ראיון מצחיק נורא של ג'יליאן...

orityemini

New member
ראיון מצחיק נורא של ג'יליאן...

לפני יומיים שודר בארצות הברית ראיון של ג'יליאן עם אלן דג'נרס בתוכנית האירוח שלה. ראיון מצחיק בטירוף, שווה הורדה! אפשר להשיג את הראיון עם תמונות ו2 קבצי וידאו מהאתר הרשמי של גיליאן אנדרסון. www.gilliananderson.ws מימין בחדשות יש לינק. צפייה נעימה!

yoooni

New member
ווואו היא נראית טוב, והיא ../images/Emo68.gif

היא נראית ממש טוב, השיער הזה מחמיא לה בטירוף, הרבה יותר שיק הרבה יותר פאן ממה שהיה.

orityemini

New member
תמונה מהראיון...

כפי שאתם רואים היא עדיין בתקופה הבלונדינית שלה (ליתר דיוק עם שורשים- לכבוד התפקיד החדש!)

Chens15

New member
היא נראית זוועה

אני אהבתי את ג'יליאן השמנמנה והג'ינג'ית.......רוצה את סגקאלי בחזרה לא את סקאלי הפריקית הבלונדינית הפריחה!!!!): סקאלי אנחנו (אני!!) מתגעגעת אלייך כסקאלי הג'ינג'ית היפה

yoooni

New member
למה פריחה?

מתורבתת וחנונה מעלה מחזות בלונדון :)

orityemini

New member
לפי דעתי....

היא נראית דווקא טוב וצעירה לגילה, בעוד שבעונות הראשונות של תיקים היא לעיתים היתה נראית כמו אמא של מאלדר....באשמת התסרוקת סבתא שעשו לה שם כמובן... ובכלל, אם תראי את הראיון, את תראי שיש לה דווקא תירוץ טוב להיותה בלונדינית... :) ובכלל, לפי דעתי כשיפיקו את הסרט השני של תיקים היא תחזור להיות ג'ינג'ית אז אל דאגה. אורית.

Chens15

New member
אני לא דוגאת אורית....

זה סתם כזה מעצבן אותי שעכשיו כולם רוצים להיות בלונדיניות ........

Chens15

New member
אניראיתי את הראיון ולא הבנתי א

ת הקטע של למה היא בלונידית...כל שנייה היא צחקה ואי אפשר היה להבין מילה ...........אבל אהבתי תקטע שהילדה שלה אומרת לה אמא מה שאני יודעת אני ידעת ומה שאני לא אני לא....ילדה קצת מוזרה לא???? אבל אני בטוחה שהיא חמדוה כמו אמא שלה like mother like dogther

orityemini

New member
למה היא בלונדינית? התשובה:

ג'יליאן החליטה שהדמות שהיא תשחק בהצגה (של שנה שעברה) תהייה בלונדינית זה הכול :) ועכשיו בהצגה השנייה שלה, היא החליטה שהדמות שהיא תשחק תהיה בלונדינית עם שורשים..:) ומה לא עושים עבור תפקיד? לגבי המשפט שהבת שלה אמרה, בהחלט משפט מבריק. על פי הסיפורים של ג'יליאן יש לה יציאות כאלה לפעמים. "I realize that I know the things that I know, and I don't know the things that I don't know. או: We were playing Scrabble, and we were playing for a while and she was kind of getting bored and then I put down the word 'smug.' And she goes, "Smug?" And I said, "Yeah, it's a word actually." And she goes, "Self-satisfied. I know, mom." היה גם איזה מקרה אחד שזכור לי באיזה ראיון לפני כמה שנים שהיא שאלה את הבת שלה איך היתה המסיבת יום הולדת אצל חברה, אז היא ענתה שבסדר, ואז כשהיא שאלה אותה איך נראה הבית, אז במקום לקבל תיאור נורמלי "הבית היה גדול", או "היו הרבה תמונות" היא ענתה שהיא מצאה שהאריכטקטורה של הבית הזכירה לה שילוב בין סגנון איטלקי לספרדי....

scoutlavie

New member
או אני זוכרת(ושאלה)..

פייפר הצביעה לה על בית ואמרה לה , את רואה , זה יותר איטלקי מספרדי . זה היה בראיון עם רוזי אודונל, ורוזי אמרה שנראה שפיפר די גאונה . זה דוקא מוזר כי גיליאן חכמה , אבל לא גאון , אז כנראה היא קיבלה את זה מאבא. זה כמובן, ולהתסובב עם אנישם באמת מבריקים כמו כריס ורנק ספוטניץ. אין פלא שהמילים הראשונוטת שלה היו קאט.. נ.ב. יש לי שאלה. אתמול ראיתי טונגסקה וטרמה , וראיתי שמולדר נחשף לשמן השחור, מתי בדיוק הוא חוסן?..והאם זה קשור למחלת המוח שלו בהכחדה השישית?

למעלה