או אחר מי שמעוניין וחושב שיש לו מה לחדש ולעניין בכתבה הזו- מוזמן להגיב לי פה בצירוף אימייל. תודה על שיתוף הפעולה- נטע

Nens333

New member
פולחן? מנהגים? טקסים? אנחנו לא שבט הזולו! ../images/Emo6.gif

סתם סתם... פשוט הדוגמאות שנתת היו נראות לי קצת הזויות. בכל מקרה, אני לא מכיר פולחנים לגאגא או משהו כזה... לא אצלי בבית לפחות

limors2

Active member
מה, אתה לא מכיר?../images/Emo12.gif

אבל זה ידוע שבכל פעם שיוצא קליפ חדש של גאגא המעריצים האמיתיים מתכנסים לצפיה במרתפים אפלים ומתמרחים בדם של עכברים, מחווה להופעה של פפראצי. גם לי זה היה נשמע ממש הזוי כשקראתי את זה

Nens333

New member
../images/Emo6.gif אנחנו חייבים להפסיק עם השטויות האלה...!

טוב דיי, לא יפה לצחוק ככה... היו לשואלת כוונות טובות
אבל אפשר להגיש שיש דבר כזה... אולי לא כת או משהו בסגנון, אבל תרבות הגאגא כבר השתרשה בעולם.

netacha

New member
ממש חבל

שככה אתם בוחרים להגיב... בתור מישהי שאוהבת גם את ליידי גאגא, חשבתי שהמטרה בלהעריץ אותה זה להבין את המסר שלה ולא לשפוט ולצחוק על אחרים... כנראה שהמסר הזה דילג עליכם... בכל אופן המטרה של ההודעה הייתה להבין אם יש כאן בפורום מעריצים שמעוניינים להשתתף בראיון עליה, ולספר חוויות, והאם יש לכם איזושהי התנהגות שמאפיינת את ההערצה הזו. אני אשמח לתגובות לא ציניות, כי המטרה היא לא לצחוק על מילים כמו " פולחן" אלא באמת לשמוע מה יש לכם- המעריצים של ליידי גאגא בארץ להגיד.

limors2

Active member
לא התכוונתי לפגוע או לזלזל.

זה פשוט נשמע מוזר (ומשעשע) שכנראה שבגלל שגאגא לא בדיוק סולידית בלבוש/הופעות/התנהגות שלה חושבים שהמעריצים שלה שונים ממעריצים אחרים, ושיש לנו טקסים מוזרים. בכל מקרה, לא ידוע לי על שום התנהגות הערצה שונה בקרב האנשים שאני מכירה.

Nens333

New member
ההומור היה (כפי שנראה לי) ידידותי לגמרי...

הייתי מצפה דווקא שתצתרפי לבדיחה. לפעמים זה קשה להבין מתי צוחקים איתך ומתי צוחקים עליך, והפעם צחקנו איתך ולא לעגנו לך. כמו שאני רואה את זה יכולת בקלות להצתרף להומור ולצחוק איתנו לרגע ולא לקחת את זה בצורה פוגענית או מלגלגת.

למעלה